Newyorkerbyheart

Newyorkerbyhearts gæstebud……….

04 august , 2009 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Bla bla, Min kat, Opskrifter, Pasta-/nudel-/risretter, Salater - Tags: ,

Prinsessen har fået en ny seng………

Kylling marineres………..

Aftenens pastasalat………

Den bedste dressing der findes……..

Færdiggrillet kylling………..

Aftenens tallerken…………
Ok, så fint som i “Babettes gæstebud” bliver det altså langt fra i morgen når jeg får besøg af Pernille og Marianne, men forberedelserne er ihvert fald begyndt og jeg synes selv, at jeg er rigtig godt med.
I morgen er det kun få ting der skal laves og så er jeg klar til at tage imod pigerne – og det er vist overflødigt at sige, at jeg glæder mig helt vildt og er også MEGET spændt!
Det er jo første gang jeg skal møde Pernille, men jeg er sikker på at vi vil klikke, vi har jo talt en del sammen i telefon og udvekslet mange ord efterhånden. Marianne har jeg jo mødt til vores blogtræf i Vejle, så hende glæder jeg mig til at gense……..
Det lader også til at vi bliver begunstiget med godt vejr, så vi kan sidde udenfor og hygge os. Jeg er sikker på at kæresten vil lukke ørerne ind imellem, for der bliver nok til noget mere snak end han er vant til *S*…………
I dag skulle det bare være noget nemt mad, jeg har nemlig haft en slem hovedpine de sidste par dage – og idag var ingen undtagelse! Så jeg lavede en pastasalat af hvad jeg havde i grønsagsskuffen, lavede vores absolut yndlingsdressing og (gas)grillet kylling.
Pastasalaten bestod af:
friskkogt, helt afkølet, pasta – vendes med ganske lidt, god, olivenolie
½ squash i små stykker
1 gulerod i små tern
4 radiser i mindre stykker
lidt rå blomkål, i små buketter
1 bæger feta i tern
½ agurk, uden kerner, i tern
1 snackpeber i små tern
lidt nicosia oliven (eller andre gode oliven)
Det hele blandes sammen.

Kyllingen marinerede jeg i formiddags i noget organisk BBQ sauce med chipotle, som vi havde med hjem fra USA sidste år.
Det hele blev rigtig godt og lækker, en rigtig sommermenu, som blev nydt mens vi beundrede vores prinsesse der sad udenfor og kiggede ind på os. Det var altså ikke fordi hun ikke måtte komme ind, for terrassendøren står næsten altid åben, men hun sad simpelthen klinet op ad en af vinduerne og bare stirrede på os. Det var som om hun ville hyptonisere os til at åbne vinduet for hende, men det kunne vi altså af gode grunde ikke, for der er ikke nogen af vinduerne i det store vinduesparti der kan åbnes……….

I går fik prinsessen en ny lille kasse og jeg er sikker på at hun tænkte: “jeg må være Gud, siden jeg får sådan en fin ny seng!” Ihvert fald lagde hun i den hele dagen – og det meste af natten – og hun så ud til at nyde det………..

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. Aug 5, 2009
  9:57 am

  Anonymous

  Den kat er altså bare heldig, at den bor hos jer. Den har det godt; det er TYDELIGT, som Jørgen Leth ville sige.

  Nu snakkede du jo om "bugs" den anden dag – og screen doors, altså insektnet foran især døre.

  Jeg husker stadig, da jeg kom til USA for første gang i 1994 og aldrig havde oplevet en screen door før – dvs. jeg "glemte", at der var en ekstra dør inde bag hoveddøren.

  Det var noget af et syn, da jeg ramlede frontalt med snotten ind i det – synes jeg – meget usynlige stålnet. Det gjorde jeg så kun én gang.

  Sjovt nok er firmaet Mortalin nu på banen med insektnet i DK:
  http://www.mortalin.dk/INSEKTNET.aspx

  Ses.

  PAJ/


 2. Aug 5, 2009
  10:09 am

  Newyorkerbyheart

  Hej PAJ!

  Ja, hun har det godt – men hun ved også at hun er en lille gudinde! 😉

  *LOL* det ville jeg gerne have set, man skal lige vænne sig til det. Men dejlige det var de – tak for link, vil kigge på det 🙂

  Lucy, min Mama's hund, blev også så ivrig engang (da hun så bjørne) at hun tog turen igennem screendøren……

  Er spændt på at høre hvornår der sker noget på hjemmefronten, hvor må I glæde Jer – og være spændte! Håber at høre fra Jer, når den lykkelige begivenhed er indtruffet 🙂

  Hils Gry mange gange

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!