Newyorkerbyheart

“Ringe i vandet” af Penny Vincenzi, Forlaget Thaning & Appel

06 januar , 2010 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Boganmeldelser - Tags:

Ringe i vandet” af Penny Vincenzi, Forlaget Thaning & Appel………..

Bogen handler om 3 kvinders liv i dag – og da de var helt unge – og hvordan de atter mødes. Da de er unge, har afsluttet skolen og skal begynde livet, mødes de helt tilfældigt. De er alle 3 rygsæksrejsende og skal ud og udforske verden. De bliver venner da de rejser sammen en kort periode af deres “dannelses-rejse” og aftaler at mødes igen når de kommer tilbage til England, for at udveksle erfaringer og oplevelser………

Et spædbarn findes i et kosteskab i Heathrow Airport og ingen ved hvem moderen er……..

De 3 piger mødtes aldrig som aftalt og livet går sin gang, men på den dato de aftalte dengang, tænker de stadig på hinanden. Deres liv vikles dog ind i hinanden igen, på godt og ondt, da en af de 3 er mor til den efterladte baby…….

Jeg var vildt facineret da jeg læste “En ren skandale” af Penny Vincenzi, Forlaget Thaning & Appel, jeg var så godt underholdt og glædede mig meget til at læse denne, men desværre synes jeg ikke nær så godt om “Ringe i vandet”. Jeg var da ok underholdt, men til tider synes jeg, at den var lidt langtrukken. Jeg synes at det var svært at komme ind under huden på personerne i denne bog, det lykkedes meget bedre i “En ren skandale”. Den bliver sådan lidt kliché-agtig og det er som om historien er fortalt før………..

Jeg vil give den 2 ud af 5 stjerner……….

Print Friendly
Tilbage

8 kommentarer


 1. Jan 7, 2010
  3:01 am

  marianne

  helt enig…..
  Marianne NC USA


 2. Jan 7, 2010
  11:54 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Marianne!

  Dejligt, at jeg ikke er ene om at mene det 🙂

  NC er hvor Duke ligger ikk? Der går min bror i skole…..

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Jan 7, 2010
  8:09 pm

  Lise-Lotte

  Hej Birthe

  Jeg er fascineret af alle de bøger du læser, elsker også selv at læse…

  Køber du alle bøgerne eller låner du også på biblioteket?

  kh Lise-Lotte


 4. Jan 7, 2010
  9:04 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Lise-Lotte!

  Jeg kunne ikke leve uden bøger, for mig er et hjem uden bøger ikke noget hjem 🙂 Men det er bare sådan jeg har det…….
  Jeg køber mine bøger og har mit eget lille bibliotek, som jeg har drømt om i mange år. At sidde inde på mit værelse og være omgivet af bøger, det er noget nær lykke!

  Mange hilsner
  Birthe


 5. Jan 8, 2010
  3:32 pm

  Marianne

  Hej Birthe,

  Jo, vi bor omkring 30 min fra Duke – et skønt sted. Hvad læser din bror?
  Marianne


 6. Jan 8, 2010
  6:47 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej igen Marianne!

  Jeg ved faktisk ikke om han har valgt en "major". Han er sophomore og så fægter han for Duke, det var derfor han valgte Duke, fordi de har et godt fægtehold. Han er ret god! 🙂 Hende der vandt bronze til OL, kom jo også fra Duke……

  Jeg håber at kommer over og se Duke, senest når han graduerer, det vil være stort…..

  Mange hilsner
  Birthe


 7. Jan 9, 2010
  4:05 pm

  Anonymous

  Hej Birthe,

  Sikken en fantatisk mulighed :-))))
  og ja, se og fyld din sparegris op og kom herover- det er helt fantatisk herover….
  God weekend.
  Marianne


 8. Jan 9, 2010
  4:21 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej igen, Marianne!

  Ja, det vil være fantastisk! Vi var jo ovre da han graduerede fra Highschool, men jeg vil rigtig gerne til Duke og se ham der også 🙂

  God weekend til dig også…..

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!