Newyorkerbyheart

Hjemvendt og forelsket………….

28 december , 2009 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Ferie/rejser - Tags: ,

Pariserhjulet på Concorde-pladsen…………

Vi er hjemvendt fra Paris i god behold og må jo nok tilstå, at vi har forelsket os i byen!
Jeg havde jo ikke rigtig forventet noget, for jeg vidste ikke rigtig hvad jeg skulle ned til, men jeg havde ihvert fald ikke forventet at blive så overvældet af Paris’s skønhed!
Så til dig Pernille: jeg forstår din kærlighed til byen – og vi fik endda kun en meget lille smagsprøve *S*

Jeg havde feber den 22. december da vi skulle afsted og sneen væltede ned i bekymrende mængder, men afsted kom vi. Jeg købte nogle Echinaforce og selvom de smager umanerlig GRIMT, så har de nok hjulpet alligevel, ihvert har jeg klaret mig igennem julen uden at blive mere syg. Feberen forsvandt den 23. december og jeg var så god som ny *S*.

Jeg er overbevist om, at denne julenat som jeg tilbragte i Paris, altid vil stå for mig som noget helt specielt!
Vi var inde ved Notre Dame lidt i midnat og stod udenfor, da de fantastiske klokker gik i gang med at ringe og efter at have været inde i kirken, gik vi en tur langs Seinen. Det var så SMUK en oplevelse at det var ligefør jeg kneb en tåre!
Selvom det regnede kunne det ikke ødelægge oplevelsen, faktisk gjorde regnen den bare endnu smukkere!
At gå der i de smukke omgivelser julenat, sammen med kæresten og med et SÅ fantastisk menneske som Anette, kunne ikke være en mere fuldkommen oplevelse. Denne julenat er et minde som jeg vil gemme dybt i mit hjerte og som jeg vil tage frem hvert år, når jeg synes at julen er for skræmmende. TAK, Anette, fordi du inviterede os og gav mig denne oplevelse!

I skal nok få MASSER af billeder og beretninger, jeg skal bare lige komme mig lidt, for jeg er lidt træt og forkølelsen er kommet retur. Lige nu koncentrerer jeg mig om at blive frisk til at komme ind at se Avatar i morgen og at kunne holde nytårsaften, hvor vi får gæster.
I går havde vi rester med hjem fra Paris, som vi spiste og i dag har vi fået rester af den millionbøf som kæresten lavede inden vi tog til Paris. I morgen – og i overmorgen skal vi have Chicken Parmesan……….

Indlæggene om Paris og vores oplevelser, vil komme løbende i de næste dage, jeg har så meget at dele med Jer……..

En ting er helt sikker, vi skal tilbage til Paris, for der var jo så meget som vi ikke så og vi vil gerne lære byen meget bedre at kende! *S*
Nu har vi ligesom fået et lille overblik og ved lidt mere om, hvad vi gerne vil udforske nærmere – og når vi engang bliver færdig med det (hvis vi nogensinde bliver det) – så kan vi jo tage fat på alle museerne *S*
Faktisk har kæresten i dag købt et fransk kursus på CD-rom i Netto – han vil gerne lære nogle gloser – hva’ siger du så, Anette?!?!?

Print Friendly
Tilbage

14 kommentarer


 1. Dec 29, 2009
  1:00 am

  Piskeriset

  Velkommen hjem! Hvor er det godt at høre, at I havde en dejlig tur! 🙂

  Jeg ved ikke så meget om Paris (en dag må jeg altså få lokket gemalen med derned), men det lyder som en meget fascinerende by med masser at se og opleve.


 2. Dec 29, 2009
  8:05 am

  Helle

  Kære Newyorkerbyheart
  Det er et godt kursus din kæreste har købt (synes jeg i hvet fald) Jeg kan også anbefale en bolg af Laura K.Lawless en amerikansk kvinde der bor i Provence, og som sender 1 ugl. nyhedsbreve på fransk og en amerikansk oversættelse. Min mand og jeg hygger os med at læse dem og holde sproget lidt ved lige. Tak for en god blog. Kærlig hilsen Helle


 3. Dec 29, 2009
  9:37 am

  Tine

  Velkommen hjem! Det lyder til I har haft en rigtig dejlig tur. 🙂

  Paris er fantastisk, og jeg er ligesom du, blevet forelsket i byen. Jeg var der for første gang i maj i år, og håber på snart at komme afsted igen.

  Kan godt forstå du var ved at knibe en tåre – det er jo Paris! 😉

  Glæder mig til at læse flere indlæg om Jeres tur.

  Kh. Tine


 4. Dec 29, 2009
  10:45 am

  Heidi Meldgaard

  Jaa, er så glad for at du havede en god tur. Jeg bliver nød til engang at opleve klokkerne i notre dame juleaften. Det må virkelig have været fantastisk.

  Glæder mig til at høre mere om turen.

  Knus

  Heidi


 5. Dec 29, 2009
  11:35 am

  Manja

  Paris er bare en fantastisk by! Det lyder som om I bare har haft en rigtigt god jul, og det er altså dejligt at læse!


 6. Dec 29, 2009
  11:50 am

  Bettys blog

  Hvor er det godt at læse, at turen til Paris blev en god oplevelse.


 7. Dec 29, 2009
  12:03 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Piskeriset!

  Tak 🙂
  Jeg havde det på samme måde og troede måske at andre overdrev lidt når de sagde, at det er sådan en smuk by, men det gjorde de ikke! Den er virkelig smuk og bare at gå rundt i gaderne er en kæmpe oplevelse. Du må virkelig overbevise din gemal, måske billederne i den kommende tid kan hjælpe 😉

  mange hilsner
  Birthe


 8. Dec 29, 2009
  12:04 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Helle!

  Dejligt med nogen der kender det, så er det jo bare med at gå igang! 🙂

  Tak for tippet ang. bloggen fra Provence…..

  Mange hilsner
  Birthe


 9. Dec 29, 2009
  12:04 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Tine!

  ja, det er virkelig en vidunderlig by, men en helt speciel stemning 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 10. Dec 29, 2009
  12:06 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Heidi!

  Jeg optog lyden, men det blev desværre ikke så godt, men det kommer på bloggen på et tidspunkt – og på Facebook 🙂
  Du skulle virkelig unde dig selv at opleve Notre Dame en juleaften, det er meget specielt – og så gå en stille midnatstur langs Seinen bagefter, det kan jeg varmt anbefale…..

  Mange hilsner
  Birthe


 11. Dec 29, 2009
  12:06 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Manja!

  Ja, vi har haft det godt, det hjælper jo gevaldigt når selskabet er så godt som det var 😀

  Mange hilsner
  Birthe


 12. Dec 30, 2009
  1:53 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Bettys Blog!

  ja, det var en dejlig tur 🙂

  mange hilsner
  Birthe


 13. Dec 30, 2009
  10:30 pm

  mona

  Hej Birthe,
  Hvor er det godt at høre, at I havde en dejlig tur til Paris.

  Jeg glæder mig til at høre mere, og se alle dine fine billeder.

  Godt Nytår!

  Mona i Ishøj


 14. Dec 30, 2009
  10:41 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Mona!

  Det var så dejligt og du kan tro at der kommer mange billeder 🙂

  Godt nytår til dig også.

  mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!