Newyorkerbyheart

Chris Cleave: Den anden hånd, Hr. Ferdinand…………..

17 november , 2009 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Boganmeldelser - Tags:

Bogen “Den anden hånd” af Chris Cleave, Hr. Ferdinand……………

Jeg er blevet færdig med “Den anden hånd” af Chris Cleave, Hr. Ferdinand. God bog, som jeg gerne vil anbefale Jer.
Det er en bog, der giver mig som læser noget at tænke over og som efterlader mig uden at kunne slippe Lille Bi (bogens hovedperson).

Lille Bi’s skæbne bliver på den mest brutale og barske måde, viklet sammen med et engelsk ægtepars skæbne, da de mødes på en strand i Nigeria. Det lykkedes Lille Bi at flygte og komme til et asylcenter i England. Efter også at være sluppet derfra, opsøger hun det engelske ægtepar, hvor historien tager endnu en barsk drejning!

Det er en bog med noget på hjertet.
Den er hjertevarm, trist og barsk, men også livsbekræftende på sin helt egen måde. Den viser hvor stærke mennesker er, selvom de bliver mødt af en grusom skæbne og den har en form for humor, hvor man både har lyst til at græde og grine……..

Læs den, jeg lover Jer, I glemmer ikke Lille Bi igen med det samme.

Print Friendly
Tilbage

4 kommentarer


 1. Nov 18, 2009
  11:19 am

  Anonymous

  Kaere Birthe,

  Er du klar over at mit "pige navn" er BIE ?

  Laaner du eventuelt bogen ud til din bedste veninde i Frankrig ?

  Lyder spaendende…

  Knus


 2. Nov 18, 2009
  11:25 am

  Newyorkerbyheart

  Kære Anette!

  Ja, det tror jeg at du har fortalt mig en eller 2 gange 😉
  Jeg er ret sikker på at jeg kan overtale bibliotekaren til at låne den ud til dig, jeg pakker den sammen med det andre……

  Knus til dig, jeg tænker på dig
  Birthe


 3. Nov 18, 2009
  7:07 pm

  Nille

  Kære Birthe,

  Jeg har lige fået en mail fra Ferdinand's forlag, som læser min bogblog og blandt andet vil sende mig denne bog – GRATIS!!! Så tænkte jeg, at det da ringede en klokke… så nu glæder jeg mig virkelig til at modtage den!

  Kærlig hilsen
  Pernille


 4. Nov 18, 2009
  8:35 pm

  Newyorkerbyheart

  Kære Pernille!

  Hvor er det SKØNT, hvis nogen har fortjent at få gratis bøger, så er det da dig 🙂 Dejligt at de har fået øjnene op for dig……

  Kærlig hilsen
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!