Newyorkerbyheart

Træls, træls søndag……….

31 maj , 2009 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Bla bla, Familie - Tags: , ,

Så er “festivasen” slut og vi er igen hjemme i vores dejlige hjem *S*.

Hvor træls er det på en skala fra 1-10 at skulle tilbringe en solrig og varm søndag -endda midt i Pinsen – som gæst ved nogen som ikke siger en, en hujende dyt??? (10 – hvis nogen skulle være i tvivl!!).
At skulle være sammen men mennesker, som ikke siger mig noget – og som har såret mig – tærer hårdt på mine kræfter og min fysiske, såvel min psykiske, velbefindelse! Jeg har måtte tage 3 hvæs på inhalatoren i den tid vi har været væk, hvor der ellers kan gå flere uger hvor jeg ikke bruger den………
Jeg kom dog igennem dagen ved kun at få at vide at jeg er tyk – også endda af en der er blevet fedme-opereret, så kan jeg sidde og tygge lidt på det*S*

Oveni al den “elendighed” tabte Rafael ( Rafa) Nadal hans kamp i dag i French Open og er slået ud (af Robin Söderling, svensker), endda på GRUS, hans favorit underlag!! Hvor meget værre kan dagen så blive?? *S* Æv, så bliver det jo nok kærestens favorit, RogerFederer, der vinder pokalen i år. Eller kan jeg være så heldig at han også bliver slået ud? *S*

Nå, nu vil jeg nyde resten af søndagen og ser frem til, at vejret skulle blive godt igen i morgen. Måske det kan blive til et spil tennis i morgen, så jeg kan komme af med nogle af alle mine agressioner *S*

I aften kommer til at stå på take-out mad, men jeg vender tilbage i morgen. Det skulle have været svinemørbrad, men jeg har fundet ud af at vi ikke har nogen, så det bliver kyllingefileter istedet for (grillet).

Håber, at I alle har haft en god søndag……….

Print Friendly
Tilbage

18 kommentarer


 1. May 31, 2009
  8:36 pm

  Piskeriset

  Det lyder temmelig træls. Havde du ikke mulighed for at undgå dem uden at virke helt vildt uhøflig?

  Jeg havde sgu ikke fundet mig den kommentar om at være tyk – men jeg ville nok svare så syrligt tilbage, at det egner sig til at blive skrevet her! 😀

  God pinse herfra.


 2. May 31, 2009
  8:37 pm

  Sunshine

  Hej Birthe!

  Det lyder som en rigtig trist søndag. Hvor bliver jeg dog vred på dine vegne! Hvad er det lige nogle mennesker bilder sig ind? Man sidder da ikke til et selskab og kalder andre gæster tykke. Nogle mennesker har bare ingen form for normal kultur og opdragelse!! Vedkommende er da godt nok ubehøvlet og de skulle måske lige tænke sig om en ekstra gang hvad det er for noget L… de lukker ud, når de så selv har været igennem en fedmeoperation!! Anyway det siger meget mere om dem, end om dig. Men derfor er det sårende og uforskammet og slet IKKE okay alligevel.

  Jeg har selv fået dumme kommentare som : Du har sådan et utroligt rundt ansigt og du er så frygtelig høj(Sagt på en nedladende måde) er 180 cm, af min egen svigermor!!! Har altid været den høflige og pæne pige der altid ville please andre, men har efterhånden lært(Selvom jeg stadigvæk harsvært ved det) at sige fra!! Det er ikke okay når andre mennesker opfører sig så småligt!!!

  Håber du kan ligge det bagdig, og komme videre. Husk det er dem der er små mennesker og det er dem der er noget galt med, ikke dig!

  Mange varme hilsner fra Sunshine.


 3. May 31, 2009
  8:52 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Sunshine!

  Præcis! Jeg kunne da aldrig drømme om at sidde til et selskab og fortælle et andet menneske at de har lidt for meget her og der!

  Godt at høre at du har lært at sige fra, så langt er jeg ikke helt kommet endnu 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 4. May 31, 2009
  8:54 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Piskeriset!

  Jeg tror at hvis jeg gjorde mere for at undgå dem, ville det virke virkelig uhøfligt 🙂

  Det er mit problem, jeg er bange fo at hvis jeg sige noget, bliver det liiige syrligt nok – og det er trods alt kærestens familie…..

  Mange hilsner
  Birthe


 5. May 31, 2009
  9:03 pm

  Piskeriset

  Ahja – så kan jeg godt se problematikken 🙂

  Selvom jeg går ind for, at man så vidt muligt blot skal undgå belastende mennesker i stedet for at spilde tid på dem, så er lige netop svigerfamilien svær at komme udenom.

  Men jeg kan anbefale voodoodukker – det kan godt være, at det ikke virker ‘i virkeligheden’, men det er hysterisk morsomt at lave en lille dukke og stikke nåle i den, mens man forestiller, at det er en bestemt person.

  Øhm – altså ikke fordi JEG kunne finde på det… men det lyder sjovt.. *hosthost* 😉

  Jeg krydser fingre for, at din dag i morgen bliver mere spændende, og du får tid til solskinnet!


