Newyorkerbyheart

Brug nu Google for pokker………

18 juni , 2009 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Min blog - Tags: , ,


Jeg bliver ved med at modtage talrige mails hver dag om jeg ikke lige kan finde det ene og det andet? har jeg ikke lige en opskrift på det og det? kan jeg finde noget hvor der er det og det i, men ikke det og det? Jeg er TRÆT af det!
Brug nu Google (eller andre søgemaskiner) for pokker, det er det søgemaskiner er til for – og nej, jeg er IKKE en søgemaskine!

Jeg ved at nogen ikke tror det, men jeg har altså andet at lave end at finde opskrifter til Jer, som I ligeså godt selv kan finde. Ok, hvis I vil give mig en timeløn på kr. 700,- i timen (+ moms), så skal jeg da gerne foretage søgninger for Jer, men ellers: GØR DET SELV!

Måske I tænker: “ah, hun kan da godt lige gør det for mig” eller “det er nok kun lige mig der spørger”, men tro mig, det er du IKKE. Jeg er begyndt bare at slette mails som dem, fordi jeg orker bare ikke at blive ved med at bruge tid på det.

Jeg har et opskriftindeks her og kan I ikke finde det I søger der, så brug Google eller søg et andet sted. Det tapper mig simpelthen for kræfter og gør, at jeg mister lysten til at blive ved med at lave denne blog.
Jeg har lavet denne blog for at dele min madglæde med andre, ikke for at blive udnyttet til alverdens ting og ikke for at folk skal tro at jeg kun sidder og venter på netop lige deres mail.

I er velkommen til at bruge det I kan fra denne blog, men finder I det ikke, så led selv efter det, PLEASE!

Print Friendly
Tilbage

33 kommentarer


 1. Jun 18, 2009
  6:22 pm

  kokken

  Godt brølt løve – og lov mig at du ikke stopper for hold da op hvor henter jeg tit inspiration her på adressen. Men begynd du bare at tage penge for konsultationer så skal du bare se – så stopper det af sig selv. Kram og tak for masser af inspiration:-)


 2. Jun 18, 2009
  6:57 pm

  Anonymous

  Hej Birthe

  Jeg synes det er iorden du siger fra, men hvorfor gøre det på en forkert måde? Din udmelding synes jeg er for negativ – det er jo dine læsere du skriver om. Du bruger ord som pokker, hvilket jeg første gang hører dig bruge.
  Jeg kunne før hen godt lide at følge med i din blog -men jeg synes ikke du kan være det bekendt at skælde dine bloggere ud. En anden udmelding ville have været meget bedre end den udmelding du har lavet.
  Har derfor ikke lyst til at besøge din blog fremover.
  Held og lykke med din blog

  Kirsten


 3. Jun 18, 2009
  7:18 pm

  Anja Nielsen

  Hej Birthe – Jeg var totalt inspirations blank, og slog igen op i dit indeks, fandt denne: http://newyorkerbyheart.blogspot.com/2006/10/suppe-med-kylling-og-kokosmlk-del-2.html Som familien har spist med største fornøjelse, og husbonden har udtalt: DEN kan vi godt servere for gæster. Det kan vi! MMMM den var lækker. Jeg lavede alm. flutes til – uden noget som helst. De blev ÆDT :))) KH Anja (apatulski)


 4. Jun 18, 2009
  7:21 pm

  Anja Nielsen (apatulski)

  Iøvrigt forstår jeg dig godt, nogle gange så spørger folk om et eller andet som man ikke har noget med at gøre. Det er jo ikke alle dine læsere, der spørger – Heldigvis da. Jeg forstår godt du kan 'flegne ud' omend, jeg læser Kirstens kommentar herover og forstår hvad hun prøver at udtrykke, men jeg tror nogen glemmer, at du gør det her af egen fri vilje lyst og fornøjelse, og du sætter en ære i at svare på alle mails inklusiv spørgsmål..? Jeg glæder mig til fortsat at blive inspireret, og deler stadig din blog ud til højre og venstre! (herunder ligenu på facebook post..) 🙂


 5. Jun 18, 2009
  7:45 pm

  Anonymous

  Forstår godt du er træt af der er mange der sender dig mails og spørger om latterlige ting. Men du skriver selv at man er velkommen til at sende en mail. Hvis du ikke gider svare, hvad du jo ikke er tvunget til bare fordi du blogger, så slet dog mailen. Der er en delete knap og så er den skid slået. Der er større problemer i verden, det burde du også selv vide med det du har været igennem.
  Synes det er en sjov blog du har og har lavet en del af dine opskrifter, så jeg ser da gerne du fortsætter og ikke giver op pga mails du ikke gider svare på.
  Se lidt lyst på det, folk er interesseret i det du laver!
  Hilsen Rikke


