Newyorkerbyheart

Godt nytår!………..

30 december , 2009 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Nytår, Tanker - Tags:

Godt nytår til Jer alle!

Jeg vil bruge denne næstsidste aften til at ønske Jer – og Jeres kære – et lykkebringende og godt nytår!
Jeg håber, at I kommer godt ind i 2010 og at I passer godt på Jer selv……….

Tak fordi I har fulgt mig i det forgangne år og for alle de skønne kommentarer i har lagt til mig. Tak fordi Jeres søde mails og fordi i følger mig i tykt og tyndt. Denne blog har en stor betydning i mit liv og fungerer som en slags dagbog med indbygget kogebogs-funktion *S* Det gør mig glad, at I gider at læse alle mine rablerier og følge min hverdag. Tænk, den 1. marts fylder bloggen 4 år, er det ikke utroligt?!?

Jeg synes altid at det er lidt vemodigt at sige farvel til at år, men det jo på den anden side også spændende at se, hvad det nye år bringer.
2009 har budt på mange gode oplevelser og minder!
Jeg har mødt nogle herinde fra blogverden, som har beriget min verden og nogle, som jeg har ventet i nogle år på at møde (Pernille og Marianne).
Jeg har været til mit første blogtræf (sammen med Vita, Marianne, Malou og Signe), som var en god oplevelse og sjovt, at få sat ansigt på nogle bloggere……….

2009 gav mig også en ny veninde fra Paris, som er kommet til at betyde meget for mig og som er et fantastisk menneske. Hun gav mig muligheden for at holde jul i Paris og for at få et “break” fra dårlige minder om julen. Hun gjorde min fødselsdag – som jeg også har et traumatisk forhold til – til en hyggelig og god oplevelse!

Vi var på gourmet-opholdFalsled Kro og det var en ordentlig en på opleveren og ren “heaven” for smagsløgene, en oplevelse som vi sent vil glemme!
Vi har været i Berlin, i Sverige og i Østrig på skiferie……….

Jeg håber, at 2010 vil blive et godt år for os alle. Et år fyldt med lykkestunder sammen med dem vi elsker og holder af, solskin, sommerregn, gode bøger, minder til at komme i “rygsækken”, godt helbred, rejser, masser af kærlighed, gode venner og sidst men ikke mindst: masser af GOD mad!

Godt nytår og vi ses i 2010!
Print Friendly
Tilbage

14 kommentarer


 1. Dec 30, 2009
  10:58 pm

  Marianne's mening

  Kære Birthe, Tak for vores møder i 2009. Hvor har jeg nydt! Vi ses igen i det nye år, det er helt sikkert :0)

  Jeg vil ønske dig et godt og lykkebringende nyt år. Må det fyldes med mange gode oplevelser og megen glæde!

  Stort knus Marianne


 2. Dec 30, 2009
  11:33 pm

  Newyorkerbyheart

  Kære Marianne!

  Jeg har også nydt vores møder, i høj grad! Jeg håber, at det er et løfte at vi ses i 2010 😀
  Rigtig godt nytår!

  Knus
  Birthe


 3. Dec 31, 2009
  1:03 am

  Piskeriset

  Også et godt nytår til dig og kæresten! Håber I får et aldeles fremragende år 🙂

  Og så glæder jeg mig til fortsat at følge med her på bloggen – tak for alle de gode indlæg 🙂


 4. Dec 31, 2009
  10:59 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Piskeriset!

  I lige måde! 🙂

  Det har været en fornøjelse at have dig herinde – og at følge dig på din blog……..

  Mange hilsner
  Birthe


 5. Dec 31, 2009
  11:11 am

  Jule Mig

  Rigtig godt nytår !

  Tak for i år, og en masse dejlige opskrifter…

  Har faktisk fulgt dig i mange år, det var bare først i år jeg fandt helt ud af det her blog halløj…Bedre sent end aldrig.

  Glæder mig til at se hvad du finder på i 2010.

  Hyggehygge
  Marianne


 6. Dec 31, 2009
  11:54 am

  Jette

  Godt nytår til dig og dine.
  Glæder mig til fortsat at læse med i fremtiden 🙂


 7. Dec 31, 2009
  7:12 pm

  Lene

  Kære Birthe, du og din kæreste ønskes alt godt i de nye år, var lige herinde og finde ud af hvordan det nu er med en roastbeef steg;o) Håber I får en dejlig aften.Glæder mig til at høre mere om Paris:o)

  Mange hilsener Lene


 8. Jan 1, 2010
  12:43 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Lene!

  Håber, at du fandt hvad du søgte 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 9. Jan 1, 2010
  12:45 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Marianne!

  Dejligt at du fandt ud af det med kommentarerne 🙂
  Mange hilsner
  Birthe


 10. Jan 1, 2010
  12:45 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Jette!

  I lige måde 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 11. Jan 2, 2010
  7:42 pm

  Lene

  Hej igen Birthe. Jo jeg fandt hvad jeg søgte, nemlig hvor lang tid sådan en roastbeef steg skal have i ovnen efter den er brunet i en gryde. Den blev rigtig god:o) Skal have læst om Paris og set billederne lige så snart jeg har tid, vi er ved at flytte (på torsdag) så det går lidt hektisk for sig for mig i øjeblikket;o) Men det kender du jo alt til, det er jo ikke så mange år siden du selv flyttede. Jeg er en frygtelig tryghedsnarkoman, så jeg synes det er lidt hårdt at forlade min trygge "hule" selvom jeg flytter til mere plads og så videre.

  Fortsat god weekend.

  Mange hilsener Lene


 12. Jan 2, 2010
  11:04 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej igen Lene!

  Dejligt at høre at du fandt hvad du søgte 🙂

  Jeg forstår din bekymring ang. flytning, for mig er mit hjem også min hule, så beslutningen kan være svær…..
  Jeg ved hvilket kaos det giver, men så meget desto mere er du glad, når det hele er kommet på plads. Jeg er sikker på, at I nok skal blive glade for Jeres nye hjem 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 13. Jan 2, 2010
  11:40 pm

  Lene

  Tak det var sødt af dig, dejligt med lidt forståelse fra en der ved hvad det drejer sig om:o)

  Mange hilsener Lene


 14. Jan 4, 2010
  11:51 am

  Newyorkerbyheart

  Hej igen Lene!

  Det var så lidt 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!