Newyorkerbyheart

Sleeping beauty……….eller ihvert fald “sleeping”!………

04 januar , 2010 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Hovedretter med hakket kød - Tags: , ,

Grøntsager, kød og bacon svitses……….

Hakkede tomater og rødvin hældes ved………

Aftenens tallerken…………

I går vågnede jeg ved 10-tiden, totalt groggy! Det vidste sig, at jeg havde over 39 grader i feber, jeg var forkølet og var bare uendelig træt……………….

Jeg fik lige ganske lidt morgenmad, selvom det bestemt ikke var sult der plagede mig og lidt i kl. 11, lå jeg igen på langs og det selvom vejret var så uendelig SMUKT. Desværre kunne jeg bare ikke mobilisere kræfter nok til at stå på benene til rigtig at nyde det og jeg kunne da slet ikke holde tanke ud om at skulle ud!
Jeg sov til kl. lidt i 18.00, kun afbrudt af toiletbesøg, for at få lidt at drikke og da kæresten pressede en bolle ned i halsen på mig *S*.

Lidt i kl. 18.00 havde jeg så ondt i hele min krop, at jeg simpelthen ikke kunne holde ud og ligge ned mere så jeg måtte op, selvom jeg var så træt at jeg næsten ikke kunne holde mine øjne åbne. At lave mad var helt udelukket, så vi fik bragt pizza ud, nede fra byen.
Det lykkedes mig at spise en lille halv pizza og at holde mig vågen længe nok til at se “Livvagterne”, som startede i går aftes. Straks det var slut (kl. 21.00), faldt jeg i søvn igen og jeg vågnede ikke før kæresten vækkede mig så jeg kunne komme i seng (kl. 23.00). Jeg læste lige 1 lille times tid, inden jeg igen faldt i søvn – jeg kan virkelig ikke huske hvornår jeg sidst har sovet så meget!!!!
Selv prinsessen var helt pinlig berørt over hvor meget jeg sov – og der skal altså meget til at gøre hende flov!

Jeg vågnede dog tidligt i morges ved smerter der var så slemme, at jeg simpelthen ikke kunne holde ud at ligge ned mere. Jeg prøvede ellers alle mulige og umulig stillinger for jeg var stadig træt, men der var ikke noget at gøre, jeg måtte stå op. Jeg skyndte mig ud under den varme bruser, for at få lidt lindring til min ømme og smertende krop………..
Jeg prøvede at ligge mig ved middagstid for at få en lur, men min krop ville ikke, så jeg har ikke lagt ned i dag *S* Jeg har det også væsentlig bedre og har ingen feber haft i dag, måske det kun lige var en 1-dags forestilling?!?!?

I aften fik jeg lavet mad! Det blev bare til spaghetti og kødsauce, så jeg fik brugt nogle af de grøntsager vi havde liggende. Det smagte dejligt og der er heldigvis også til i morgen……….

Kødsovs med grøntsager og bacon, 4 pers.:
400 g hakket oksekød
3 gulerødder i små tern
1 stort løg i tern
5 fed hvidløg, knust og finthakket
3 stilke bladselleri i små tern
½ orange peberfrugt i små tern
½ pakke baconskiver, skåret i mindre stykker
250 g champignon i halve eller kvarter
1 dåse hakkede tomater
salt, friskkværnet peber
lidt italiensk krydderi
en sjat rødvin
bouillon (jeg brugte “fond du chef” fra Knorr)
Varm olie op i en gryde og steg løg, til de begynder at blive gyldne i kanterne. Tilsæt bacon og lad det stege, til det begynder at blive gyldent. Kom gulerødder, bladselleri og hvidløg ved, lad det stege i 2-3 minutter under omrøring, krydr med salt og friskkværnet peber. Tilsæt champignon, italiensk krydderi og peberfrugt og steg, til væden fra champignon er kogt næsten ind. Tilsæt hakkede tomater, et nip sukker, rødvin og bouillon og lad det koge lidt ind. Når det er kogt lidt ind, så læg låg på og lad det simre så længe det er muligt. Smag til inden servering og server med revet ost eller friskrevet parmesan.

Print Friendly
Tilbage

4 kommentarer


 1. Jan 5, 2010
  8:16 am

  Lise-Lotte

  Din stakkel, det lyder da som en grim tur du har haft der. Jeg har også selv ligget, også kun en enkelt dag med det samme…

  Godt du nu er på højkant igen….

  kh Lise-Lotte


 2. Jan 5, 2010
  10:06 am

  Vita

  Øv! Håber virkelig det kun var en 1-dags forestilling. God bedring til dig.


 3. Jan 5, 2010
  12:25 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Lise-Lotte!

  Det var grimt, men godt at jeg trods alt kunne sove – godt at høre, at du også er på benene igen! 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 4. Jan 5, 2010
  12:26 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Vita!

  Det er ihvert fald blevet bedre, så det er nok på retur……….selvom jeg stadig er træt, men det er jeg jo næsten altid alligevel 😉

  Knus
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!