 6. Jun 18, 2009
  7:48 pm

  Karina

  Hej Birthe,

  Godt du siger fra, det er da også helt urimeligt at du skal bruge tid på noget andre ikke selv gider undersøge. Kan godt forstå du sletter dem, det skal du ikke have dårlig samvittighed over.
  Håber søreme ikke du mister gejsten til at blogge pga sådanne egotrippere der misbruger din venlighed.
  Vi er mange der støtter dig og din holdning i dette spørgsmål, så op med humøret og slet du bare de irrelevante henvendelser 🙂


 7. Jun 18, 2009
  8:31 pm

  Rikke

  Hejsa Birthe

  Jeg forstår godt at du kommer med dit brok og det er da helt forståeligt.
  Din opskriftsamling er nem at finde rundt i og ellers er google jo nem.

  Håber skam også du bliver ved, for jeg finder også tit inspiration fra dine opskrifter og har også givet din blog videre til venner og bekendte.

  Mvh
  Rikke


 8. Jun 18, 2009
  8:35 pm

  Vita

  Halløjsa fru Skrap 😉

  Kan godt se problematikken. Nogle gange bliver man så træt!

  MEN!

  Jeg har et helt andet forslag! Du kan enten vælge at slette din mailadresse på siden. Folk griber jo ud efter hvad som helst, og hvis nu du liiige stod og kunne hjælpe. Det er jo sådan set fair nok.

  Eller… lav en standarformulering:
  Tak for din henvendelse. Jeg får utrolig mange henvendelser vedr. mine opskrifter ba bla … og jeg har hverken tiden eller energien til at bla bla …. jeg foreslår du søger i søgefeltet øverst på min sdie eller googler dig frem. De bedste hilsner… bla bla bla.

  Var det en ide?
  Så svarer man folk høfligt og kommer hurtigt videre.

  (jeg har brugt det på datingsites- hvor jeg har været udelukkende for at stifte nye venskaber. Men her bliver man altså også bombarderet med henvendelser af den ene eller anden art. Og jeg vil jo gerne svare på en pæn måde – for jeg er sådan et PÆNT (he he) menneske. Og jeg synes det har virket efter hensigten)

  Og så lige en STOR krammer til dig!


 9. Jun 18, 2009
  8:42 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Kokken!

  Tak for din kommentar – og ja, jeg tror da at jeg vil til at tage konsulentbistand 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 10. Jun 18, 2009
  8:43 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Kirsten!

  Helt fint med mig 🙂

  /Newyorkerbyheart


 11. Jun 18, 2009
  8:44 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Anja!

  Godt at I kunne lide det 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 12. Jun 18, 2009
  8:48 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Rikke!
  For mig er det er problem, basta!

  /Newyorkerbyheart


 13. Jun 18, 2009
  8:48 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Karina!

  Tak for din kommentar 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 14. Jun 18, 2009
  8:49 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Rikke!

  mange tak for din kommentar 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 15. Jun 18, 2009
  8:52 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Vita!

  Ja, jeg er "fru skrap" i dag og bare så uendelig TRÆT 🙂

  Jeg har også tænkt på at slette min mail, men der er jo faktisk også nogen der mailer til mig, der faktisk har noget på hjertet…..

  Jeg har også tænkt på et standard svar, men jeg skal jo alligevel ind og åbne hver mail og det er også tidskrævende. Jeg får mellem 20-45 mails hver dag med spørgsmål om jeg ikke lige kan gøre det eller finde noget andet, så det vil stadig tage lang forholdsvis lang tid……
  Det jeg er mest interesseret i, er at mindske det antal af mails der omhandler det ene eller det andet 🙂

  Tak for din kommentar.

  Knus
  Birthe


 16. Jun 18, 2009
  9:01 pm

  Vita

  Hej igen
  Åh ja – det kan jeg godt se.
  ÆV! Vi må da for pokker kunne komme op med en fantastisk løsning!

  For uanset så er du jo nødt til at åbne mailen for at se om den er "interessant". Og hvis du sletter din mailadresse – så mister du måske de interessante henvendelser. Med mindre dine læsere så bare finder ud af at bruge kommentarfelterne.

  Du kunne jo lade det komme an på en prøve.

  Ærgeligt. Ville gerne lige redde dig med en lys ide.

