Newyorkerbyheart

I’m back……….

24 januar , 2010 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Bla bla, Bøger - Tags: ,

Friskbagte fastelavnsboller med creme fra i går………

Nu må jeg hellere vende tilbage til blog-livet, selvom jeg var lige ved at vænne mig til et liv uden *S*. Den lille ferie har været tiltrængt og gjort mig godt………

Kæresten er kommet hjem igen fra hans herre-skitur – syg – men ellers uden brækkede lemmer! Jeg tror, at de har stået for lidt på ski, dyrket for meget after-ski og fået for lidt søvn *S*, men hva’ kan man ellers forvente når man sender 4 mænd afsted for sig selv?!?

Ellers har jeg nydt dagene og alle de projekter jeg havde tænkt jeg skulle nå, dem nåede jeg overhovedet IKKE, faktisk har jeg ikke lavet dagens gode gerning! Jeg har siddet og kigget ud i luften, set en masse tennis, nusset prinsessen, spist god mad, slappet af og hygget mig. Det eneste jeg fik gjort, var at rydde ud i klædeskabet – og det var tiltrængt – så nu er der igen plads til nyt kluns *S*.

Onsdag spiste jeg “ande-pandekager“, torsdag fik jeg spareribs (jeg stod ude og grillede på gasgrillen!) med cole slaw til, fredag – og igår aftes da kæresten kom hjem – stod menu’en på tacos……….

Fra i morgen kan I igen forvente regelmæssige indlæg (næsten) hver dag, men den lille selvvalgte ferie, gjorde nu godt………..

Bøger:
Jeg læser stadig “Hypnotisøren” af Lars Kepler (synonym for et svensk ægtepar). Jeg er ikke kommet helt vildt langt, men langt nok til at blive fanget af bogen og dens gode fortæller-stil. Jeg synes lige at den skulle igang, inden jeg blev grebet af den. Faktisk tænkte jeg, den første aften jeg lagde den fra mig, at den da ikke var noget særlig – men det er den altså! Den er godt skrevet, i et godt og flydende sprog. Jeg glæder mig meget til at læse videre………..

Print Friendly
Tilbage

17 kommentarer


 1. Jan 24, 2010
  5:44 pm

  Jule Mig

  Dejligt du er tilbage !!!

  Je´g ønsker mig den bog… Har læst lidt om den, og synes at den lød god !

  Hyggehygge
  Marianne


 2. Jan 24, 2010
  5:46 pm

  Karina

  Dejligt du er tilbage 🙂

  Sejt at du grillede ude til dig selv!

  Kh Karina


 3. Jan 24, 2010
  6:18 pm

  Sara

  Hvor er det dejligt, du er tilbage! Jeg har ligget i sofaen de sidste 9 uger pga en led skade i knæet.. Og du har været med .. under skaden.. gennem abstinenserne (hvor jeg fik kvalme af opskrifterne) og nu også genne opturen, hvor jeg har fået appetit og kigger dit indeks igennem flere gange om dagen for at få ideer til, hvad min mand skal præstere, når han kommer hjem 😉
  Tak for dig..


 4. Jan 24, 2010
  7:37 pm

  Christiane MB

  Hei Newyorkerbyheart, velkommen tilbake! Jeg har endelig fått organisert meg godt nok til å skrive et blog-innlegg i din stil, med et bilde for hvert steg i en oppskrift..Jeg har sagt det før men sier det igjen; tusen takk for inspirasjonen du gir med din blog! Blir alltid glad når jeg ser at du har skrevet et nytt innlegg. Hvis du er interessert i en oppskrift på levergryte/-stew kan du finne den hos meg ; christiane.torden.org (du må scrolle litt ned).

