Newyorkerbyheart

A little of this and a little of that…………..

30 december , 2009 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Hovedretter med svinekød - Tags: , , ,

Prinsessen får sig en slapper…………

Er hun ikke bare usandsynlig SMUK?……….

Oste og charcuteri fra Paris (undskyld billedets kvalitet)……….

Paneret kyllingebrystfileter på en bund af tomatsauce og spinat, ovenpå emmentaler og mozzarella ost………..

Så mere tomatsauce og friskrevet parmesanost…….

Den færdige ret……….

Gårsdagens (og aftenens) tallerken………..

Hm, indrømmet, jeg har svært ved at finde tid til at skrive herinde i disse dage. Jeg er lidt træt og så er forkølelsen (som jeg bøvlede med inden vi skulle til Paris) vendt tilbage! Jeg tager en masse dråber og håber på, at blive – mere – frisk til i morgen aften………….

Jeg lever stadig i minderne fra Paris og den bedste jul jeg har haft i mange, mange år. Det var virkelig en dejlig oplevelse og jeg skal nok få taget mig sammen til at få sat billeder ind straks i det nye år, jeg har så mange at dele med Jer at det lige nu er svært at skære ned til et minumum.

I mandags fik vi handlet ind og kærestens mor kom til lidt ost og charcuteri efter aftensmaden. Vi havde en masse oste med hjem fra Paris – og også charcuteri – og vi nyder det i disse dage. Jeg tror at jeg har spist så meget ost, at mine blodet i mine årer efterhånden er ost og ikke blod……..
I går aftes var vi i biografen og se Avatar i 3D og sikke en oplevelse – mere om det i næste indlæg og i dag har kærestens søster været på besøg til kaffe. I dag er jeg også startet på forberedelserne til nytårsmiddagen, så der er nok at se til og selvom jeg ikke skriver herinde, er det altså ikke fordi jeg går og “lopper” mig *S*.

I år får vi besøg af et hold venner – kærestens gamle kammerat og hans kone – og det glæder vi os til.
Vi plejer jo ellers at holde nytår selv og så gå over til nogle naboer efter midnat, men I år bliver det så lidt anderledes.
Det andet par tager forret med – så det er jo lidt spændende hvad det bliver – Asti og kransekage, vi ordner så resten. Vores menu ser sådan ud:

Appetizers til dronningens nytårstale: cocktailpølser med bacon med cocktaildip og blinis med creme fraiche, finthakket rødløg, frisk basilikum og et lille stykke røget laks + Asti.

Forret: ved vi ikke, det andet par har det med

Hovedret: Oksemørbrad med pesto og parmaskinke dertil kartoffelroulade, hjemmelavet bearnaisesauce og friske bønner med bacon om.

Dessert: en tallerken med en lille hvid chokolademousse, blåbær-issandwich og brownie med en kugle vanilieis

Midnat: kransekage og champagne

Natmad: hotdogs

I dag har jeg lavet kartoffelrouladen og den ser meget spændende ud (opskrift kommer senere), jeg har fået viklet bacon om cocktailpølserne, fået lavet blåbærisen og lavet kagerne som isen skal i, til sandwich.

Prinsessen er glad for at vi er hjemme igen, hun kredser om os og forsømmer ikke en lejlighed til at putte sammen med hendes Papa på sofaen *S*. Hun er dog sure på de mennesker der synes, at det er sjovt at fyre nytårskrudt af, hun bliver så bange, at hun sidder og ryster. Stakkels lille prinsesse!

I går lavede jeg “chicken parmesan” som jeg elsker og vi har også fået det i dag.
Jeg lavede selv den “italienske” rasp denne gang, ved bare at tage noget almindelig rasp og blande med salt, friskkværnet peber, hvidløgspulver og italienske, tørrede krydderurter (rosmarin, timian, oregano, basilikum og lidt salvie). Jeg brugte igen den færdige tomatsauce med ricotta fra Barilla.

Bøger:
Jeg er endnu ikke helt færdig med “Ringe i vandet” af Penny Vincenzi (Forlaget Thaning & Appel). Jeg synes at den er god, men ikke så god som “En ren skandale” som jeg var ret vild med…….

Print Friendly
Tilbage

4 kommentarer


 1. Dec 31, 2009
  9:47 am

  Vita

  Hej super søde Frankrigs-farer

  Det er dejligt at vide du har haft en vidunderlig tur til smukke Paris. har selv været der en enkelt gang om foråret og blev så ganske forelsket!

  Uhm – nytårsmenuen lyder lækker. Vi skal selv have indisk. Så det varer ikke længe før jeg skal jonglere med noget chili, kardemomme og den slags. Vi bliver bare os tre. Nytårsaften er ikke noget vi går så meget op i. Og nu hvor vi har barn går vi formentlig i seng allerede klokken 21 😉

  Men jeg vil lige ønske dig et knaldende godt nytår. Er glad for at jeg fik muligheden for at møde dig. Og glæder mig til vi ses igen i det nye år.

  De allerbedste tanker og ønsker for et lyst og spændende år til dig, Jan og Prinsessen.

  Knus Vita


 2. Dec 31, 2009
  11:01 am

  Newyorkerbyheart

  Kære Vita!

  Jeg tror at Paris er smuk på alle årstider, men jeg kan godt forestille mig at den må være speciel magis om foråret!

  Vi plejer også at sidde selv, det er som om "magi'en" ved nytår er forsvundet lidt med alderen 🙂 Men jeg glæder mig til at vi skal have selskab i aften…….

  Jeg ønsker dig og din familie det fantastisk 2010 og jeg glæder mig til at vi ses 🙂

  Knus
  Birthe


 3. Jan 7, 2010
  11:46 pm

  Caterpillarcat

  Åh, hvor er din kat skøn! Hun er VIRKELIG en prinsesse! 🙂


 4. Jan 8, 2010
  10:59 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Caterpillarcat!

  Tak! Hun er en prinsesse og vi elsker hende højt 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!