Newyorkerbyheart

En lille blogleg………….

08 december , 2009 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Blogleg - Tags:

Pernille har udvalgt mig til at være med i en lille leg og da det ser ret sjovt ud, tager jeg udfordringen op *S*

Tre ting, jeg husker, som var det i går………..
1. Den første gang jeg så min familie som jeg skulle være au pair hos, i lufthavnen i Manchester, New Hampshire! Det var overvældende og der var en “instant connection” som har gjort, at de den dag i dag er min eneste familie……….
2. Første gang jeg kom til New York City! Jeg var 19 år og havde aldrig været udenfor Danmarks grænser, andet et lige over den tyske grænse for at handle. Det var en så overvældene følelse og jeg husker det virkelig som var det i går. Det gav mig en total følelse af lykke i hele kroppen! Det var i maj 1991, luften var lun og for at fornemme så meget af byens puls som overhovedet muligt, sov jeg med mine hotelvinduer åbne. Jeg nød det og kunne slet ikke få nok………
3. Den første gang jeg ankom til Marthas Vineyard! Det var mørkt, for vi skulle holde jul der – julen 1990. Jeg havde ikke rigtig nogen fornemmelse af hvor jeg var, men dagen efter da jeg vågnende, var det den mest betagende udsigt der mødte mig. Min families hus ligger på en lille odde og har derfor vand på alle sider (en sø). Når jeg lod mit blik glide længere ud i horisonten, var det Atlanterhavet, som mit blik mødte. Jeg tabte totalt mit hjerte til den ø!

Tre ting, jeg ikke kan lide……..
1. Folk der mishandler dyr! Hvad i alverden er der galt i deres hoveder?!?!?
2. Racisme!
3. Smålighed.

Tre ting, jeg kan lide………..
1. MAD! At lave mad, at læse om mad, at se på mad, at tale om mad, at høre om mad osv.
2. Jeg ELSKER bøger! Når jeg får en ny bog er det første jeg gør, at dufte til den *S* Jeg er så glad for mit lille “bibliotek”, hvor jeg kan gå og lade hænderne glide hen over bøgerne. Alene det at sidde og være omgivet at bøger giver mig ro. Et hjem uden bøger, er for mig ikke et hjem……..
3. At gøre andre mennesker glade………

Tre blogs, jeg besøger dagligt………..

Tre sange, jeg hører lige nu……….
1. Billy Joel: New York State of Mind. En af mine absolut yndlingssange, som jeg høre igen og igen og igen…………….og igen og så lige en gang til *S*
2. John Mayer: Who says. Det er altså bare en FED sang og en FED stemme……..
3. Black Eyed Peas: Where is the love? Fordi jeg bare synes at det er en kanon sang! Men det er nu lidt svært kun at vælge 3 sange……….

Tre TV-programmer, jeg følger med i…………
1. Desperate Housewives. Den skal jeg altså bare se! Jeg synes at Lynette er den sejeste. Jeg ville ønske, at jeg var mere som hende………
2. 24 timer. Fordi Jack Bauer bare er for SEJ! – og så er det god underholdning……..
3. I en anden del af Danmark. Hvor er det befriende ikke at se på “perfekte” mennesker, men mennesker der bobler af livsglæde og intelligens, selvom de ikke er “almindelige” mennesker.

Tre blogge, jeg udfordrer………
Print Friendly
Tilbage

10 kommentarer


 1. Dec 9, 2009
  10:46 am

  Nille

  Kære Birthe,

  Tak fordi du tog imod udfordringen!

  Jeg regnede bestemt med, at USA ville stå på din liste – og også bøger. At du glæder mennesker er vist også tydeligt – det gør du dagligt med din blog; men også for mig på de mange andre måder, du viser dit venskab.

  Jeg har set Desperate Housewives – men på DVD; jeg er simpelthen for dårlig til at skulle passe et bestemt tidspunkt for en serie, tror jeg. Men den tredje du nævner, er jeg sikker på, at jeg ville finde underholdende…. 25 timer og alle de der CSI og hvad jeg – det fænger ligesom ikke.

  Dejlig læsning!

  Kærlig hilsen
  Pernille


 2. Dec 9, 2009
  11:22 am

  Newyorkerbyheart

  Kære Pernille!

  Ja, jeg kunne ikke undgå USA på nogen måde, minder derfra har så stor en plads i mit hjerte 🙂

  Tak for dine søde ord! Dit venskab betyder meget for mig og jeg er glad for at du har hængt ved i så lang tid………

  Jeg elsker at se Desperate, det er min afslapningstid. Det samme gælder for 24 og jeg er altså også vild med CSI. Jeg følger dog ikke CSI i TV, men vi har den på dvd 🙂

  Kærlig hilsen
  Birthe


 3. Dec 9, 2009
  4:01 pm

  Malou Klidmoster

  Kære Birthe

  Jeg får helt tårer i øjnene når jeg læser om dine minder fra USA. Det er bestemt nogle af livets store øjeblikke!

  Mange tak, jeg vil meget gerne lege med 🙂

  Knus
  Malou


 4. Dec 9, 2009
  6:12 pm

  Newyorkerbyheart

  Kære Malou!

  Jeg kom faktisk også til at græde, fordi det er minder som står så klare og smukke for mig 🙂

  Dejligt at du også vil lege med……

  Knus
  Birthe


 5. Dec 9, 2009
  8:27 pm

  Piskeriset

  Det var spændende læsning 🙂
  Jeg kan ikke huske, om du har skrevet det før, men hvordan fandt du på, at du ville være au pair der?

  Jeg deltager gerne, men nok først om et par dage, da jeg lige skal gruble lidt over svarene 🙂


 6. Dec 9, 2009
  9:36 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Piskeriset!

  Tak 🙂
  Jeg måtte bare hjemmefra så jeg kom til interview hos noget der hed "Experince in International Living" (det eksisterer ikke længere). De matchede så værtforældre med au pair, så det var 100% tilfældigt, at det lige blev dem der blev min familie. Men det var som om min skæbne blev beseglet den dag 😀

  Dejligt at du vil være med og der er jo ingen tidsfrist på, så bare tag den tid du skal bruge…..

  Mange hilsner
  Birthe


 7. Dec 11, 2009
  9:53 am

  Heidi Meldgaard

  Hov, jeg glemte helt at skrive til dig i det her indlæg. Og det kræver at jeg gør det.

  Det er fantasktisk at læse om og af nogen der elsker en ting/BY/dyr/mennesker så meget .

  Det skinner ud gennem skærmen her ved mig hvordan det må have været.

  Det er skrevet så levende og med sådan en kærlighed at man ikke er i tvivl om at det er noget der står dit hjerte tæt.

  Man bliver jo nød til selv at opleve det, kan jeg godt høre.

  Knus

  heidi


 8. Dec 11, 2009
  11:20 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Heidi!

  Tusinde tak for din kommentar, den gjorde mig helt usigelig godt! Især i de her dage, hvor jeg ikke har det særlig godt……
  Martha's Vineyard er en af de smukkeste steder jeg har set og det har en kæmpe plads i mit hjerte. Det burde alle have lov til at se 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 9. Dec 12, 2009
  8:32 am

  Marianne's mening

  Kære Birthe,
  Rigtig dejlig læsning!
  Tak fordi jeg må lege med, for det vil jeg gerne. Har bare haft så travlt, derfor det sene pip fra kig :0)
  Men jeg er klar.
  Knus og god weekend
  Marianne


 10. Dec 12, 2009
  11:34 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Marianne!

  Tak – og dejligt at se dig herinde 😉
  Skønt at du vil lege med…..

  Knus
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!