Newyorkerbyheart

Pasta med oliven og rødvinssauce……….

Løg og peberfrugt svitses………

Squash og hvidløg tilsættes……..

Hakket persille blandes med hakkede, sorte oliven……..

Kødet svitses og blandes i grønsagsblandingen……….

Rødvinssauce og lidt kogevand fra pastaen tilsættes………

Først et lag friskkogt spaghetti og så et lag af kødsaucen…….

Lav endnu et lag og slut så af med persilleblandingen og frisk, revet parmesanost……..

Aftenens tallerken……….
I aften har vi fået en pastaret med oliven og rødvinssauce fra Arla, det smagte SUPER godt og er hurtig at lave. Der er godt med grønsager i og rødvinssaucen giver en god smag til retten.
Jeg valgte at hakke lidt løg og hvidløg, som jeg også kom i. Desuden dryssede jeg med lidt frisk, revet parmesanost ved servering – og serverede mere til. Rødvinssaucen fandt jeg på køl i SuperBrugsen, den er i sådan en brik ligesom Mornaysauce.
Jeg lavede de lækre hvidløgsflutes med krydderurter.
Her kommer min version af retten………….

Pasta med oliven og rødvinssauce (Arla), 4 pers.:

passende mængde spaghetti af god kvalitet (jeg brugte Barilla, halv almindelig og halv fuldkorn)
500 g hakket oksekød
1 brik rødvinssauce fra Arla (½ liter)
1 squash i grove tern
1 rød peberfrugt i store tern
1 grøn peberfrugt i store tern
1 gul peberfrugt i store tern
1 stort løg, hakket, dog ikke alt for fint
3 fed hvidløg, knust og finthakket
1 dl kogevand fra spaghettien
lidt olie til stegning
salt, friskkværnet peber
Servering:
(bredbladet)persille, finthakket
1 glas sorte oliven uden sten, grofthakket
frisk, revet parmesanost
Varm lidt olie op i en sauterpande eller en gryde og sauter løgene ved middelvarme, til de begynder at bliver gyldne. Skru op for varmen og tilsæt peberfrugt, drys med salt og friskkværnet peber. Lad dem steg i 1 minuts tid og tilsæt på squash og hvidløg. Krydr igen og lad det stege med i et par minutter, rør i det. Kom grønsagsblandingen op i en skål. Kog spaghettien al dente i rigeligt, godt saltet, vand. Hæld vandet fra (GEM 1 DL AF KOGEVANDET) og lad den dryppe af. Varm lidt mere olie op i den samme gryde som grøntsagsblandingen blev lavet i og svits kødet, krydr med salt og friskkværnet peber. Når det er helt brunt og grynet, tilsættes grøntsagsblandingen igen og det hele blandes godt. Tilsæt 1 dl kogevand fra spaghettien og rødvinssaucen, bring det i koge og lad det varme igennem. Smag til. Kom halvdelen af spaghettien i bunden af et halvdybt fad. Kom halvdelen af kødsaucen ovenpå, det sidste spaghetti og så det sidste kødsauce. Bland persille og oliven sammen, drys det over tilsidst og slut af med frisk, revet parmesanost. Server straks.

Jeg har da om muligt været endnu mere træt i dag og bortset fra at lave det lange indlæg om Berlin, få lavet mad og støvsuget – ja så har jeg ikke lavet en disse i dag!
Jeg håber det bliver bedre i morgen, eller rettere sagt, det kan nok ikke blive værre! Heldigvis har jeg en kæreste der ikke brokker sig over at der nok trænger til at blive vasket gulv og at vaskemaskinen ikke kører, selvom den nok burde *S*

I morgen skal vi ud på kærestens søsters arbejde et par timer, der er nemlig åbent hus. De havde en brand for et stykke tid siden og nu er det blevet renoveret, klar til at vise frem. Vi har aldrig været der før, så det bliver da lidt spændende! Der bliver serveret øl, sodavand og lidt let mad. Det er fra kl. 16-18 og vi har jo nem aftensmad, idet der er rester fra i dag…….
Fredag håber jeg på at vejret er så godt, at jeg kan komme op og spille lidt tennis, måske det vil hjælpe min energi lidt på vej. Jeg har jo tidligere erfaret (utallige gange) at jeg skal bruge noget, for at få noget! Jeg håber at det også virker denne gang. Anyway, så er det jo 1½ uge siden jeg sidst har svunget ketcheren, så jeg glæder mig til det. Kæresten har allerede spillet 2 gange i denne uge, men jeg har booket ham til på fredag *S*

Jeg vender tilbage på fredag med kylling, en linsesalat og græskarbrød………..

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!