 6. May 31, 2009
  9:06 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej igen Piskeriset!

  Præcis, så er svigerfamilien jo ikke til at komme uden om 🙂

  Jeg kan lige forestille mig det, lyder som en ret god ide *lol*. Jeg regnede også med at jeg skal op på tennisbanen og slå HÅRDT til nogle bolde 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 7. May 31, 2009
  10:19 pm

  Malou Klidmoster

  Kære Birthe

  Puha, sikke en omgang. Jeg syntes at det er sejt at du tager med, selv om du ikke kan lide dem. Men du gør det vel også mest for kærestens skyld?

  Tænk at sige at du er tyk og så til en fest. Det er utroligt at der findes den slags mennesker!

  Jeg håber at du kan ryste dagen af dig, så du kan få en dejlig pinsemandag 🙂

  Knus
  Malou


 8. May 31, 2009
  10:27 pm

  Nille

  Kære Birthe,

  Jeg synes simpelthen, at det er så uforskammet! Hvem tror de, de er???

  Jeg ville blive så såret, at jeg ikke ville kunne reagere! Men det sundeste ville nok være en gang for alle at fortælle dem, at DU har DINE grænser – og så er det nok!

  Man behandler ikke mennesker på den måde!

  Jeg håber virkelig, at du kan sige til dig selv, at DE er de små – og måske holde dig væk! Det lader til, at du har givet lang line… men det har de i hvert fald ikke!

  Det sårer mig på dine vegne.. og jeg håber, at du glemmer det hurtigt.

  Stort knus
  Pernille


 9. May 31, 2009
  10:34 pm

  mona

  Hej Birthe,
  Hvor er det synd for dig, at du skal være sammen med sådan nogle forfærdelige mennesker. ØV.

  Hvis nogen sagde til mig: du er tyk, så ville jeg svare: Og du er grim, jeg kan gøre noget ved det, det kan du ikke!!

  Fortsat god pinse!

  Hilsen
  Mona i Ishøj


 10. Jun 1, 2009
  11:40 am

  Angelika

  Hej Birthe

  Hvad siger din kæreste til at vedkommende taler til dig på den måde? Bliver han ikke vred og såret på dine vegne?

  Jeg tror, at hvis det var mig så ville jeg spørge vedkommende om hvorfor det var nødvendigt for ham/hende at ytre sig på denne her meget nedladende måde? Og hvad vedkommende ville opnå med det?

  Meget sær adfærd at have efter min mening. Jeg kan godt se at det er svært at forsvare sig – man må da også blive helt paf over sådan en kommentar, men Birthe du må ikke lade vedkommende træde på dig på den måde.

  Jeg håber ikke mit indlæg lyder for snagende for det er ikke hensigten, men jeg er bare helt uforstående for det du var ude for.

  Solskinshilsner til dig


 11. Jun 1, 2009
  5:07 pm

  Newyorkerbyheart

  Kære Klidmoster!

  Jeg gør det udelukkende for kærestens skyld. Hvis han ikke insisterede, så blev jeg hjemme……

  Kærlig hilsen
  Birthe


 12. Jun 1, 2009
  5:09 pm

  Newyorkerbyheart

  Kære Pernille!

  Jeg blev godt nok noget paf! – jeg havde jo ligesom ikke gjort kvindemennesket noget, andet end at sidde og konverseret hende høfligt…..
  Jeg ville gerne sige noget, men jeg tror ikke kæresten ville blive glad hvis jeg gjorde det. Så jeg bider det i mig og bliver ked af det i stedet for.

  Kærlig hilsen
  Birthe


 13. Jun 1, 2009
  5:09 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Mona!

  Ja, det kan der jo selvfølgelig være noget om 😀

  Mange hilsner
  Birthe


 14. Jun 1, 2009
  5:12 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Angelika!

  Det er jo netop det der er problemet, han kan ikke se noget problem! Han siger, at de jo ikke mener det så slemt og at de tænker uden at tale, men jeg synes jo ikke at det er nogen undskyldning for at sige sårende ting til andre mennesker!

  Du lyder bestemt IKKE snagende, jeg er da glad for at høre at det ikke er mig der er helt ved siden af *S* Nogle gange føler jeg mig så magtesløs og er træt af at det skal være så problematiske hver gang….

  Mange hilsner
  Birthe


 15. Jun 1, 2009
  9:33 pm

  Marianne's mening

  Sikke en træls oplevelse!!! Kan godt forstå, du bliver trist.

  Jeg glæder mig til at se dig på lørdag. Nu er det snart.

  Stort knus Marianne


 16. Jun 2, 2009
  3:21 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Marianne!

  Ja det var en irriterende måde at bruge en ellers dejlig søndag på…..

  Det er lige om lidt vi skal mødes 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 17. Jun 27, 2010
  1:32 am

  Sofie

  Hej Birte

  Jeg er 100% enig med Angelika! Din kæreste burde da bestemt godt kunne se problemet, og forstå at du bliver såret. Det lyder meget som om at hans familie er nogle idioter, og når han siger at der ikke 'er noget problem', virker han da bare for naiv!

  Kærlig hilsen Sofie – begejstret læser af din blog 🙂


 18. Jun 27, 2010
  5:47 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Sofie!

  Ja, det er jo et ret omtåleligt emne, som snart bliver aktuelt igen……jeg frygter det allerede….

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!