Newyorkerbyheart

Falsled Kro: Gourmet-weekendophold……………

Vores hall………

Pejsestuen i vores suite………..

Små lækkerier til vores eftermiddagskaffe. Øverst til venstre små citrontærter og trøfler. Nederst fra venstre en slags karamelkager, vil jeg tro at det var og nogle små muffins……….

Den store udendørs pejs (som vi havde udsigt til og som der er ild i om aftenen) og på bagsiden ryger de deres egne fisk……….

………sådan nogenlunde var vores udsigt………..

Hovedbygningen…………

“Sognegården” hvor vi boede i Suite nr. 21………….

Den hyggelige og indbydende indgang til vores suite……….

……….vores dør………….

Opgangen til badeværelse og soveværelset……….

Badeværelset……….

Det var svært at tvinge sig selv ud fra den bruser………….

Lækre morgenkåber og tøfler, var klar til os…………

Udsigten fra det ene vindue i vores soveværelse………….

Smukke sengeborde med masser af patina og lidt læsestof……….

Snacks inden middagen. Fra venstre øverst: sprødt brød (som tyndt knækbrød) med krabbesalat, friterede kammuslinge-kugler + en slags dip (som jeg ikke fik fat i hvad var), det torske-et-eller-andet (som jeg ikke fik fat i hvad var) og vagtelæg, som der også var noget lækkert flagesalt med til………..

Appetizeren bestod af vagtelterrine med sky af svampe og stykker af vagelhjerte, omviklet med spidskål og små, sprøde croutoner………..

………….smukt serveret…………

Varme østers fra Marenne Oleron med syltede asier i estragonskum………..

……….serveret med skylleskåle…………

Læsø jomfruhummer på hvidroer og jomfruhummer carpaccio med friske mandler og portulaksalat………….

Letrøget (som de selv har røget) bækforel med kantareller, nye gulerødder i forskellige farver og

Risotto med grøn blomkål og revet trøffel………..

Stegt foie gras på variation af hyldebær med fennikel og tvebakker………….

Due fra Bresse med gule, bolche og røde beder og perleløg i enebærsky

Mit valg af oste, som jeg overhovedet ikke kan huske navnene på, men de smagte FANTASTISK og jeg valgte at få stikkelsbærkompot, syltede hasselnødder og blommekompot til………….

Hvid chokolademousse med kirsebær og ristet kokos om, ovenpå lakridsis og udenom kirsebærsauce…………

Variation af ferskner. Fra venstre: fersken i flamberet karamelsauce, ferskensorbet, en slags som jeg ikke er helt sikker på hvad er og ferskenis med havtorn…………

Til kaffen blev der serveret petit fours, som bestod af nogle små kager, noget der mindede om æblemuffins, noget der mindede om frugtflæsk og en form for skum (de grønne firkanter)……….

Kæresten venter på morgenmaden i vores lille “have”………..

Det smukt dækkede morgenbord (på vores egen terrasse) med stivet hvid dug! Morgenmaden bestod af fåremælksyoghurt med akaciehonning og frugtsalat hvor der var forskellige slags melon og æbler i. Små pandekager med ahornsirup og blåbær, svesker marineret i grøn te, en lækker rullepølse, fennikel spegepølse, skiver af en mild ost, lufttørret skinke og økologisk Løgismose rygeost, brødkurv med 2 små franskbrød, rundstykker, rugbrød og små (LÆKRE) croissanter, 2 slags hjemmelavede marmelader, vagtelspejlæg med bacon, pølse og ovntørret tomat, dertil kaffe, mælk, friskpresset hindbærjuice og hindbærmimosa (friskpresset hindbærsaft med cava)…………

Vagtelspejlæg, bacon, pølse og lille, ovntørret tomat………..

Menukortet serveret til morgenmaden…………….

Goodie-bag til hjemturen…………..