  SKulle hilse fra Erna Marie og sige: gry gry gryyyy

  🙂 Vita Wrap


 17. Jun 18, 2009
  9:05 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej igen Vita Wrap *lol*

  Hils Erna Marie og sig:"gry gry gryyy" mange gange tilbage til hende, hun har reddet min dag 🙂

  Jeg tror jeg vil lade det komme an på en prøve i en periode – at slette min mail – tak fordi du vil hjælpe mig 🙂

  Knus
  fru skrap


 18. Jun 18, 2009
  9:44 pm

  Anonymous

  Hørt Kirsten


 19. Jun 18, 2009
  9:53 pm

  Anonymous

  Basta?! Slap dog af. Problemer er det man gør det til. Lad nu være med at gøre det værre end det er. Hvorfor kan du ikke glæde dig over der er 20-45 mennesker der logger ind på din side? Ja, det er træls med spam men slet det og videre med dagens gerninger.
  Som der var en der skrev, det er dine "fans" du omtaler og svarer igen på en sur måde. Ved godt det er din blog osv., men derfor kan man godt behandle folk ordentligt selvom de er inde på "din" side.
  Rikke


 20. Jun 18, 2009
  9:56 pm

  Frk. Funky

  Hej!
  Jeg holder rigtig meget af din blog, synes du skriver super og giver dine opskrifter et dejligt personligt præg – hvilket gør at jeg og mange andre igen og igen vender tilbage! Jeg ved du er klar over hvor mange fans du har og hvor mange, der er glade for din blog.

  Med en fanskare følger også et ansvar – for mig handler det om at snakke "ordentligt" til dem/os og ikke give os indtrykket af at du er mere værd end os. Det synes jeg du gør med sådan en besked om ikke at skrive "ligegyldige" mails og søge selv og det er pisse ærgeligt fordi vi mister lysten til at følge dig 🙁

  Jeg synes en standard kommentarfunktion er en super ide, at slette mailadressen også.

  Men et helt andet forslag er; Du er pisse dygtig, er meget populær og henviser altid til dine kilder – hvorfor ikke søge at blive sponsoreret af en madportal, et mad magasin eller lign. I USA er der flere bloggere, der tjener penge på at blogge og dele deres liv med læserne. Hvorfor ikke forsøge det samme?

  Jeg ønsker ikke du skal opfatte min kommentar negativt men håber det giver lidt til eftertanke 🙂


 21. Jun 18, 2009
  10:31 pm

  Malou Klidmoster

  Kære Birthe

  Utak er åbentbart verdens løn!

  Du lægger et stort og værdsat stykke arbejde i din blog. Det er utroligt at nogle af dine læsere er så nærtagende over at du melder klart ud. Mister du læsere på det indlæg, ja så er det vist ikke noget særligt tab!

  Max foreslår som Vita et standartsvar til de fatsvage. Jeg håber at du finder en tålelig løsning.

  Mange varme tanker og knus
  Malou


 22. Jun 18, 2009
  10:35 pm

  Anonymous

  Hej Birthe

  Jeg kan ikke være mere enig med dig i det du skriver. Det er DIN blog og kan folk ikke lide lugten i bageriet uanset hvad du skriver så må de finde deres inspiration et andet sted.

  Jeg NYDER din blog og finder masser af inspiration herinde ligesom jeg hygger mig med, at følge med i dit liv.

  Jeg kan desuden slet ikke forstå, at folk kan finde på at spørge om sådan nogle ting!!

  Jeg sender en lille bøn om, at din dejlige blog vil fortsætte til stor fornøjelse for alle os helt neutrale og ukritiske "fans" :o)

  De bedste hilsner
  Lisa


 23. Jun 18, 2009
  11:05 pm

  Newyorkerbyheart

  Kære Klidmoster!

  Ja åbenbart 🙂
  Lige nu sidder jeg og kigger på om jeg skal lukke bloggen og så kun holde den åben for inviterede – eller på anden måde sætte en form for blokering på……

  Se nogen tror jeg gør det for andre, denne blog er først og fremmest for mig selv og fordi jeg elsker at lave mad. Jeg bruger den jo også som en form for dagbog, så i den forstand kan det jo ligegyldig om jeg har 1 eller 1700 læsere….

  Jeg vil kigge på det standard svar-halløj og se hvordan det kan gøres. Problemet er jo bare, at der kommer meget andet ind på den mail konto end mails herfra 🙂

  Knus til dig
  Birthe


 24. Jun 18, 2009
  11:08 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Lisa!

  Præcis, jeg tror jeg kan overleve uden 🙂
  Jeg har endda haft nogen som har spurgt om jeg ikke kunne lave en madplan til dem hver uge, som ikke måtte indeholde bestemte ting, fordi de ikke selv kunne overskue det! Jeg mener, helt ærligt…….

