Newyorkerbyheart

Grillede majskolber med kryddersmør……..

Kryddersmørret til de grillede majskolber………..

Majskolber klar til at blive grillet………

Den ultimative burger – PAJ burgeren – og grillet majskolbe med kryddersmør………..

PAJ burgeren tæt på……….

Lille prinsesse i den store verden………..

Prinsessen holder vagt ved ledningerne for hendes Papa……….
Stille og rolig lørdag: afslapning, lidt motion, god mad og en LANG “morfar” på sofaen – det er lørdag/weekend når det er bedst *S*.
Prinsessen har “hjulpet” hendes Papa med at holde styr på ledningerne til boremaskine og forskellige andre ting, så han kunne koncentre sig om at sætte hegn op.
Det går dog ikke helt så hurtigt som han ønsker sig, idet det driller noget og jorden er hårdt som beton. Så nu må han vente til tirsdag med at lave de sidste huller, han skal have fat i noget værktøj med mere power end menneske håndkraft, for at kunne komme i jorden………
Prinsessen ved ikke noget bedre end når hendes elskede Papa går ude ved hende og “ordner” ting, imens kan hun så ligge og smyge sig for fødderne af hende, hvæsse lidt kløer i de fine “kradsebrædt” (læs: stolper) som han har sat op, nyde solen og jagte en enkel uskyld fugl – så hendes Papa kan se hvor dygtig hun er! Jeg ved ikke hvem af dem der nyder det mest *S*
Jeg fik mine sædvanlige 5 km på crosstraineren, men tiden var ikke værd at tale om (17 minutter og 15 sekunder). Jeg synes det var hårdt idag, for slet ikke at tale om varmt, så det må være derfor min tid blev så “dårlig” *S* Det er ihvert fald det jeg fortæller mig selv, ikke at jeg er faldet af på den……….
Dagens aftensmad bestod af PAJ-burger, som er blevet en klassiker her i huset og som kæresten synes at vi får ALT for lidt! Om jeg så serverede den for ham hver dag, ville han synes det var for lidt *S*
Den smager nu altså også godt!! Kæresten vil helst spise den helt uden noget til, men jeg prøve nu at få sneget lidt grønsager ind, at vi så dænger dem til med smør – det er en helt anden snak *S*.
I dag fik vi grillede majskolber med kryddersmør og det var en stor SUCCES! De blev lækre og smørret gav dem lige det sidste – helt perfekt……..
Grillede majskolber med kryddersmør:
majskolber i passende mængde (jeg skar hver kolbe i 4)
blødt smør
hvidløg efter smag, presset
lidt røget paprika
lidt chilipulver
Rør smør med hvidløg, chilipulver og røget paprika. Stil det i køleskab, men tag det ud lidt før det skal bruges, så det ikke er alt for hårdt. Pensl majskolberne med lidt olie og drys med lidt groft salt. Læg dem på grillen og steg til de får lidt farve og er møre, men giv dem endelig ikke for meget, så bliver de altså ret kedelige. Jeg vil tro jeg gav dem ca. 7-10 minutter ialt. Tag den af grillen, server dem straks med den kolde, men smørbare kryddersmør – og masser af servietter *S*

Denne pragtmenu gentager vi sådan set bare i morgen, til kærestens store glæde. Hvad dagen i morgen – eller faktisk er det jo idag – ellers byder på ved jeg ikke, men mon ikke vi finder på noget? God søndag til Jer alle…………

Print Friendly
Tilbage

10 kommentarer


 1. Jun 28, 2009
  2:21 pm

  Malou Klidmoster

  Kære Birthe

  Det ser super godt ud, majskolber på grillen er et hit!

  Nu har jeg endelig fået købt noget røget paprika, så det må jeg prøve i kryddersmør.

  Sikke en dygtig prinsesse der 'hjælper' sin Papa 😀

  Knus
  Malou


 2. Jun 28, 2009
  5:22 pm

  Astrid

  Hej igen 🙂

  MUMS hvor ser det bare skønt ud – som altid.
  Må bare lige smide en kommentar og sige tillykke med at du er på listen over Danmarks bedste kvindeblogs 🙂 (http://www.femina.dk/Kultur%20og%20rejser/Web/0926_danmarks_bedste_blogs.aspx)

  Jeg synes stadig din blog er helt fantastisk og at det er så dejligt inspirerende at læse med.
  Fortsæt, fortsæt, fortsæt 🙂

  God sommer
  Knus Astrid


 3. Jun 28, 2009
  5:39 pm

  Newyorkerbyheart

  Kære Malou!

  Jeg ELSKER majskolber i næsten enhver afskygning og på grillen er helt sikkert en af dem 🙂
  Jeg er spændt på hvad du synes om det røgede paprika, jeg bruger det jo til næsten alt….

  Fik du forresten lavet de tunsandwich den anden dag?

  Knus
  Birthe


 4. Jun 28, 2009
  5:39 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Astrid!

  En anden gjorde mig lige opmærksom på det i går, men tak fordi du også gør det – det er jo ret fedt 🙂
  mange hilsner
  Birthe


 5. Jun 28, 2009
  5:48 pm

  Malou Klidmoster

  Hej igen 🙂

  Jeg brugte det i fredags til grillmarinade og det skal jeg nok blive glad for. Jeg skal bare eksperimentere lidt med doseringen.

  Nej, men jeg har lavet dem i dag og det var et stort hit hos Max 😀

  Knus
  Malou


 6. Jun 29, 2009
  10:55 am

  Newyorkerbyheart

  Hej igen Klidmoster!

  Ja, det skal ikke så meget i for at give smag, men jeg synes at det er eminent til at give en lækker smag til rigtig mange ting 🙂

  Glad for at høre at Max kunne lide dem, hva' med dig? – det er ikke alle der synes de er så lækre, nogle synes det er en ret underlig sammensætning 😉

  Knus
  Birthe


 7. Jun 29, 2009
  11:19 am

  Malou Klidmoster

  Hej igen igen!

  Det var ikke nogen helt ukendt smagskombination, jeg plejer at hakke appetit agurkerne og komme dem i tunsalat.

  Hov, jeg troede at det var underforstået. Jeg var selvfølgelig også helt vilde med dem 🙂

  Jeg skal til at lave dem igen nu, så de kan komme i madkurven. Så er jeg spændt på om min veninde også kan lide dem.

  Knus
  Malou


 8. Jun 29, 2009
  11:21 am

  Newyorkerbyheart

  God tur og pas nu på at du ikke ligger i blomsterbedene 😉

  Knus
  Birthe


 9. Jun 30, 2009
  11:20 am

  Anonymous

  Har lige læst om majskolberne – det lyder rigtig godt, det må jeg prøve! Har et tip til en anden kryddersmør jeg bruger til majs: Blødt smør med chili flager (jeg bruger peperoncini), salt og hakket koriander – det smager skønt! Jeg pakker dem ind i stanniol så bliver de aldrig tørre. Hilsen, Jannie


 10. Jun 30, 2009
  11:33 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Jannie!

  Tak for din kommentar og din opskrift 🙂 Er det ikke lidt synd at pakke majskolberne ind, så mister de jo grillsmagen? jeg synes nu heller aldrig jeg har problemer med at de bliver tørre, men jeg skal da prøve kryddersmørret, det lyder godt. Jeg kommer først smørret på, når de er grillet……

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!