Newyorkerbyheart

Havregrynskugler med marcipan………..

21 december , 2009 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Konfekt - Tags: , ,

Massen til havregrynskuglerne….

De færdig-rullede kugler………..

Hm, jeg er vist uhjælpelig bagud med mine indlæg, men det er ret svært at få tid til det hele i disse dag…………og så har jeg fået en forkølelse oveni det hele! Kæresten har beordret total afslapning og ro, men for Jer som kender lidt til med, I ved hvor svært jeg har det med det………..

Anyway, i lørdags lavede jeg havregrynskugler i deluxe udgaven, de er med marcipan – og de smager SUPER godt, skulle jeg hilse og sige *S*

Lørdag lykkedes det kæresten at lokke mig lidt ud i den friske luft og vejret var SÅ smukt – der kommer billeder i næste indlæg. Vi tog til Kolding og gik en tur i gågaderne, kiggede lidt på butikker og nød det smukke vejr – det gjorde godt *S*
Da vi kom hjem, bagte jeg så endnu en omgang pebernødder, det første hold er spist og disse skal med til til Paris. Derefter lavede jeg havregrynskuglerne og jeg fik endda kæresten til at hjælpe mig, noget han ellers ikke er så vild med fordi hans fingre bliver så snaskede, men jeg fik ham lokket og jeg var glad for hjælpen……….

Havregrynskugler med marcipan, ca. 30 stk.:
100 g marcipan, groftrevet
75 g havregryn
100 g blødt smør
1-2 spsk. kaffe, stærk og kold
5 spsk. flormelis
2 spsk. usødet kakao
Kom alle ingredienserne i en skål og rør dem godt sammen (jeg brugte el-mikseren). Smag blandingen til, tril så til kugler, som vendes i kokosmel eller perlesukker – eller begge dele. Sættes køligt, ikke i køleskab, til de har sat sig og lægges så i en lufttæt beholder. Opbevares køligt.

Print Friendly
Tilbage

3 kommentarer


 1. Dec 21, 2011
  4:58 pm

  Louise Kongsdal Boss

  Det ser lækkert ud med marcipan. Jeg spiser meget sjældent slik og kager, så jeg laver dem altid med peanutbutter – det kan også anbefales!


  • Dec 21, 2011
   5:46 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Louise!

   Jeg er desværre ikke så vild med peanutbutter, men jeg kan forestille mig at det nok skal være godt 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 2. Dec 12, 2012
  12:03 pm

  Bettina Sloth

  Det var lige denne her opskrift jeg ledte efter. De er bare SUPER MUMS. De bedste havregrynskugler, der findes og de er extrem nemme at lave. Jeg laver altid mindst dobbelt potion, for ellers holder de ikke særlig længe her i huset. God jul til jer alle sammen :-)))

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!