Indholdet af goodie-bag’en: 2 æbler, Voss still-vand, 2 stk. Summerbird chokolade og lidt materiale fra Falsled Kro……………
I weekenden har vi jo så været på gourmet-weekendophold på Falsled Kro, det ophold jeg vandt hos Arla, for et stykke tid siden. Det var så FANTASTISK, at det nærmest er svært at sætte ord på. En overvældende oplevelse med MASSER af indtryk for smags- og synssansen. Selvforkælelse når det er på det ypperste niveau og med et tjenende stab, som konstant var opmærksomme på vores behov og ønsker.
Jeg har aldrig, ALDRIG oplevet noget lignende og jeg synes nu ellers nok, at jeg har prøvet mange ting. Men dette slår ALT!!
Maden var eminent, lækker, indbydende, smuk anrettet og fuld af smagsindtryk og sammensætninger der hele tiden løftede det et niveau højere op. Selvom maden var så lækker og en gastronomisk oplevelse, var det stadig mad som vi kunne forholde os til. Det var ikke unødvendig snobbet, men i en høj, HØJ klasse uden at miste jordforbindelsen…………
Kæresten havde siddet og læst lidt inde på nettet, bl. a. nogle anmeldelser af stedet. Nogle havde skrevet at tjenerne var sløve og ikke nærværende. Nogle havde skrevet, at de var “nærige” med vinen og andre havde skrevet noget om at det var for dårligt at de ikke havde fået en ny serviet, efter de havde været på toilettet. Jeg må sige, vi oplevede INTET af ovenstående tilfælde!!!
Tjenerne var i DEN grad til stede og meget nærværende, UDEN at vi følte de åndede os i nakken. Vinen var de bestemt IKKE nærige med, vi fik så meget vin, at vi LANGT fra drak alt det der blev skænket op (vi havde så også vinmenu) og der lå en NY og REN serviet, efter toiletbesøg!!
Ved eftermiddagskaffen og de tilhørende lækkerier, blev vi spurgt om der var noget vi ikke kunne tåle, ikke kunne lide osv. i forhold til vores 9 retters menu. Hvis vi virkelig skal være hårde – og dette var altså IKKE noget der ødelagde vores ophold på nogen måde! – så var det, at den unge kvindelige tjener der serverede foie gras for os, præsenterede det som jomfruhummer! Altså, jeg kunne jo godt se at det ikke var jomfruhummer, det var jo helt tydeligt (forkert farve og serveret med en tung rødvin), men da vi kunne se at hun var meget nervøs, lod vi bare som ingenting og spise pænt *S*

Men altså, for at starte med begyndelsen, kom vi hjemmefra på en lidt uheldig måde. Prinsessen var nemlig ude og hun havde bestemt sig for, at hun IKKE ville adlyde os. Så vi måtte lade vinduet i badeværelset stå åben, håbe på at hun kunne finde ind og bede vores søde og meget hjælpsomme naboer, om de ville gå over og tjekke hen mod aften om hun kom ind. Det var ikke nogen rar måde at køre hjemmefra på! Jeg var såmænd ikke i tvivl om at hun nok skulle komme ind på et tidspunkt, men jeg ville bare gerne have set hende og vide at hun var sikkert lukket inde i vores hjem, inden vi kørte……..