  Jeg ved ikke helt hvad jeg gør endnu, måske lukker jeg bloggen for "offentligheden" og så bliver den kun for "medlemmer". Nu må vi se. Noget skal der ske, for ellers bliver jeg skør (mere end jeg er i forevejen) 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 25. Jun 19, 2009
  5:00 am

  Jens Hørup

  Hej!

  Det er let at blive spammet i denne verden og kan forestille mig at det også sker i kommentarer som denne 🙂

  Mit forslag er, at du hvor din email adresse er placeret skriver lidt om at du ikke kan hjælpe med at finde opskrifter etc, men at her anbefaler du kraftigt at de selv googler. Det vil nok filtrere de fleste fra. Dem der så fortsat mailer dig, der sletter du bare disse emails.

  Jeg forstår dine frustrationer og at pludeslig ryger man op under loftet, men forstår også godt at dine faste læsere fik morgenkryderen galt i halsen da de læste dit lidt skarpe udbrud.

  Så slet og lav et venligt hint – det er min anbefaling.

  — Jens


 26. Jun 19, 2009
  5:04 am

  Jens Hørup

  … og så glemte jeg at du kan jo lave et standard svar om at de kan skrive spørgsmål i kommentar felterne, så kan de jo se om ikke nogle af alle de flittige læsere kan svare i stedet for dig.

  — Jens


 27. Jun 19, 2009
  8:32 am

  Anonymous

  Hej Birthe.
  Hvor jeg forstår dig. Din vrede er fuldt begrundet. Som du selv skriver, så brug da Google for pokker.
  Dog har jeg nu fået lidt dårlig samvittiighed. Jeg har, tror jeg, skrevet mails til dig 2 gange, men ikke for at du skulle sende mig opskrifter på dette og hint, men blot komme med kommentar på noget som var meget personligt for dig. Må sige at jeg fik en dejlig lang mail tilbage som svar. Så undskyld Birthe. Har taget kritikken til mig som er fuldt berettiget.
  Mange hilsner
  Charlotte den 2.


 28. Jun 19, 2009
  8:44 am

  Anette

  Hej Birthe,

  "Folk" er dovne, gider goere sig umage, og synes det hele er meget nemmere naar man faar det serveret paa et soelvfad… Er der ikke nogen der har spurgt om du gaar ud og laver mad ????

  Er ganske enig med Klidmoster-Malou og Lisa !! Det er din blog, du skriver hvad du vil, og hvis der er nogen der ikke kan klare at faa det at vide, saa er det en skam for dem !! Og hvis de er for stoedte, jammen saa kigger de ikke ind her, mere og det klarer du ogsaa !!

  Den anden dag da du lavede P. Kaersgaards Graeske kylling, og klart meldte ud at du ALDELES ikke var enig i hendes politiske standpunkter, men at kyllingen saa laekker ud, da var der jo ikke nogen der fik hjertekvababbelse over det, vel ???

  Jeg har ikke nogen loesning paa dit problem, men jeg elsker din blog… du maa ikke holde op – mest for din egen skyld… Men aerlig talt, det maa for pokker da vaere klart for folk at du ikke er Karolines Koekken der laver madplaner osv og svarer paa spoergsmaal om ditten og datten…

  Jo, du burde faktisk lave en betalingsportal "gode madraad : 20 kroner" og hvor man saa kan abonnere og hvor ens visa kort bliver debiteret !!

  Jeg haaber du finder en loesning, i mellemtiden saa melder Sunny sig til at give en pote med til at sige fra !!

  Hold fanen hoejt, min pige, staa fast paa hvad du mener og kom saa ud i det koekken og faa lavet noget mad !!

  PS : jeg har en god veninde der kommer paa besoeg til sommer i august, sammen med hendes kaereste. Jeg ved ikke hvad jeg skal lave, de er meget kraesne… har du ikke et menuforslag ??? :-))))


 29. Jun 19, 2009
  9:24 am

  Tine

  Hej Birthe.
  Jeg følger din blog på sidelinjen, men kommenteret sjældent.
  Tak for en god blog.
  Jeg kan sagtens forstå dit problem.
  Hvor svært kan det være at bruge google ? 🙂
  En ide var at lave en ny mail adresse, som kun bruges til denne blog, så du kan sortere imellem private og blog mails.
  Så kunne du lave en automatisk svar til blogmailen, læse dem igennem engang imellem og alligevel svare dem du har tid og lyst til at svare.
  Bare et forslag 🙂
  Fortsæt endelig din gode blog.
  Den giver både dig og os andre så meget godt.
  Mange hilsner fra Tine


