Newyorkerbyheart

Hip hip HURRAAAAA!!……….

07 august , 2009 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Diverse - Tags: ,

Den færdigbagte kagemand……….

Pyntet og klar til fødselaren…………

Første lag af lagkagen…….

Det færdige resultat – med lys i – 3 et for hvert årti……….

Taco night……….
I dag er det kærestens fødselsdag, så jeg bagte en “surprise” kagemand til ham, som stod og ventede da han kom hjem fra arbejde – han blev glad *S*.
Jeg lavede også en lagkage til ham med 3 lys i, et for hvert årti han bliver (+ det løse……..). Jeg synes selv at lagkagen blev fin, men til gengæld synes jeg at den var for kvalm, men kæresten og hans mor kunne godt lide den – og det var jo det vigtigste………

Lagkagen blev lavet af:

færdigkøbte lagkagebunde
kagecreme
2½ dl piskefløde, pisket til skum
1 bakke jordbær
lidt knuste makroner
lidt mørk rom
Lagkagebundene blev dryppet med lidt rom. Cremen blev vendt med halvdelen af den piskede flødeskum, kvarte jordbær og lidt knuste makroner. Blandingen blev fordelt på lagkagebundene, øverst kom der flødeskum og så pyntes den færdig med halve jordbær og et helt stort, pænt jordbær i midten.

Efter kærestens mor var kørt igen, kørte vi til Ribe for at hente vores Dunlopillo Ergo topmadrasser, de ringede nemlig fra Føtex at de var kommet.
Jeg glæder mig SÅ meget til at komme i seng i aften, faktisk så meget at jeg næsten ikke kan holde ud til at skrive dette – men bare vil i seng!
Jeg er SÅ træt og glæder mig til at prøve at sove på den, jeg håber at det hjælper mig til en bedre søvn. Jeg ligger med min i 1 uge, inden vi pakker kærestens ud, for vi kan få pengene tilbage i 1 måned hvis de ikke er pakket ud. Men jeg er nu ikke i tvivl om at det bliver godt, det føles ihvert fald godt allerede nu. TAK, Helle fordi du fortalte om det *S*

Vi har også lige købt en meget høj luftmadras, som kan puste sig selv op og selv lukke luften ud igen. På torsdag – på min fødselsdag – får vi besøg fra Paris (eller rettere hun er faktisk hjemme på ferie i DK) og hun skal jo have noget at sove på.
Jeg har prøvet den af og man ligger faktisk overraskende GODT – og jeg er ellers ikke særlig vild med luftmadrasser. Vi blev rådet til lige at lukke luft i og ud et par gange, for at ventilen bliver vænnet til at holde luft – og det tror jeg trods alt, at Anette vil sætte pris på at den gør *S*
Ellers har jeg ikke lavet noget specielt i dag, jeg er SÅ træt. Denne tid på året er jo altid vanskelig for mig, pga min fødselsdag nærmer sig. Men i år bliver den helt anderledes end den plejer!
Anette har givet mig den store gave, at hun vil være sammen med mig på den dag, en af de sværeste dage i hele året (sammen med julen) for mig. Vi skal til Middelfart og bare hygge os og slappe TOTALT af: snakke, hygge og spise. Om aftenen tager vi ud og spiser sammen med kæresten, hans mor, hans søster og Anette. Vi skal spise på Sønderskov Slot.
Jeg har været der engang før, men det er lang tid siden og der er kommet nye bestyrer til siden hen. Jeg skal bare koncentrere mig om at slappe af og ikke tænke på mad – dejligt!

Aftensmaden i dag bestod af taco tubs, som vi begge to er ret vilde med og der er til rester til i morgen, så det er helt perfekt………

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. Aug 8, 2009
  10:16 pm

  madplanen

  OK, nu er jeg blevet sulten; de saftige jordbær ovenpå – mmmmm….

  Fin blog, godt gået

  mvh
  Jasmina


 2. Aug 8, 2009
  10:21 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Jasmina!

  Tak – og velkommen herinde 🙂

  mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!