Newyorkerbyheart

Hexagon – I don’t get it…………

09 juli , 2009 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Strikke/hækle/brodere (Knitting) - Tags:

Hexagon-tæppe, billed er taget fra siden 1000 ideer………..

Diagram fra “A knitting chick says……

Altså i dag har jeg så siddet og prøvet at hækle disse forb…… sekskanter som hedder Hexagon’er og som florer rundt på nettet på diverse hobby-blogs. Nu ville jeg så også prøve, fordi jeg synes at de er så smukke, men tror I at jeg kan?? Big fat: NO!!!
Jeg var inde på “A knitting chick says………” og kigge på hendes diagram og det burde jo bare slet ikke være svært. Jeg tillader endda at betragte mig selv som et rimeligt begavet menneske, men jeg kan bare IKKE finde ud af det!!
Jeg har hæklet og hæklet, trevlet op og trevlet op og har siddet på kanten af monumental sindsyge – sådan har det ihvert fald føltes!! Og det er stadig ikke lykkedes mig at producere noget der ligner en hexagon……….
Jeg har ihvert fald IKKE knækket koden, men hvis jeg gør, så kan I være sikker på at jeg vil slå det STORT op herinde *S*
Dem der har lavet disse smukke tæpper skriver så endda at man skal hækle dem sammen mens de laves og huske at hækle de løse tråde med så de ikke skal hæftes. Her er det så de taber mig HELT, for det kan jeg slet ikke få ind i mit lille hoved!!!
Hmmmm, jeg må vist hellere sove på det og så prøve igen i morgen………….
Print Friendly
Tilbage

8 kommentarer


 1. Jul 10, 2009
  12:03 am

  Irene

  Hvor jeg dog forstår dig, jeg kan hellere ikke fatte det…Men har nu aldrig kunnet hækle og forstår slet ikke hvordan andre kan ryste det ene stykke ud af ærmet efter det andet. Held og lykke med projektet 🙂


 2. Jul 10, 2009
  12:12 am

  Tina

  Hejsa 🙂 hvordan set det ud det du har lavet? Så kan det være vi kan gennemskue hvor det gik i ged? 🙂
  Det er slet ikke så slemt faktisk. Bor du tæt på mig kan du bare kigge forbi… så skal jeg nok vise dig dem. Og også hvordan du hækler dem sammen med det samme 🙂


 3. Jul 10, 2009
  11:06 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Mrs. Cakeaholic!

  Glad for at jeg ikke er den eneste 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 4. Jul 10, 2009
  11:07 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Tina!

  Vi bor faktisk ikke så langt fra hinanden 🙂
  Den er 5-kantet og selvom jeg har lavet den om ved ikke hvor mange gange og prøvet forskellige opskrifter, så kan jeg bare ikke få mere en 5 kanter! Jeg er ved at bliver lidt små-skør 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 5. Jul 11, 2009
  10:58 pm

  Manja

  Altså jeg er tabt for længst! Jeg kan sy gallakjoler og komplicerede mønstre, men hækle, det kan jeg bare ikke finde ud af! Respekt for at du prøver!


 6. Jul 11, 2009
  11:12 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Manja!

  Jeg synes nu også at du skal have respekt for at sy – især efter komplicerede mønstrer – der hører mine færdigheder op 🙂
  I håndarbejdsklassen, kom jeg til at klippe ærmerne op fra skulder og ned, så jeg måtte lave en meget ufiks syning hele vejen ned ad armen….
  Så tak – og i lige måde 😀

  Mange hilsner
  Birthe


 7. Sep 13, 2009
  10:11 pm

  Anonymous

  prøv at kigge hos moonstitches. der er fotos til hjælp.
  God fornøjelse det er en tidsrøver.


 8. Sep 14, 2009
  12:18 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Anonym!

  Tak for tippet, men jeg har brudt koden og er godt i gang med et tæppe 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!