 30. Jun 19, 2009
  9:29 am

  Anonymous

  Til Newyorkerbyheart
  Jeg læser hver dag din blog, og bruger flere gange om ugen dine opskrtfter.
  Jeg har aldrig skrevet efter gode råd hos dig, og hvor er jeg glad for det. HVIS jeg havde fået den tanke at skrive til dig om et eller andet "madproblem" er jeg sikker på at jeg ville skrive mit spørgsmål pænt og høfligt, og sikke da et svar at få tilbage. Det kan du ikke være bekendt overfor dine læsere, der er temmeligt sikkert ikke nogle som bevidst har skrevet til dig for at gøre dig vred.


 31. Jun 19, 2009
  10:00 am

  Manja

  Jeg forstår dig godt! Det er jo ikke første gang, du har lavet sådan et indlæg, men folk bliver bare ved.
  Og jeg synes de folk, der bliver stødt på manchetterne må tage at komme over det, helt ærligt! Det er DIN blog og dermed DINE regler.
  Jeg vil meget gerne fortsætte med at læse om alle de lækre ting du laver, for man bliver sgu altid i godt humør af at læse din blog!
  Klem herfra :o)


 32. Jun 19, 2009
  10:11 am

  Gruppe

  Fair nok! Jeg kan se der er mange der skriver du skal lave et standard svar, og det er da nok en god idé. Nogle skriver at du skal tænke på at det er dine "fans" der skriver, og du derfor ikke kan være det bekendt at skrive sådan en blog, den sidste "Anonyme" skrev at du ikke kan være det bekendt, da de jo ikke bevidst gør det or at gøre dig vred! NEJ det er da meget muligt, men som du også selv er inde på TÆNK SELV! Folk kan få lavet madplan andre steder, men der koster det, så de gør det jo udelukkende for at udnytte dig! Godt du siger fra, og hvis nogle får ondt i røven over det, så må de tørre øjene og tag en tude-kiks! Folk er sgu så sarte efterhånden!

  MVH Sisse


 33. Jun 19, 2009
  10:34 am

  Newyorkerbyheart

  Jens Hørup – Mange tak for din kommentar og tip, jeg vil kigge på det 🙂

  Charlotte den 2. – Jeg husker nu ikke dig som en af dem hvor jeg har tænkt: brug Google 🙂 Hvis der er noget ang. mine opskrifter jeg har kunnet hjælpe med, jamen så gør jeg det selvfølgelig. Det jeg ikke har lyst til, er at agere menneske søgemaskine for andre 😉

  Kære Anette – du har ret, havde faktisk regnet med at få kommentarer på den konte (Pia K.) 🙂

  Tine – tak for din kommentar og dit tip ang. ny mailkonto, det vil jeg helt sikkert overveje 🙂

  Manja – Tak for din støtte, det betyder meget for mig 🙂 Som du også har skrevet, så er det jo nemlig ikke første gang jeg laver sådan et indlæg….

  Sisse – tak for din kommentar 🙂 Det er præcis sådan jeg har det – tak fordi du udtrykte det 🙂

  Jeg kan se at mange mener at jeg skal gøre noget for mine læsere, være venlig, imødekommende og hvad ved jeg…..
  Jeg er faktisk et ret venligt menneske, men jeg har også haft dette irritationsmoment oppe engang før uden at det åbenbart har hjulpet!
  Jeg er et menneske af kød og blog, som sådan synes jeg rent faktiskt også at jeg har ret til at reagere som jeg gør……

  Desuden har jeg ALDRIG ytret mig om at jeg laver denne for mine læseres skyld – jeg laver den for MIN skyld. Er det nogen der vil læse med, jamen så er det jo bare dejligt, er der ikke, så overlever jeg også det……
  Jeg er IKKE en servicevirksomhed eller en der skal tænke på at være mere imødekommende overfor mine "fans". Serviceminded passer ind i forretningslivet/i servicefag og igen – der er jeg ikke placeret!

  Hvis der er nogen der hopper fra og ikke vil læse med mere, bare fordi de ikke kan tåle at få at vide at de skal bruge Google, jamen altså så er det sådan de har det. Fred være med det.

  Jeg lukker nu for kommentarer hertil, fordi jeg har ikke lavet dette indlæg for at få kommentarer, men for at komme med en melding……..

  /Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!