Newyorkerbyheart

FANTASTISK FREDAG……………………

22 august , 2009 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Udflugter (Trips) - Tags: , ,

Cannelé eller Canelé (små franske kager) og Anettes hjemmelavede solbær-/hindbærsaft – life is good!……….

…………sådan ser de små kager ud indeni, de er ABSOLUT skønne……….

Havnen i Hou………..

Lystbådehavnen i Hou…………

En smuk prins (venter måske på prinsessen i hans liv?!), han hedder Sunny (billed tilhøre Anette)……….

Appetizers: baguette med gedeost og nogle med anderilette med foie gras i = GUDESPISE………

Provencalsk gryderet med kalvekød og oliven……….

Gårsdagens tallerken……….

Min Manhattan-style cheesecake med blåbær, serveret på smukke tallerkner………

Prinsessen holder fridag………..

Måske den smukkeste prinsesse i hele verden?!?!………..

………og sådan ser hun ud når kæresten gider at fodre hende med godbidder………….
I går var vi jo så i Odder – første gang jeg har været i Odder – for at besøge Anette som er hjemme på ferie fra Paris og bor hos hendes far imens. Hendes far var så venlig og gæstfrit at ligge hus til, så vi kunne komme på besøg og hvor var det bare en HYGGELIG dag……..
Forud gik dog nogle lettere stressfyldte timer, hvor jeg lige havde en del ærinder at skulle forrette. Da jeg så skulle ud til bilen med alle mine indkøb kunne jeg pludselig ikke finde mine bilnøgler!
Jeg ledte og ledte, men pist væk var de…………
Jeg måtte så gå baglæns, dvs. ind alle de steder jeg havde være for at lede og spørge om de havde fundet nogle bilnøgler, kun med “lidt” panik i stemmen. Imens tænkte jeg på, hvordan jeg lige fik fortalt kæresten at jeg havde smidt bilnøgler – og husnøgler – væk *S*.
Efter at have været inde i butikkerne – uden positivt resultat – måtte jeg ringe til en af vores naboer om han ikke lige kunne gå ind i vores gang og hente et ekstra sæt nøgler og så lige komme ned og hente mig………..det kunne han heldigvis!
Lige som jeg havde afbrudt forbindelsen, kom hende ekspedienten som jeg havde handlet med inde i Jysk og sagde: ” jeg vidste ikke at det var de her nøgler du ledte efter!” – jeg mener jeg havde lige været inde og spørge hende!!! #5&##&&%# siger jeg bare *S*.
Så jeg måtte ringe til naboen igen, at det alligevel ikke var nødvendig, heldigvis var han endnu ikke kørt…………
Nå, men efter den oplevelse, var det tid til at køre hjem og gøre klar til at hente kæresten. Han var i Rødby går og så skulle jeg hente ham på arbejde, så vi kunne køre derfra. Vi var oppe hos Anette, hendes fra, hendes datter Anna og hendes FLOTTE kat, Sunny ved 17-tiden. Efter at have snakket lidt og fået de utrolig LÆKRE Cannelé /Canelé kager (som er en lille kage fra Bordeaux) og Anettes hjemmelavede solbær-/hindbærsaft (som SMAGTE super godt) kørte vi en tur til havnen i Hou. Ved havnen gik vi en tur, så Anettes fars båd og var inde i et lille galleri for at kigge lidt – rigtig hyggeligt.
Vel hjemme igen, gjorde vi klar til aftensmaden, som bestod af appetizers (brød med gedeost og rilette med foie gras), en gryderet(?) fra provence med kalvekød og oliveni, det smagte FANTASTISK – og Anette har lovet at sende mig opskriften så jeg kan poste den herinde! Det er Annas yndlingsret og jeg kan kun give hende ret, det er GOD mad *S* Masser af smag og kraft, dertil god spaghetti og en salat. Snakken gik godt og som altid hyggede jeg mig i Anettes selskab, i går var vi så også så heldige at være i selskab med hendes far, hendes datter og hendes kat – bedre bliver det ikke………..
Desserten havde jeg medbragt, Manhattan-style cheesecake, som jeg efterhånden har lavet mange gange nu men som alligevel smager godt hver gang (jeg skal lave 3 af dem til sommerfesten her i vores kvarter på lørdag………).
Det var ved at blive sent og vi blev nødt til at tage afsked. Kæresten havde været oppe siden kl. 04.20, så han var altså godt træt og vi havde jo også en god times kørsel hjem. Afsked er altid svær og det var det også i går! Jeg får hende ikke at se nu før til jul…………..men heldigvis har vi mail og telefon indefor rækkevidde……..
TAK, ANETTE, FOR ENDNU EN FANTASTISK HYGGELIG DAG I DIT SELSKAB!!!

I får nogle billeder af prinsessen, det er vist ved at være lang tid siden sidst og hun er jo smuk *S*. Da Marianne var på besøg sammen med Pernille, havde hun nogle godbider med til vores lille prinsesse. De faldt i rigtig god jord og lige siden har hun tigget om flere *S*, igår fik jeg købt nogle til hende og hun ELSKER dem! Vi kan få hende til at gøre alle mulige sjove ting, imod at hun får en godbid………..

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. Aug 22, 2009
  4:01 pm

  Piskeriset

  Sikke I har smovset! Og hvor er de fine, de små franske kager – hvad smager de af? Jeg tror kun, jeg har set dem på billeder.

  Dejlige billeder i det hele taget 🙂


 2. Aug 22, 2009
  4:38 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Piskeriset!
  Ja, vi fik noget LÆKKERT mad og de franske kager er jeg totalt solgt til! Jeg skal helt sikkert lære at lave dem og have købt en bageform, når jeg kommer til Paris til jul 🙂

  Tja, hvad smager de af?? Det er lidt svært at forklare synes jeg. Kæresten sammenlignede dem lidt med en æbleskive, uden helt at have smagen, men alligevel. De skal opleves, de er bare SÅ skønne…..

  mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!