Vi ankom til Falsled Kro lidt over kl. 15.00, fik vores nøgle udleveret og blev anvist til vores suite nr. 21, som var beliggende i “Sognegården”. Da døren blev åbnet for os, var vi helt målløse, sikke et SMUKT! sted vi skulle bo. Vi kom ind i en hall, hvor der stod et smukt bord. Nedenunder var også en opholdsstue med pejs, TV og udgang til vores lille terrasse/have. Trappen førte op til et smukt og stort badeværelse og et stort og lyst soveværelse med udsigt til køkkenhaven, hvor de gror deres egne grønsager, krydderurter, bær og frugt. Stilen var sådan lidt spansk hacienda-/italienskagtig (efter min ydmyge mening), ihvert fald hyggelig og meget smagfuld. Smukke møbler, hvide vægge og mørkt træ – indretning helt efter min smag……
Vi gik over til restauranten/pejsestuen, hvor vi fik kaffe og nogle lækkerier, som smagte usandsynlig GODT! Efter kaffen, gik vi en tur ned til lystbådehavnen og tog “Kærlighedsstien” tilbage, som faktisk går ind forbi restauranten.
Vi slappede lidt af, inden vi klædte om til middagen, som vi havde bestilt til kl. 18.30. Vi vidste jo at der var mange retter vi skulle igennem, så det var med at få startet tidligt *S*.
Vi blev modtaget i pejsestuen, satte os til rette i de bløde møble og fik et glas champagne og lidt snack – som var SUPER lækre. Derefter kom en tjener og spurgte om han måtte følge os til vores bord……..det fik han lov til *S*.
Sikke en smuk restaurant vi blev vist ud i, vi kom forbi køkkenet hvor der var travlhed og kom ud i den store glas-restaurant. Vi havde faktisk talt lidt om, at fordi vi har der på et gavekort, ville vi måske blive “gemt” lidt væk. Altså ikke få kongebehandlingen, men sådan lige et trin ned ad rangstien, men det var slet IKKE tilfældet og jeg må sige, at vi nærmest skammer os over at have tænkt tanken!
Vi blev på alle måder behandlet som konge og dronning og jeg vil mene vi fik restaurantens bedste bord! Ihvert fald sad vi med fuldt udsyn til haven, lystbådehavnen og ilden i den store udendørs pejs. Vi sad, så vi ikke skulle sidde og kigge på de andre gæster, men kunne koncentrere al vores opmærksomheden på maden, hinanden og den smukke udsigt!
Vi skulle igennem 9 retter inkl. vinmenu og jeg drikker jo (normalt) ikke vin. Men jeg havde bestemt mig for, at jeg ville smage en mundfuld af hver vin og sikke en oplevelse. Det var ligefør jeg kom til at savne vin igen, for sikke nogle fantastiske vine vi blev præsenteret for.
Vi var vidt omkring: Franskrig, Italien, USA og de var alle helt fantastiske og selvfølgelig afstemt til den lækre mad. Et par stykker af dem, måtte jeg lige have et par mundfulde mere af, end den ene jeg havde lovet mig selv *S*. Jeg tror ikke at jeg har drukket så meget vin i de sidste 7 år!! Men med alle de vine vi skulle igennem, drak kæresten altså heller ikke op af nogen af de vine der blev serveret for os, for så ville han ikke selv have kunnet gå tilbage til vores suite *S*
Jeg sagde til dem, at jeg synes de skulle have nogle små golfbiler som de kunne køre deres gæster tilbage til værelserne i. Alene til osten fik vi 3 forskellig slags vin………..
Maden var så stor en oplevelse, så det næsten er umuligt at fortælle om, det skal opleves og smages! Jeg fik østers for første gang i mit liv og må sige, at jeg var meget skeptisk. På den anden side, havde jeg jo fortalt dem, at der ikke var noget jeg ikke kunne lide, så det var bare med at spise *S*
Jeg må også sige at jeg er GLAD for at jeg spiste dem, for holde da op hvor var det lækkert!! De blev serveret i deres smukke skaller og med en utrolig lækker estragonskum – virkelig LÆKKERT.
Men LÆKKERT er det rette ord for det hele. Der var ikke noget som jeg ikke brød mig om eller bare var i nærheden af ikke at kunne lide! Læsø jomfruhummeren var det reneste, pureste guf.
Til foie gras’en var der lavet sådan noget lakrids-/anissukker pynt (hårdt som bolche) og det smagte FABELAGTIGT til den lidt fede lever.
Enebærskyen til duen (første gang i mit liv jeg spiste due) var i en klasse helt for sig selv og den hvide chokolademousse-dessert var EVENTYRLIG! Også har jeg ikke engang nævnt ostene.
