Newyorkerbyheart

Knasende, kulørt salat med sennepsdressing (Arla)……….

Den skønne sennepsdressing………

Ingredienserne til salaten inden dressingen vendes i……….

……….og med dressing……….

Glaseret hamburgerryg………….

Tallerknen i går aftes……….
I går aftes fik vi en virkelig SKØN menu og en salat som jeg virkelig kan ANBEFALE jer at lave! Den smager helt FANTASTISK, er sprød og lækker. Opskriften er fra Arla. Der stod at den skulle serveres på en bund af frisk spinat, men det undlod jeg altså i går, fordi jeg ikke orkede at slynge salat (ja, jeg er altså ret doven ind imellem). Men jeg er slet ikke i tvivl om at det vil tage sig flot ud, på en spinatbund.
Jeg blev så vild med salaten at jeg tror vi skal have den når Pernille og Marianne kommer, så I kan godt glæde Jer piger, for jeg tror I vil synes om den………
Der kan bruges friske ærter eller frosne ærter, men jeg anbefaler Jer virkelig at bruge friske ærter hvis de kan fåes. Det er al arbejdet værd, selv at bælge dem!
Menu’en i går stod desuden på glaseret hamburgerryg, nye kartofler og sauce………

Kulørt salat med sennepsdressing (Arla), 4 pers.:

Sennepsdressing:
4 spsk. vindruekerneolie
1 spsk. ufarvet lagereddike
3½ spsk. vand
50 g flødeost naturel light
1 tsk. dijonsennep
1 tsk. grovkornet sennep, mild
1 fed hvidløg, presset
groft salt, friskkværnet peber
Grønsager:
½ kg friske ærter i bælg, bælgede (eler 200 g frosne, optøede)
100 g radiser i skiver
1 lille blomkål i små buketter
3 gulerødder i tynde, halve skiver
½ honningmelon i mundrette tern
Dressing:
Kom alle ingredienserne til dressingen i en blender – eller pisk dem godt sammen med et piskeris – til dressingen bliver lys og cremet. Stil dressingen i køleskab i MINDST ½ time inden den skal bruges, smag til. Hvis dressingen er for tyk, kan der tilsættes lidt mere vand, til konsistensen er passende.
Kom alle de forberedte grønsager i en skål og lige inden servering, vendes så meget dressing i, så grønsagerne lige bliver dækket (det er IKKE sikkert at al dressingen skal bruges!). Evt. rest af dressing, kan serveres til.

Jeg har ikke fået trænet i næsten 2 uger og har faktisk lidt dårlig samvittighed over det, men på den anden side er jeg også god til at bilde mig selv ind, at det er godt for mig at holde en lille pause. Sommerferie skal alle jo have *S*. Vi har da også fået gået lidt rundt, mens vi var i Sverige og så har jeg SET en masse sport, mon ikke det tæller for noget???
Eneste motion jeg ellers har fået er når støvsugeren svinges……..

Vi nyder dagene og at kæresten har ferie. Ikke at vi laver noget specielt, men det er hyggeligt og vi får lidt godt til frokosten hver dag.
Prinsessen er så glad fordi hendes Papa er hjemme, det bliver hårdt for hende, når han skal afsted på arbejde igen (- og også for ham *S*).
Jeg håber, at vi snart får noget mere klart vejr, jeg synes godt nok at det er klistret og lummert udenfor. Luftfugtigheden er al for høj til mig – ind imellem så høj at det regner *S* – så jeg holder mig helst indendøre. Sådan noget vejr gør det svært for mig at trække vejret……..

Bøger:

Jeg er stadig ved “Tyskerungen” af Camilla Läckberg og er sådan set ok underholdt, jeg må sige at det er en af hendes bedre bøger, hvis ikke den bedste – efter min mening.
Jeg har lige købt:

Bortført
” af Karin Slaughter

Kinesisk kabale
” af Colin Harrison

Budbringeren
” af Daniel Silva

Og hun takkede guderne
” afJussi Adler-Olsen
Desuden har jeg forudbestilt:

Flaskepost fra P
” af Jussi Adler-Olsen

Det forsvundne tegn
” af Dan Brown

Moskvaregler
” af Daniel Silva
Jeg glæder mig til at læse alle bøgerne! Der findes ikke ret meget bedre end at modtage en ny bogpakke, det gør mig virkelig glad……….
Jeg vender tilbage i morgen med noget med laks.

Print Friendly
Tilbage

4 kommentarer


 1. Jul 23, 2009
  4:11 pm

  Stine Andersen

  Et eller andet siger mig at et af dine problemer er at få plads til alle disse skønne bøger? Det er det nemlig for mig! Men eeelsker at få nye bøger og elsker at eje dem. Er simpelthen intet bedre end en god bog.(Det skulle da lige være god mad) Har du nogensinde læst Christian Mørk? Hvis man har hang til krimier, er han et godt bud.

  / Stine


 2. Jul 23, 2009
  6:51 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Stine!

  Jep, det er nemlig en af mine problemer, men det holder mig ikke tilbage – jeg køber fortrøstningsløst videre 😀
  Jeg har en bog med Christian Mørk, men har ikke fået den læst endnu….

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Jul 28, 2009
  10:28 pm

  Malou Klidmoster

  Kære Birthe

  Mums, det er en salat lige efter mit hoved!

  Hvad er det for en sauce du har lavet til hamburgeryggen?

  Knus
  Malou


 4. Jul 28, 2009
  10:34 pm

  Newyorkerbyheart

  Kære Malou!

  Det er sådan en lækker salat, som jeg snart skal lave igen 🙂
  Det er bare en brun sauce, lavet af kogevandet og smag til. Kæresten kan godt lide at få sauce til….

  Knus
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!