Newyorkerbyheart

HYGGELIGT blogtræf i Vejle…………..

Min tapastallerken fra La Tasca i Vejle…………

Jeg er vel hjemme igen i mine trygge rammer, efter at have deltaget i mit første blogtræf og med succes! Jeg er SÅ glad for at jeg gjorde dette og har fået sat ansigt på de skønne kvinder – og det var slet IKKE farligt! *S* Det har tværtimod været en SKØN og DEJLIG oplevelse, som har gjort mig godt langt ind i sjælen……….

Jeg hentede Marianne ved toget i Vejle, kæresten kørte mig og tog også imod Marianne, så han var helt sikker på at jeg var i trygge hænder *S*. Efter kæresten, beroliget ved synet af Marianne, kørte hjem igen – gik Marianne og jeg hen til La Tasca, som meget belejligt ligger tæt ved Vejle banegård.
De 3 andre (Vita, Klidmoster og Signe) var lidt forsinkede, så Marianne og jeg havde tid til at få pejlet os lidt ind på hinanden. Jeg synes, at det gik ret hurtigt, jeg var ihvert fald hurtig tryg i hendes selskab og nervøsiteten forsvandt som dug for solen. Hun er lige som jeg havde forestillet mig, et helt FANTASTISK og UNIKT menneske, som jeg håber snart at se igen *S*
Da de andre kom kunne vi – endelig *S* – bestille noget mad og snart gik snakken på kryds og tværs af bordet. Jeg tror, at det er en fordel at vi var så få, for vi kunne alle tale sammen og høre hvad de andre sagde……..

Vi sad længe og overvejede hvor mange tapasretter vi skulle have, men jeg tror vi alle valgte at tage de 7 retter også fordi det var så svært at vælge.
Jeg valgte:

– Pebergravet oksefilet med honningmarineret hvidløg og soyasesam.

– Honning-/chilirejer med citron.

– Seranoskinke med melon og ristede pinjekerner.

– Kartoffelrösti med aioli.

– Kyllingespyd med wasabisesam.

– Hotte kyllingevinger.

– Bøfmozzarella med rødløg, tomat, basilikum og hindbærsirup.

Jeg blev tilpas mæt, men er alligevel glad for at jeg valgte de 7 tapasretter.
Jeg synes det hele smagte godt, måske med undtagelse af kyllingevingerne som var kolde (men som jeg heller aldrig har fået så jeg kunne lide dem her i DK).
Mine favoritter var den pebergravede oksefilet og kyllingespyd’ene, som jeg synes var ret lækre. De wasabisesam gav et godt kick til kyllingen, uden at være for stærk.
Jeg må sige, at jeg synes La Tasca er et godt sted. God stemning og venlig betjening. Vi fik et godt bord og vi kunne sidde og snakke i fred og ro. Vi havde fået et helaftensbord, så vi kunne sidde ligeså længe som vi havde lyst til, uden at tjenerne sværmede rundt om os for at få os ud………

Som I nok kan fornemme, så synes jeg at det var en succes og jeg håber at vi kan gøre det igen engang! Ihvert fald håber jeg, at jeg kommer til at se disse piger igen…………….snart *S*

Print Friendly
Tilbage

11 kommentarer


 1. Jun 6, 2009
  10:23 pm

  Marianne's mening

  Kære Birthe

  Tusind tak for en virkelig dejlig dag. Jeg er så glad for endelig at have mødt dig. Så lige til du er og dejlig nem at tale med. Vi er endnu ikke færdig med at tale sammen. Der er meget mere NYC vi skal have vendt inden jeg tager afsted ;0)

  Tak til de andre skønne kvinder. Hvor var det vare vildt hyggeligt med god snak! Det sætter jeg pris på.

  Vi ses :0)


 2. Jun 6, 2009
  10:25 pm

  Newyorkerbyheart

  Kære Marianne!

  Jeg føler slet ikke at jeg er færdig med dig – så jeg er bange for, at du hænger på mig nu 😉

  Vi skal da snakke MEGET mere NYC!

  Knus
  Birthe


 3. Jun 6, 2009
  10:39 pm

  Signe

  Hej Birthe
  Tak for en hyggelig eftermiddag. Jeg nåede toget med nød og næppe, og ærgrede mig noget over at jeg ikke havde fået solgt ungerne i lidt længere tid!
  Håber snart at kunne gentage succesen.
  De bedste hilsner
  Signe


 4. Jun 6, 2009
  10:40 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Signe!

  Godt at du nåede toget – men ja, ærgeligt at du ikke kunne blive i længere tid 🙂 Vi gør det om en dag og håber så, at vi kan samles igen…….

  Mange hilsner
  Birthe


 5. Jun 7, 2009
  10:46 am

  Nille

  Kære Birthe,

  Det lyder absolut så hyggeligt, som det altid er, når man mødes ude i den virkelige verden, som slet ikke er farlig 😉

  Jeg kan levende forestille mig Marianne og dig og pludren om NY! 😉

  Godt, at du gjorde det – nu er det ingenting nummer to gang!

  Kærlig hilsen
  Pernille


 6. Jun 7, 2009
  11:19 am

  Vita

  Hej Birthe. Jeg tror vi alle fem rullede hjem med en glad fornemmelse i maven. Jeg synes jo det var sådan en succes, så jeg glæder mig til næste gang. For jeg kan slet ikke forestille mig der ikke bliver en næste gang.

  Og man bliver bestemt ikke skuffet. Du er ligeså behagelig og favnende som dine ord giver udtryk for 🙂

  Stort knus
  Vita


 7. Jun 7, 2009
  12:55 pm

  Newyorkerbyheart

  Kære Pernille!

  Det var helt igennem et positivt møde og jeg glæder mig allerede til næste gang jeg skal møde disse skønne kvinder igen 🙂

  Kærlig hilsen
  Birthe


 8. Jun 7, 2009
  12:56 pm

  Newyorkerbyheart

  Kære Vita!

  Jeg har det præcis på samme måde, jeg skal slet ikke forestille mig at vi ikke skal mødes igen 🙂
  Jeg glæder mig meget til at se dig igen…

  Knus
  Birthe


 9. Jun 7, 2009
  1:54 pm

  Malou Klidmoster

  Kære Birthe

  Tusind tak for i går, det var en skøn dag!

  Jeg glæder mig til vi ses igen 🙂

  Knus
  Malou


 10. Jun 8, 2009
  7:05 pm

  Faster philip

  Eeeej jeg skulle ha været med jo, jeg synes nok jeg havde glemt et eller andet, og hvilken god ide med et blogtræf =D
  Godt at høre at både mad og selskab var fabelagtigt.

  Mvh Faster Philip


 11. Jun 8, 2009
  9:25 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Faster Philip!

  Ja du skulle jo, det ville have været hyggeligt at mødes med dig 🙂

  Vi havde det SÅ hyggeligt, du må med næste gang…..

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!