Ostene blev kørt ind på et stort rullebord, jeg vil tro at der var over 30 forskellige slags og INGEN af dem lød bekendte for mig, men hold da op hvor smagte de godt! Altså jeg smagte jo ikke alle ostene, jeg valgte nogle få, men ville ønske, at jeg kunne have smagt dem alle. Kæresten var snu nok til at spørge tjeneren hvad hun ville have valgt og han fik en lidt større ostetallerken endn mig *S*. Jeg smagte en enkelt af dem, den sidste, som var en blåskimmelost og den var helt FORRYGENDE. Hun belærte os om (på en god og informerende måde) at “man” starter med altid med en ged (gedeost) og slutter af med en blå (blåskimmelost), så ved vi det og kan tage den lærdom med os i livet. Så er vi også lidt klogere når vi engang vender tilbage, for tilbage det SKAL jeg! Om jeg så skal leve på vand og brød flere dage om måneden, så VIL jeg tilbage på et weekendophold! Det behøver ikke at være med 9 retter og med vinmenu, som dette ophold og vi behøver ikke at bo i en suite, men det skal opleves igen. Jeg har en ide om, at det måske vil være en god ide/mulighed, når jeg om 2 år fylder 40??????
Igennem hele middagen, blev vores vandglas fyldt op med Voss Sparkling water, som er en af de bedste vand der er på markedet og dens bobler er helt små og meget bløde. Lige noget for en som mig………..
Efter at have spist os igennem 9 de retter, var vi også ved at være ret mætte *S* så en kop kaffe – selvfølgelig serveret med petit fours – gjorde underværker. Det var et perfekt punktum for en fantastisk og helt eventyrlig aften, som vi på en måde ønskede aldrig fik ende…………
Efter en nats søvn i en god seng, stod vi op. Kæresten gik i bad og berettede om den fantastiske bruser *S* Jeg ville vente til vi havde fået morgenmad. Vi havde bestilt morgenmaden (som jo ifølge gavekortet, blev serveret i suite’en) til kl. 9.45. Kl. 9.55 ventede vi stadig og vi blev faktisk lidt i tvil om, om vi måske alligevel skulle have været over i restauranten. Jeg prøvede at ringe til receptionen og det viste sig så, at de havde glemt os, men de gik straks igang med at lave det og komme over med det. Vejret var så godt, at vi kunne spise ude på den tilhørende terrasse, som var omgivet af buske og blomster, så vi følte vi sad i vores egen lille, private have.
Faktisk var vejret godt under hele vores ophold, ikke en dråbe regn og masser af solskin! Hurtigt blev der banket på og 2 tjenere kom med bakker og mad til os. Der blev lagt hvid, stivet dug på havebordet og så blev der ellers rettet an efter alle kunstens regler. Som I kan se på billeder og læse på menu’en, så var det en flot og STOR morgenmad, som jeg aldrig har fået bedre!
Fåremælksyoghurten var SÅ lækker og det sammen var den tilhørende frugt. Vi var begge helt vilde med de små pandekager med ahornsirup og blåbær, jeg tror aldrig nogensinde, at jeg har fået så god en pandekage! Jeg ved ikke hvilken slags rullepølse det var som blev serveret for os, men den var virkelig god. De små vagtel-spejlæg var så søde og delikate………..og så var der jo croissanter’ne, som var i en klasse helt for sig selv!
Efter morgenmaden var det min tur til at komme ind under den fantastiske bruser og sikke en oplevelse. Jeg spurgte kæresten om han ikke kan montere sådan en her i huset, men han mener ikke at den kan fåes i “vandspare-model” *S*. Vandet faldt super blødt ned på min krop og jeg var svært at overtale til at komme ud derfra igen………..
Vores ophold var slut og det var med vemod at vi gik over og afleverede nøglen, jeg kunne godt lige have taget et døgn til. Måske ikke med 9 retter mad igen, men mindre kan også gøre det. Da vi afleverede nøglen, fik vi en “goodiebag”, så vi ikke skulle køre sultne hjem, hele den lange vej til Jylland *S*.
Hvis I nogensinde får chancen eller vil opleve den ultimative selvforkælelse, så tag et ophold på Falsled Kro! Jeg er slet ikke i tvivl, jeg vil hellere end gerne tilbage dertil også selvom det ikke bliver i samme målestoksforhold som dette ophold. Jeg vil sagtens kunne bo i et “almindeligt” værelse, jeg er ret sikker på at de nok skal være mere end hyggelige.
Jeg vil gøre alt hvad der står i min magt for at komme tilbage og jeg tror at kæresten har det på samme måde. Ord kan slet ikke beskrive det, det skal opleves “live” og det skal smages! Det er virkelig en oplevelse for livet, men jeg håber ikke, at det er sidste gang jeg oplever det………………
Print Friendly
Tilbage

