Newyorkerbyheart

Vantro af Karin Slaughter, Hr. Ferdinand……………

08 december , 2009 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Boganmeldelser - Tags:

Vantro” af Karin Slaughter, Hr. Ferdinand…………

Jeg er blevet færdig med bogen og er ok tilfreds. Det er ikke den bedste bog jeg nogensinde har læst – og heller ikke den mest uhyggelige – men især til sidst var jeg godt underholdt……

Udenpå står der: ”Læs ikke denne bog alene. Læs den ikke efter
mørkets frembrud. Men sørg for at få den læst.” Så uhyggelig er den altså langt fra efter min mening………
Den handler om et makabert fund af en pige, der er blevet levende begravet. Umiddelbart ser det ud som om hun er død af iltmangel, selvom et lille rør stak op af kisten, men efter en obduktion viser det sig at noget mere uhyggeligt er fundet sted. Pigen kommer fra “The Holy Grown” – et religiøst landbrugskollektiv, som gemmer på nogle store hemmeligheder………

Jeg synes at den var lidt lang tid om at komme igang eller dvs. den kommer igang og så er der et tidspunkt i midten, hvor den går sådan lidt i tomgang, for så at blive MEGET spændende i den sidste del af bogen. Jeg til ærlig tilstå, at jeg tilsidst havde meget svær ved at lægge den fra mig og at den i den del, også fik det til at løbe koldt ned af ryggen på mig……..

Karin Slaughter har også skrevet “Mørk Treenighed” (som jeg stadig synes er den bedste) og “Bortført“.

Print Friendly
Tilbage

6 kommentarer


 1. Dec 9, 2009
  8:23 am

  Anonymous

  hejsa
  uha tør man læse eller skal man lade være. Har du nogensinde fået læst "Kvinden i Buret", den er klart den mest uhyggelige og grusomme bog jeg har læst længe. hvis du ikke har nået det endnu, har du noget og glæde dig til.


 2. Dec 9, 2009
  8:34 am

  Anonymous

  hej igen
  for og være nysgerrig. Hvad er den bedste bog du har læst og hvilken er den mest uhyggelige?

  Rikke


 3. Dec 9, 2009
  11:26 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Anonym!

  Jeg har ikke læst "Kvinden i buret" endnu, men jeg har den stående på boghylden. Jeg glæder mig til at læse den. Jeg har også "Flaskepost fra P" stående 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 4. Dec 9, 2009
  6:24 pm

  Lisa

  Hej Birthe

  Den ved jeg ikke, om jeg tør læse. Er du medlem af en bogklub eller låner du på biblioteket. Vil lige høre, om du har læst Henning Mankells bøger om Wallander. Dem holder jeg meget af 😉 Tak for din gode blog.

  Kærlig hilsen Lisa


 5. Dec 9, 2009
  6:48 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Lisa!

  Jeg låner ikke bøger, jeg køber dem. Jeg vil helst eje mine bøger, så jeg er ikke så stor fan af biblioteket…..
  Jeg har læst alle Henning Mankells bøger og har dem alle stående….

  Mvh
  Birthe


 6. Dec 12, 2009
  11:50 am

  Newyorkerbyheart

  Hej igen Rikke!

  kan se, at du havde et tillægsspørgsmål, som havde puttet sig…..
  Det er svære spørgsmål, tror ikke at jeg kun kan nævne en. Nogle af de uhyggeligste synes jeg har været Patricia Cornwell's første bøger om retsmedicineren Kay Scarpatta, bøgerne om Hannibal Lector og så Colin Harrisons "Efterspil".

  Den bedste er lige så svær at svare på. Jeg var vild med Jordens søjler (efterfølgeren har jeg ikke fået læst endnu), men også "Drageløberen" og "Under en strålende sol" har gjort et uudsletteligt indtryk på mig. Jeg er meget glad for Michael Connellys bøger om Harry Bosch, så det er svært at vælge……

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!