Newyorkerbyheart

Opsamling……..

04 juli , 2009 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Bla bla, Bøger, Fibromyalgi, Helbred - Tags: , ,

Lækre grillede ben………..

Coleslaw a la KFC

Gårsdagens tallerken………
Jeg var helt kvæstet igår, så træt, så træt – og også ret øm i hele kroppen. Varmen hjælper mig ikke, jeg bliver bare irritabel og har det alt, ALT for varmt! Jeg glæder mig SÅ meget til at det bliver køligere i vejret, så jeg igen kan trække vejret og ikke konstant være overophedet……
Kæresten havde en del tømmermænd, så hans planer om at arbejde på hegnet (det var grunden til at han havde taget fri fra arbejde) blev skrinlagt *S* Istedet for slappede vi af og fik os en “morfar” på sofaen……..
I går aftes grillede vi ben fra vores lokale slagter, som er de bedste ben der kan fåes fingre i. Jeg penslede dem med en blanding af Jack Daniels BBQ sauce (fra USA) og en med anden en med chipotle (også fra USA) og de blev SUPER gode. Ikke for fedtede, men sådan lidt “spicy” uden at være vildt stærke. Jeg lavede bagte kartofler til dertil lavede jeg en hvidløgsdressing af creme fraiche, presset hvidløg, salt, friskkværnet peber og ganske lidt røget paprika og jeg lavede coleslaw a la KFC (dog med spidskål i stedet for hvidkål). Super lækker aftensmad, rigtig sommermad…….
I går aftes var der en delaf vores naboer der var gået sammen for at hygge og drikke “lidt” rødvin, så vi satte os hen til dem og hyggede os i nogle timer, inden jeg blev så træt at jeg blev nødt til at gå hjem og sove…………

Bøger:

Jeg fik 2 bøger igår som jeg har købt hos Gyldendals Bogklub, det var:
Charlie Hotel Oscar Kilo” af Maise Njor og Camilla Stockmann
Tyvenes by” af David Benioff
Jeg glæder mig til at læse dem begge to, jeg ELSKER at få nye bøger, dog er jeg ikke altid så vild med at betale regningen *S*
Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. Jul 7, 2009
  2:11 pm

  Anonymous

  Hej Birthe.
  Aldrig har jeg set så lækre "ben". Vi har ellers en rigtig god slagter her i orådet, men det er komplet umuligt at få så dejlige ben.
  Lækker mad som altid laver du.
  Mange hilsner
  Charlotte den 2.


 2. Jul 7, 2009
  2:38 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Charlotte den 2.!

  jeg kan også godt fortælle dig at de var gode de ben, jeg drømmer stadig om dem 🙂 De var så kødfulde og uden fedt, brusk mv. At de så også blev pensle med lidt bbq sauce, gjorde dem ikke ringere. Det er ihvert fald ikke sidste gang vi har fået dem i år…..

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!