27 kommentarer


 1. Aug 17, 2009
  4:34 pm

  Anonymous

  Kære Birthe.
  Velkommen hjem. Hvor det lyder hyggeligt og overdådigt. Vi har været der til bryllup, så jeg ved hvor skønt der er.
  Jeg har netop bestilt forlænget weekendophold til min mand og jeg til hans fødselsdag – og ja suite nr 21. Det var ikke vanskeligt at vælge den, efter jeres beskrivelse.
  Hilsen fra
  Charlotte den 2.


 2. Aug 17, 2009
  6:11 pm

  Malou Klidmoster

  Kære Birthe

  OMG – det ser jo FANTASTISK ud det hele! Jeg er vildt imponeret!!!

  Det er balsam for sjælen med sådan en gourmet-oplevelse. Det kan du sikkert leve højt på længe.

  Der er vist ikke andet end at begynde at spare sammen med det samme 🙂

  Hvad ville det ha' kostet hvis I selv skulle ha' haft pungen op af lommen?

  Knus
  Malou


 3. Aug 17, 2009
  7:13 pm

  Anonymous

  Kære Newyorkerbyhearth!
  Hvor skøn en oplevelse. Det glæder mig så meget at nyde at læse din fortælling og fornemme din glæde ved den store oplevelse. Lidt midsundelig er man vel… *SS* for hvor heldigt er det ikke, at netop du vandt denne oplevelse, men så dejligt du deler den med os!
  Tak for det!
  Mange hilsner fra marianne


 4. Aug 17, 2009
  8:36 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Charlotte den 2.!

  Hold da op, sikke en fødselsdagsgave og så i suite! Jeg ville gerne være i familie med dig, der skal nogle slanter op af lommen der 🙂
  GLÆD Jer, jeg håber, at I får ligeså god en oplevelse som vi havde…….

  Mange hilsner
  Birthe


 5. Aug 17, 2009
  8:37 pm

  Newyorkerbyheart

  Kære Malou!

  Det var SÅ meget balsam for sjæl og mave det der. Kærlighed til mad i højeste potens 🙂
  Det ville have kostet kr. 9.500,- + kaffe og lækkerier (som kostede kr. 270,-), så du kan godt begynde at spare op…..

  Knus
  Birthe


 6. Aug 17, 2009
  8:40 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Marianne!

  Det var bare sådan en fantastisk oplevelse, som jeg vil kunne leve på længe, men ikke så længe så jeg ikke skal derover igen 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 7. Aug 17, 2009
  9:07 pm

  Anonymous

  Hej Birte. Det lyder bare så fantastisk hvad i har oplevet!!! Og hvor er det jer vel undt. Bliver helt misundelig, men ved at jeg skal opleve noget lignede til januar, så venter i spænding. Håber I begge lever højt på oplevelsen i lang tid! Hilsen Lotte


 8. Aug 17, 2009
  10:48 pm

  Skovbakke

  Hej Birte.

  Ja, jeg er super-misundelig, men hold fast, hvor må det have været en dejlig oplevelse, som I til fulde har fortjent. Godt at høre, at I virkelig nød det.

  Mange hilsner
  Rikke


 9. Aug 17, 2009
  11:07 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Lotte!
  Dejligt for dig at du har noget lignende i vente 🙂 Er det også på Falsled? eller et andet sted?

  Mange hilsner
  Birthe


 10. Aug 17, 2009
  11:07 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Rikke!

  Det var en uforglemmelig oplevelse og jeg håber, at jeg kommer til at opleve det igen 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 11. Aug 17, 2009
  11:18 pm

  Auramin

  Åh nej hvor var det bare et tarveligt indlæg at se inden jeg skal ind og sove. For dælen hvor ser det hele bare lækkert ud, Birthe! Jeg er meget, MEGET misundelig.

  Men hvor er det godt, at det er sådan nogen som dig der vinder et ophold som dét. Så kan vi andre også få lov at svælge lidt i det hele 😀 Ville ønske at jeg kunne sige 'tak for mad', men vil istedet sige tak for billeder! 😉


 12. Aug 17, 2009
  11:38 pm

  Piskeriset

  Ååååååårh, du har jo været i himmerige! Hvor ser stedet dog smukt og indbydende ud, og hvor er maden dog vildt delikat på de billeder! 🙂

  Dejligt, at I har haft en så god oplevelse og tak for den fantastiske beskrivelse af oplevelsen 🙂


 13. Aug 18, 2009
  12:49 am

  Kat

  WOW! Det lyder jo fuldstændig fantastisk – og ser ligeså fantastisk ud på billederne. Der kunne jeg da godt forestille mig at vågne og spise og falde i søvn – igen… og igen… og igen… Dejligt for dig med sådan en skøn og fuldendt oplevelse, det er sådan man husker og kan hente frem og glæde sig over i laaaaaaaang tid efter, synes jeg 🙂


