Newyorkerbyheart

AQVIA Danskvandsmaskine fra Aga………..

11 december , 2009 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Produkt omtale, Produkttest - Tags: ,

AQVIA Danskvandsmaskinen fra Aga, med al tilbehøret…………

Sådan ser den ud når man ser den forfra…………
I går fik jeg den AQVIA Danskvandsmaskinen fra Aga, som jeg har fået til afprøvning og den er rigtig fin. Jeg fik selv lov til at vælge hvilken farve jeg ville have, så jeg valgte AQVIA. Exclusive Black.
Jeg her jo ofte skrevet herinde, at vi drikker meget danskvand og at jeg er helt afhængig af det. I mange år, har vi købt 7 x 2 liter hver uge – og har drukket det! Nu har jeg så fået lov til at afprøve denne maskine og så slipper vi for noget af al den emballage, som vi kæmper med hver uge *S*
Med maskinen er der 2 flasker med, som hver kan indeholde 1 liter.
Da kæresten kom hjem, hjalp han mig med at få sat gaspatronen i. Hans fingre er bedre, end mine svage fingerkræfter. Han sagde, at den var let at montere, men at det dog var lidt sværere at sætte bagbeklædningen på igen……..
Vi skyndte os at få fyldt vand i flaskerne, så vi kunne få afprøvet maskinen, også var de klar til at drikke til aftensmaden. Ja altså det kan jo drikkes med det samme, men jeg vil gerne have det godt koldt, så det skulle lige stå lidt i køleskabet først *S*
Det smagte dejligt, men det bliver jo nok, som ens vandkvalitet er.
Jeg var godt tilfreds med mængden af boblerne og hårdheden af dem. Jeg synes, at der er stor forskel på bobler og hårdhed. F. eks. synes jeg at i Carlsbergs danskvand er det alt for meget brus og boblerne er alt for hårde.
Alt i alt er vi godt tilfredse!
Nu skal vi se hvor længe gaspatronen holder (der står den skulle holde til 60 ) og hvis den gør det, så er det billigere end at købe danskvand – ihvert fald i de mængder som vi har købt.
Det næste jeg skal prøve, er nogle af smagsvarianterne og det glæder jeg mig faktisk til. Jeg synes tit, at sodavand er alt for sødt, men nogle gange vil det være rart med lidt smag til vandet. Jeg drikker helst ikke danskvand med citrus smag, fordi jeg synes, at det smager så syntetisk. AQVIA’s smagstilsætninger, skulle være uden sukker og kunstige sødemidler, så dem ser jeg frem til at afprøve………
Print Friendly
Tilbage

12 kommentarer


 1. Dec 11, 2009
  5:19 pm

  Piskeriset

  Spændende! Ja, den er også noget kønnere end de sodastream-maskiner, man kunne få i min barndom! 😀

  God fornøjelse med den – håber den lever op til forventningerne 🙂


 2. Dec 11, 2009
  8:28 pm

  Jule Mig

  Hmmm sidder og tænker på om det ikke bare er en… anden form for de der sodavandsmaskiner, men havde da jeg var barn… Sodastream, tror jeg det hed…

  Hyggehygge


 3. Dec 11, 2009
  9:25 pm

  Vibeke

  Nej hvor er den smart. Jeg ELSKER også dansk vand… og er også dybt afhængig af det -s- Pepsi max go home -GGGG-
  Især Egekilde er min favorit. Men det ser smart ud med sådan en dansk vand maskine.
  God weekend


 4. Dec 11, 2009
  11:01 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Piskeriset!

  Ja, væsentlig kønnere 🙂 Ihvert fald slipper vi nu for alle de tomme flasker, det er da noget, synes jeg…….

  Mange hilsner
  Birthe


 5. Dec 11, 2009
  11:03 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Jule Mig!
  Jeg vil nu ikke sige "bare", for den er væsentlig pænere og meget mere strømlinet end de sodastream maskiner. Den larmer heller ikke nær så meget.
  Hertil kan der heller ikke fåes sodavand koncentrat – man kan vel købe det i et andet mærke – men den er ikke tænkt som en sodavandsmaskine, men som en danskvandsmaskine.

  Hilsen
  Birthe


 6. Dec 11, 2009
  11:04 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Vibeke!

  Jeg drikker slet ikke light sodavand. Skal jeg endelig drikke en sodavand så skal det være en "rigtig" sodavand 🙂
  Jeg har altid været mest til Netto's danskvand. Efter at have prøvet utallige, var det den bedste syntes jeg….

  Mange hilsner
  Birthe


 7. Dec 11, 2009
  11:59 pm

  Salgskonsulenterne

  Det vækker minderne om 80'erne igen. 🙂 Det kunne være sjovt at se, om der her efter 30 år, kan opstå en retro-trend om de hjemmelavede sodavand.

  Hilsen
  Erik


 8. Dec 12, 2009
  12:03 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Erik!

  Velkommen herinde 🙂
  Ja, det kunne være sjovt – og de er ihvert fald BETYDELIG pænere end dem i 80'erne…..

  Mange hilsner
  Birthe


 9. Dec 13, 2009
  11:46 pm

  Malou Klidmoster

  Kære Birthe

  Jeg er noget spændt på hvad du syntes om den og hvor længe patronen holder. Og hvis du kan lide den der lemon/lime fidus vil jeg nok overveje at købe en flaske selv, det smager sikkert også fint i kildevand så.

  Hvor længe skal den bo hos jer?

  Knus
  Malou


 10. Dec 14, 2009
  4:38 pm

  Newyorkerbyheart

  Kære Malou!

  Ja, jeg er også spændt på at se hvor længe patronen holder, der står ca. 60 liter 🙂
  Vi er ret glade for den indtil nu og jeg skal nok skrive om det, når jeg får prøvet nogle af smagstilsætningerne…….
  Jeg ved ikke hvor længe den skal bo hos os 😉

  Knus
  Birthe


 11. Jun 20, 2012
  9:42 pm

  Lobse

  Hej
  Jeg er meget spændt på at høre, om du fortsat bruger din Aqvia-danskvands-maskine? Eller om det blot var en tester?
  Mvh
  Lobse


  • Jun 20, 2012
   9:49 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Lobse!

   Den er skam i brug hver evige eneste dag, flere gange om dagen. Jeg har ikke købt danskvand siden vi fik den, det er nok en af mine køkkenting som jeg bruger aller mest 🙂

   Mange hilsner
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!