  Fortsatt god helg fra meg i Oslo 🙂


 5. Jan 24, 2010
  9:15 pm

  Piskeriset

  Velkommen tilbage! Godt at han kom hjem uden brækkede arme og ben 🙂

  Jeg er spændt på at høre, hvad du synes om bogen, for den har fået så meget omtale i pressen, at jeg efterhånden er ret nysgerrig mht. om den kan leve op til det. Jeg var i sin tid noget skeptisk over for Larsson-bøgerne, men dem endte jeg med at være ret begejstret for 🙂


 6. Jan 24, 2010
  9:21 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej JuleMig!

  Tak 🙂
  Jeg synes ihvert fald at den er god, da den først kom i gang…..

  Mange hilsner
  Birthe


 7. Jan 24, 2010
  9:22 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Karina!

  Mange tak 🙂

  Faktisk grillede jeg tit da jeg boede selv. Jeg synes at det var fedt at komme hjem fra arbejde, tænde op for kul og så grille noget mad til mig selv……

  Mange hilsner
  Birthe


 8. Jan 24, 2010
  9:24 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Sara!

  Puh, det lyder som en hård omgang med sådan et knæ, det glæder mig at høre at du er i bedring (- og at opskrifterne ikke længere giver dig kvalme *S*). Rigtig god bedring og jeg håber, at du snart er på benene igen.

  Mange hilsner
  Birthe


 9. Jan 24, 2010
  9:25 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Christiane!

  Ej hvor er det dejligt at høre fra dig, det er længe siden 🙂
  Det er en stor glæde for mig at have været en inspiration for dig, madblogs kan der aldrig blive for mange af……
  Jeg må straks ind og kigge, selvom lever ikke lige er mig, men det kan være at jeg finder noget andet 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 10. Jan 24, 2010
  9:26 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Piskeriset!

  Ja, godt at det ikke er værre end en omgang forkølelse/influenza (selvom det nu kan være slem nok – ihvert fald klager han sig meget *S*).

  Jeg synes at skrivestilen minder om Stieg Larsson og da den først kom igang, blev den god. Den er ihvert fald spændende……

  Mange hilsner
  Birthe


 11. Jan 24, 2010
  10:43 pm

  Christiane MB

  Jeg kan tenke meg at taco salaten som ligger enda litt lengre nede i blog rull'en er noe for deg 🙂 Bare ikke bli avskrekket av de første bildene, håper du ikke er redd for rotter!


 12. Jan 24, 2010
  10:45 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej igen Christiane!

  Ja se taco salat, det lyder meget bedre i mine ører 😀

  Så længe rotterne kun er på billeder, så går det nok……

  Mange hilsner
  Birthe


 13. Jan 24, 2010
  11:10 pm

  Malou Klidmoster

  Kære Birthe

  Det lyder som om du har haft nogle hyggelige dage med prinsessen. Syntes nu stadig godt at du kunne ha' sat Ben & Jerry på et tog 🙂

  Fastalavnsbollerne ser godt nok gode ud. Kan forestille mig at perlesukkeret knaser lækkert når man bider af dem.

  Jeg er ENDELIG kommet i gang med at læse igen. Måske skulle jeg også give Hypnotisøren en chance?

  Det er rigtig dejligt at du er tilbage i blogland igen.

  Knus
  Malou


 14. Jan 25, 2010
  4:19 pm

  Newyorkerbyheart

  Kære Malou!

  Ben & Jerry ville "desværre" ikke forlade mig, men jeg formåede stadig ikke at tømme de 2 bøtter inden kæresten kom hjem og selvom vi fik en portion i går aftes, er der stadig noget tilbage 🙂

  Knus
  Birthe


 15. Jan 25, 2010
  4:25 pm

  Anonymous

  Ihh birthe du har været savnet men dejligt at en lille "ferie" har gjordt dig godt.

  knus christina


 16. Jan 25, 2010
  6:17 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Christina!

  Tak for din søde kommentar 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 17. Feb 15, 2010
  11:33 am

  Lise-Lotte

  Uhmm, disse må vi prøve at lave…. godt nok et par dage for sent, men forleden fik min søn lyst til at lave bananmuffins med chokoladestykker såååå….

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!