Newyorkerbyheart

Invaderet…………

03 august , 2009 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Bla bla - Tags:

Fluer og andre bevingede væsner over ALT…………

………i loftet……….

……….og i det andet vindue………..
Dette bliver langt fra en af de lækreste indlæg der kommer på denne blog, for den handler om at vi er invaderet – af kravl!
Fluer og andre bevingede væsner har besat vores vinduer og vores loft – det er SÅ ulækkert!
Jeg har ikke lavet andet idag end at smække dyr og feje op – og jeg synes at det er SÅ pinligt at jeg så oveni købet skal have gæster på onsdag – tænk at de skal se det………
Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre ved det, ud over at vi selvfølgelig kan holde døre og vinduer lukkede, men så kan jeg ikke få luft og føler mig klaustrofobisk. Jeg skal bare have døre og vinduer op hele dagen.
Jeg savner de “screens” (net) vi havde for ALLE døre og vinduer i USA. Der er vinduerne lavet så de skubbes opad, når de skal åbnes og derfor kan der sættes net for alle vinduerne – eller med et drejehåndtag indefra, kan vinduerne åbnes.
For alle døre er der en ekstra dør, men net i, det holder det værste kravl ude – hvor ville jeg ønske at det er mere normelt i Danmark end det er. Jeg kan ikke forstå, at danskerne ikke har fået øjnene op for hvilken god ide det er………
Jeg bliver nødt til at gøre rent efter bedste evne og så håbe på, at der ikke vil være så mange flyvende væsner når Pernille og Marianne kommer på onsdag……….

I dag har jeg bekræftet vores gourmetophold på Falsled Kro, hvor vi skal være fra 15. – 16. august, det ophold jeg vandt hos Arla. Jeg glæder mig helt VILDT, jeg er sikker på at det bliver en KÆMPE oplevelse. Vi skal bo i suite nr. 21……….

Print Friendly
Tilbage

13 kommentarer


 1. Aug 3, 2009
  8:28 pm

  Manja

  Hejsa. Du kan sætte nogle skåle med saftevand frem, som du lige har givet en dråbe opvaskemiddel, så overfladespændingen brydes. Det synes jeg plejer at hjælpe :o) Det skal selvfølgelig være saftevand MED sukker ;o)


 2. Aug 3, 2009
  8:35 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Manja!

  Drukner de så bare i "sukkervandet"? Det må jeg prøve, jeg vil næsten prøve alt (undtagen de dersens fluestrimler, som jeg synes er så ulækre *S*)

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Aug 3, 2009
  9:40 pm

  Marianne's mening

  Birthe, nu skal du slappe af med det rengøring!!! ;0) Du skal være kvik til vi kommer, og er det altså lige meget med de fluer :0)

  Hvis vejret er godt kan vi jo sidde ude lidt :0)

  Ses snart :0)


 4. Aug 3, 2009
  9:44 pm

  tankehal

  herude i bække har vi oplevet det samme pis de sidste par dage 🙁 hvis det kan være dig nogen trøst 🙂 fatter heller ikke hvad der sker ???


 5. Aug 3, 2009
  9:46 pm

  tankehal

  ps kan du ikke tage gæsterne med i Netto en tur, evt efter pinjekerner :-)) så kan jeg gå rundt og gemme mig bag en pose også og se "berømthederne" 🙂
  rigtig god fornøjelse med besøget, er sikker på i nok skal hygge jer 🙂


 6. Aug 4, 2009
  7:24 am

  Manja

  Hej igen.
  Jeps, de drukner bare i skidtet – og fluer er sgu så irriterende, at jeg ikke kan synes det er synd – fluepapir er synd og klamt i mine øjne :o)


 7. Aug 4, 2009
  8:16 am

  Anonymous

  Man kan købe nogle flustrips( gennemsigtigt tape) og sætte på vinduerne, det kan næsten ikke ses, og kravlet dør. Stripsene kan købes i COOPs butikker


 8. Aug 4, 2009
  10:43 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Marianne!

  Jeg prøver at slappe af 😉

  Vi ses i morgen……

  Knus
  Birthe


 9. Aug 4, 2009
  10:44 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Tankehal!

  Det er forfærdeligt og SÅ ulækkert! HÅber det snart går over 🙂

  mange hilsner
  Birthe


 10. Aug 4, 2009
  10:44 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Manja!

  Ok, må prøve det 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 11. Aug 4, 2009
  10:45 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Anonym!

  tak, det må jeg prøve at kigge efter 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 12. Aug 4, 2009
  2:41 pm

  Lene

  Hej Birthe.

  Der findes et firma i Tjele her i Jylland, som hedder OK Miljø A/S(hjemmeside: http://www.fluenet.dk) som laver både netdøre og netvinduer i alle mulige typer:o) De kører ud og giver tilbud og måler op i hele landet, der er en smule ventetid, da de efterhånden har temmelig mange kunder. Jeg synes priserne er meget rimelige, og så slipper man for både fluer, myg og hvepse med mere. Når jeg skal flytte indenfor overskuelig fremtid vil jeg i første omgang have både netdør ved terrassen og netvindue i køkkenet, for det er da genialt. Lige nu bruger jeg et net man kan købe og montere med sådan noget klæbende bånd, men det ser ærlig talt ikke særlig godt ud og er svært at sætte op, men er bedre end ingenting.

  Men jeg tænkte at de her netdøre og netvinduer måske var noget for dig, du kan i hvert fald kigge på hjemmesiden:o)

  Mange hilsener Lene


 13. Aug 4, 2009
  3:10 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Anette!

  TUSINDE TAK for linket, det er ihvert fald noget vil vil kigge på. Hold op hvor er det bare irriterende at være så belejret af bevingede væsner – og ikke mindst ulækkert synes jeg!

  Siden ser ret lovende ud 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!