Newyorkerbyheart

“Father Christmas” og snestorm…………

17 december , 2009 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Bla bla, Jul - Tags: , ,

Sokken buler da vist mistænkeligt ud………….

………og her er hvad den gemte: Summerbirds Pure Amande sommerfugle……….

Synet der mødte mig da jeg stod op………..

……..og mere sne………..

Det er hvidt derude…………

Forsiden af huset var ikke meget bedre………..

Sne, sne og mere sne………..

Jeg var tidligt oppe i dag, for jeg vågnede ved at jeg kunne mærke noget var galt. Normalt kommer kæresten ind og siger farvel inden han tager på arbejde, men døren ind til soveværelset var stadig lukket og han plejer altid at åbne den når han kører. Jeg synes bestemt at jeg har hørt ham stå op, så jeg tjekkede lige hvad klokken var, den viste lidt i 8.
Jeg gik ind i stuen og der lå han på sofaen og sov, sammen med prinsessen *S* Vejret var simpelthen for umuligt, så han ventede på at det blev bedre.
Jeg tullede ind i seng igen og kæresten gjorde sig klar til at tage på arbejde, men han skulle lige grave sig hen til bilen først……….
Efter at have ryddet noget af sneen væk udenfor, blev han dog enig med sig selv om, at han ikke ville risikere at køre på arbejde. Tænk hvis han kunne komme derud, men ikke hjem?!?! *S*
Det sneede stadig kraftigt, så jeg var glad for at han besluttede sig for at blive hjemme. Klokken var nu næsten blevet 9, så jeg kunne lige så godt stå op og få noget morgenmad……..

Pludselig opdagede jeg at Father Christmas havde været og lagt noget i min sok og han havde ikke engang ringet med klokken, som jeg ellers havde bedt ham om! Jeg skyndte mig at finde ud af hvad han havde bragt mig……………og det var lige hvad jeg havde ønsket mig. En æske med Summerbirds Pure Amande sommerfugle, dem er jeg MEGET vild med, så jeg blev rigtig glad. God måde at starte dagen på *S*

Jeg kan godt lide navnet “Father Christmas” som han hedder i England, for mig emmer det af hygge og atmosfære, noget som jeg ellers ikke forbinder julen med. For mig er det jo bare noget der skal overståes og helst hurtigt…………men “Father Christmas”, det er et godt ord.

Ellers har vi bare nydt dagen indendøre og kigget ud på de vilde snemængder af og til. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har set så meget sne her i Danmark! Det har sneet meget hele dag og kæresten har af og til måtte ud og fjerne det. Sådan en stor og tung dyne af sne, ligger en hel naturlig dæmper på al ting. Alting går langsommere, ingen kan haste afsted og alle lyde dæmpes – hvor er det dejligt! Når det er sagt, så behøves vi så heller ikke mere sne nu. Turen til Paris skulle nødig komme i farezonen *S*

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. Dec 18, 2009
  12:44 am

  Piskeriset

  Bare rolig – her på Sjælland får vi åbenbart den næste store portion, så pt. er jeg spændt på, om jeg overhovedet kan hente nevøen i morgen eftermiddag, når han skal hjem fra vuggestuen :-O

  Men det er nu vældig pænt at se på, det hvide stads… 🙂


 2. Dec 18, 2009
  1:36 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Piskeriset!

  Jeg kan godt se, at I også får glæde af snevejret i morgen, men jeg håber da, at du stadig vil kunne hente nevøen 🙂
  Det er ret pænt at se på, så længe man ikke skal tumle alt for meget med det……

  mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!