Newyorkerbyheart

Restaurant-besøg: Skibelund Krat……….

11 september , 2009 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Restaurant/café-besøg - Tags:

Min tallerken………

I aften har vi været ude og spise på Skibelund Krat, sammen med kærestens mor. Hun har nemlig fødselsdag på søndag, men da hun skal arbejde, blev det i aften. Vi var de eneste der kunne, så vi blev trakteret med mad på Skibelund Krat *S*

Vi bestilte alle kalvemørbrad med bearnaisesauce, stegt squash og cherrytomater og jeg fik pommes frites til og kæresten og hans mor fik pommes rösti til. Det var en STOR portion, ikke så overvældende mange grøntsager, men MEGET kød.
Jeg ville gerne have haft kødet lidt mere rødt, personligt synes jeg at det er synd at stege en mørbrad så meget, som de var stegt. Men det er jo et temperaments spørgsmål……….
Kæresten var for eksempel glad for at den kun var svag lyserød indeni, for han er ikke til rødt kød.

Det smagte udemærket, men som skrevet, ville jeg gerne have haft lidt flere grønsager til – og gerne nogle der var dampet og ikke stegt. Det ville have været dejligt at have haft nogen sprødt til – som ikke var pommes frites *S*.

Bearnaisesaucen var ok, men – og det er IKKE for at være hellig – så kunne jeg lave den bedre selv *S*.
Jeg ved ikke om den var hjemmelavet, synes den havde en lille snert af “kunstigt” over sig, men det er på den anden side heller ikke den værste jeg har fået.
Vi fik bare en ret, for vi blev ret mætte.

Maden var ok, men hvis I alligevel er i området og gerne vil ud at spise, anbefaler jeg Restaurant Bedre Byggeskik eller Herregårdskælderen på Sønderskov Slot, hvor maden er bedre (- og billigere)……….

Efter maden tog vi hjem til kærestens mor, hvor en hjemmelavet æblekage stod og ventede.

Jeg tror altså at vi skal ud og have fundet et pluk-selv sted med æbler, for jeg vil gerne have nogen i fryseren og der skulle jo være ekstra mange i år, så mon ikke der kan fåes nogen billigt et sted??
De er jo gode at have til bagning (selvom kæresten ikke er så glad for at jeg kommer frugt i hans kager *S*), til (gammeldags) æblekager (dem er hen tilgengæld GLAD for) og ikke mindst til ÆBLEFLÆSK (som jeg endelig har lært han at spise!). Der kan altså laves mange gode ting af æbler. Hvis der er nogen af Jer derude, som bor tæt på mig og som har æbler de gerne vil af med, må I endelig sige til………..

Anette – skal vi ikke have æbleflæsk til jul?? Det vil jeg ihvert fald gerne (også lave det), hvis bare vi kan findet noget ordentlig, røget flæsk………..

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. Sep 12, 2009
  9:53 am

  Anette

  Kaere Birthe,
  Ordentlig roeget felaesk skulle vi nok kunne finde hernede, aaebler lige saa !! saa OK med aebleflaesk… sig mig lige, hvad har vi paa menuen indtil nu til julefrokosten ????
  Enig – i jeres omraade kan jeg varmt anbefale Heregaardskaelderen paa Soenderskov Slot… GOOOOOOOOOOOOOOOOOOd mad !!
  Hvis du kom omkring far med en rigtig hjemmelavet aeblekage, med hjemmelavet rasp, floedeskum og ribsgelé som pynt, saa er vejen til hans hjerte banet !!
  Jeg ved der er et sted man kan koebe aebler – men det er desvaerre langt fra jer – Sondrup aebleplantage (taet paa Odder) og paa Alroe.. ogsaa taet paa odder.
  Knus
  Anette


 2. Sep 12, 2009
  4:53 pm

  Newyorkerbyheart

  Kære Anette!
  tja, har vi ikke "kun" æbleflæsk, ost, medister og frugtsalat med råcreme? vi skal snart have et planlægningsmøde – online eller et telefonmøde 😉

  Maden kunne slet ikke hamle op med det på Sønderskov Slot, så langt fra, men det var ok…..
  Jeg har lige kogt æbler til en æblekage, kæresten elsker det, desværre er der jo lidt langt til Odder ellers havde jeg inviteret din far *S* Tænkte om han måske kunne have lyst til komme med ned og besøge os engang?

  Knus
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!