Newyorkerbyheart

Hvad kurven gemte…………..

27 august , 2009 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Min kat - Tags:

“Jeg kigger IKKE op!”……….

“Er det nu dig igen, får jeg dog aldrig FRED!”……..

“Jeg gemmer mig, så hun ikke kan se mit smukke ansigt!”…………
I skal lige have et par billeder af prinsessen, der kan sende mig et ret irriteret blik når jeg fotograferer hende uden hendes samtykke *S*
Er det bare mig, eller ser det ud som om hun giver mig “poten” på det nederste billed?? Jeg tror ihvert fald at hun gjorde det i tankerne…………..på den anden side var hun måske så træt at hun ikke orkede det.
Hun har nu tage 360 g på, så efter vi er færdig med denne omgang (ekstra fed) tørfoder, går vi tilbage til det almindelige. Der ender jo med at hun skal have kiler syet i hendes dragt og da jeg endnu ikke har fundet lynlåsen, kan det blive svært *S*. Hun er dog blevet rigtig fin og har ikke det der “slunkne” udseende mere. Hun er fin og rund………..
I dag har hun ikke lavet andet end at ligge i hendes lille kurv og iøvrigt betragtede hun mig med undrende øjne (som hun altid gør), da jeg lavede pilates. Det er som om hun tænker: “hvad skal det dog gøre godt for?!?! Læg dig dog i din kurv og sov i stedet for!”. Hun er jo også ved at være en ældre dame, faktisk bliver hun 9 i midten af december i år, men SMUK og SKØN – det er hun stadig………..
Print Friendly
Tilbage

16 kommentarer


 1. Aug 28, 2009
  1:33 am

  Voksenmis

  Ja, hun er i sandhed en dejlig og smuk kat 🙂

  Hvor er vi katte-mennesker egentligt heldige!


 2. Aug 28, 2009
  8:22 am

  Vita

  Hun er dejlig!


 3. Aug 28, 2009
  10:00 am

  Anette

  Prinsessen er en skoen kat… og det klaeder hende at have taget lidt paa !! Hun bliver dog aldrig saaa stor som prinsen…
  nus hende fra mig…

  Anette


 4. Aug 28, 2009
  11:06 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Lisa (Voksenmis)!

  Tak 🙂 Vi er ikke bare heldige – vi er "blessed"……

  Mange hilsner og god weekend
  Birthe


 5. Aug 28, 2009
  11:06 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Vita!
  Tak 🙂

  Knus og god weekend
  Birthe


 6. Aug 28, 2009
  11:07 am

  Newyorkerbyheart

  Kære Anette!

  Ja, det klær hende 🙂 Hun er jo også en dame! Prinsen er jo en maskulin, farlig panter, han skal være stor 🙂

  Knus
  Birthe


 7. Aug 28, 2009
  1:16 pm

  Angelika

  Hun er sååå fin, den lille prinsesse. Kan lige forestille mig at hun tænker – at de gider lave alt det der sport, når man i stedet kan ligge i sin kurv.


 8. Aug 28, 2009
  1:25 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Angelika!

  Tak og ja, jeg tror helt sikkert at det er det hun tænker: "skøre mennesker!" 🙂

  God weekend.

  Mange hilsner
  Birthe


 9. Aug 28, 2009
  5:56 pm

  Pernille på 1.

  Hvor er hun da bare en smuk dejlig kat, slet ikke til at stå for

  Knus


 10. Aug 28, 2009
  11:00 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Pernille!

  Mange tak, det varmer mit katte-moder-hjerte 🙂

  Mange hilsner og god weekend
  Birthe


 11. Aug 29, 2009
  10:40 pm

  Malou Klidmoster

  Kære Birthe

  Sikke et dejligt indlæg at komme hjem til. Synet af Prinsessen er næsten mere end mit kattemoderhjerte kan bære. Hun er SÅ lækker altså. OG det er jo dejligt at vide lige hvor hun ligger og hygger sig.

  Jeg har måtte gøre mig lidt hård i den her måned, ellers kunne jeg ikke holde til at være væk fra kattene. Så det er bare fantastisk at komme hjem til dem igen. Og det virker godt nok også som om de er glade for noget opmærksomhed 🙂

  På torsdag kommer Vita, Dorte og Erna Marie og får en lille bid mad. Vita siger at Dorte er så vild med katte at man kan frygte at hun kæler pelsen af dem. Det bliver jo dejligt for Trixie Belle der ikke kan få opmærksomhed nok 🙂

  Selv om jeg ikke magter at læse op på alle de indlæg jeg er gået glip af, har jeg lige været inde og snuse lidt hos dig. Jeg glæder mig til at læse med fast igen fra nu af.

  Vi skrives ved og ses jo snart.
  Knus
  Malou


 12. Aug 29, 2009
  10:50 pm

  mona

  Hej Birthe,
  Det er simpelthen de skønneste billeder af den lille prinsesse, hun er virkelig bedårende.

  Hilsen
  Mona i Ishøj


 13. Aug 30, 2009
  7:06 pm

  Piskeriset

  Åhåhh… jeg bliver bare endnu mere katteskruk nu efter de billeder! 😀
  Hvor er hun sød 🙂


 14. Aug 30, 2009
  7:48 pm

  Newyorkerbyheart

  Kære Malou!

  Tak for din ord og din kommentar, jeg har savnet dig og dine kommentarer 🙂
  Hvor hyggeligt at Vita, Dorte og Erna Marie kommer forbi og hvor er du heldig at møde den lille charmetrold "in person", jeg håber, at jeg også møder hende en dag…..
  Knus
  Birthe


 15. Aug 30, 2009
  7:49 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Mona!

  Mange tak 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 16. Aug 30, 2009
  7:50 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Piskeriset!

  Katteskruk, det kender jeg godt, jeg vil jo så gerne have en til…

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!