 14. Aug 18, 2009
  2:25 am

  Voksenmis

  Ja, lige præcis, tak for mad/billeder og beskrivelse – det var næsten (næsten!) som at være der selv 🙂

  KH Lisa


 15. Aug 18, 2009
  10:05 am

  Vibeke

  Det glæder mig, at du og din kæreste havde en rigtig god oplevelse!
  Vi var tre par afsted for nogle år siden, og det var en skuffelse, -det lyder som om, at der er blevet "strammet op", og det er dejligt, for rammerne er så skønne, og værelserne perfekte.
  Hos os faldt det med betjening og nogle andre småting.
  Men som sagt så glæder det mig virkelig, hvis de har "oppet" sig, det fortjener stedet!
  Mkh. Vibeke


 16. Aug 18, 2009
  10:13 am

  Nille

  Kære Birthe,

  Det lyder præcist så eventyrligt som jeg havde forventet af det sted – og med mad, der nemlig stadig er mad, man kan forholde sig til. Respekt for råvarerne – men også respekt for gæsterne, som ikke skal spises af med nogle interessante molekylære forsøg fra køkkenet!

  Det er vist værd at spare op til endnu en tur – gid det var mig… SUK!

  Kærlig hilsen
  Pernille


 17. Aug 18, 2009
  10:26 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Nikolai!
  Du ville have elsket det! Det er det bedste jeg nogensinde har prøvet og jeg synes jo ellers at jeg har prøvet en del efterhånden 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 18. Aug 18, 2009
  10:26 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Piskeriset1
  Lige præcis – det var himmerige – i DEN grad! 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 19. Aug 18, 2009
  10:28 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Kat!

  Det er lige præcis sådan en oplevelse der kan hives frem igen og igen – og det vil helt sikkert også blive gjort! 🙂 Vi sad og talte om, at det er noget vi aldrig nogensinde vil glemme…..

  Mange hilsner
  Birthe


 20. Aug 18, 2009
  10:28 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Lisa!

  Gid du kunne opleve det "live" billeder er jo desværre ikke helt det samme, kunne de dog bare komme med duft 🙂

  mange hilsner
  Birthe


 21. Aug 18, 2009
  10:30 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Vibeke!

  Æv, træls at I havde sådan en oplevelse! Men de har jo netop lige fået nye forpagtere, så måske er det derfor at der et blevet strammet lidt op 🙂 Ihvert fald havde vi ikke noget at klager over – overhovedet! Betjeningen var venlig, opmærksom, høflig, smilende og behagelige – og maden var jo altså i en klasse helt for sig selv……

  Håber, at I får chancen for at opleve det igen.

  mange hilsner
  Birthe


 22. Aug 18, 2009
  10:33 am

  sandoz

  Vi har netop været på en herlig weekendtur ved det sydfynske øhav. Vi boede derimod på Skrøbelev Gods, hvilken nok er det sted hvor du får de flotteste suiter i Danmark.


 23. Aug 18, 2009
  10:41 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Sandoz!

  Hold da op, sikke et sted!! Jeg har aldrig før hørt om det, men det er da lige blevet tilføjet min liste 🙂
  I må have følt Jer som konger og baroner! Var maden god?

  mange hilsner
  Birthe


 24. Aug 19, 2009
  11:38 am

  Vita

  Kære Birthe

  Jeg er helt mundlam.
  Det lyder fantastisk det hele. Hvor er jeg glad for at det blev sådan en dejlig oplevelse for dig og kæresten.

  Kram


 25. Aug 19, 2009
  11:46 am

  Newyorkerbyheart

  Kære Vita!

  Det var virkelig en oplevelse der fik mig til at være helt, helt stille – og nærmest andægtig 🙂 Det var SÅ godt….

  Knus
  Birthe


 26. Aug 20, 2009
  8:18 am

  Cathrine

  Hold op en skøn oplevelse I har haft! Hvor dejligt at det lige blev dig der vandt 🙂


 27. Aug 20, 2009
  10:40 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Cathrine!

  Tak, hvor sødt af dig at skrive det 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!