Newyorkerbyheart

Søvnig søndag……….

09 august , 2009 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Om mig - Tags:

Kartofler klar til at komme i ovnen……….

Ribeye steaks penslet med BBQ sauce………

Færdige og klare til servering………

Aftenens tallerken……..
I dag har bare været en af disse søvnige søndag – jeg har ihvert fald været træt – MEGET træt! Jeg må indrømme at det har været en hård uge og at min krop prøvet at restituere alt hvad den kan, men det tager den lang tid at komme sig. Det varme, fugtige vejr, hjælpe mig bestemt ikke. Det er bare slet ikke noget vejr for mig eller min krop………….
Dagen startede med friskbagte, koldhævede, grovboller – de er SÅ lækre, så hvis I endnu ikke har fået den lavet, så kan jeg kun opfordre til at I gør det.
Vi fik blødkogte økologiske æg, ost, marmelade og vandmelon til – god måde at starte dagen på.
Ellers har jeg faktisk bare mere eller mindre lagt på sofaen, med blæseren tændt og sovet resten af dagen.
Jeg håber på at jeg kan være bare lidt mere aktiv i morgen, måske lave en omgang pilates. Jeg har bestemt mig for ikke at lave noget hård fysisk træning i denne uge, ikke noget med konditions- eller styrketræning, kun pilates eller yogalates. Jeg tror dog, at min krop vil have godt af en omgang pilates i morgen, for at få lidt løsnet op………

Aftenens menu stod på ribeye steaks penslet med BBQ sauce (af mærket “Bulls eye” med hickory smoke, købt i Sverige), ovnbagte kartofler, kold sauce med røget paprika og hvidløg og kogte majskolber – SKØN aftensmad………..

Kartoflerne blev drysset med lidt salt og noget af det italienske krydderi jeg også købte i Sverige. Den kolde sauce blev lavet af creme fraiche 9%, ganske lidt røget paprika, 1 fed presset hvidløg, salt og friskkværnet peber. Nemt og lækkert……..

Vi står på spring til en ny uge, en uge hvor en af årets mest frygtede dage (min fødselsdag) dukker op. Heldigvis får jeg selskab på den dag. så jeg skal ikke dvæle i noge, men se fremad og nyde godt og hyggeligt selskab.
Igen, TAK Anette, du aner ikke hvad det betyder for mig at vi skal være sammen! *S* Ugen slutter med at vi skal indløse det gavekort jeg vandt ved Arla til Falsled Kro og et gourmet-ophold, det glæder jeg mig også helt VILDT til, så det er bare med at se fremad…………

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!