Newyorkerbyheart

Røget ørredsalat…………

Den røgede ørredsalat, som vi fik igår til frokost……….

Kartoffelfadet fra i går aftes med champignon, rødløg og squash……….

Gårsdagens tallerken………..
I går kom jeg op og spillede tennis, jeg spillede i næsten 1½ time, men det gik nu ikke specielt godt! Kæresten har købt nye bolde og det skal jeg altså lige vænne mig til – det skulle han sådan set også – for det gik heller ikke specielt godt for ham *S*
Inden vi tog op og spillede tennis, spiste vi dog frokost. Jeg lavede en salat af røget ørred, som vi fik på rugbrød, rigtig lækkert! Jeg havde ikke rigtig noget grønt at komme i, men jeg havde et par stilke bladselleri som skulle bruges, så dem brugte jeg. Det smagte faktisk ret godt……..

Røget ørredsalat, 2-3 pers.:

2 pakker røget ørret filet
citronsaft
salt, friskkværnet peber
2 stilke bladselleri, i meget små tern
1 lille rødløg, meget finthakket
lidt tabasco
creme fraiche 9%
Pluk røget ørred i mindre stykker og kom det i en skål. Kom citronsaft, salt, friskkværnet peber, bladselleri, tabasco og rødløg i, rør det hele sammen. Kom så meget creme fraiche i så det binder det sammen, jeg vil tro jeg brugte 3-4 spsk, men prøv Jer frem og se hvor meget i ønsker. Smag til. Kan serveres på ristet toast til forret eller på rugbrød til frokost.

I går aftes grillede vi en flanksteak på gasgrillen, den fik lige i overkanten efter min smag, men den smagte dejligt. Som tilbehør lavede jeg hjemmelavet bearnaisesauce og et fad med ovnbagte kartofler, rødløg, squash og champignon.
Det hele smagte rigtig dejligt og vi nød det, efter en aktiv dag på tennisbanen – kæresten spillede en tenniskamp mod hans kammerat efter han havde spillet mod mig…….

Kartoffelfad med rødløg, champignon og squash, 2 pers.:

passende mængde kartofler, skåret i mundrette stykker
1 squash i kvarte stykker
150 g champignon i kvarter
1 rødløg i smalle både
Maldon salt, friskkværnet peber
olivenolie
Kom kartofler og rødløg i et ovnfast fad, dryp med lidt olivenolie og krydr med salt og friskkværnet peber. Vend det godt rundt, så olien lægger sig om både kartofler og løg. Sæt i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter. Tag ud og kom champignon ved, sæt tilbage i ovnen i endnu 5 minutter. Tag ud igen og kom squash ved, sæt tilbage i ovnen og lad stå i yderligere 10 minutter. Tag ud, vend godt rundt og server.
Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!