Newyorkerbyheart

På benene igen………….

22 februar , 2010 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Bøger, Helbred, Min blog, Min kat - Tags: ,

Prinsessen får sol i vindueskarmen……….

Bacon klar til at komme i microovnen……….

………bare lige et ekstra lag køkkenrulle ovenpå……….

Gårsdagens “brunch”…………

Gårsdagens aftensmad: stegt flæsk, persillesovs, kartofler og råkost……….

I går havde forkølelsen endelig toppet og jeg fik det bedre – dog er jeg stadig en del forkølet, men slet ikke i samme stil………

Kæresten skulle spille squash kl. 09.30 og da han kom hjem fik vi så en lille brunch. Jeg lavede røræg, stegte bacon (i microovn) og vi fik amerikanske pandekager (optøede fra fryseren og lunet) med smør og min Papas ahornsirup = rent GUF!
Jeg nød endelig at kunne spise noget, for min appetit har været nærmest ikke eksisterende siden i onsdags……….
Jeg steger bacon i microovnen og undgår derved stegeos og så synes jeg faktisk at det bliver bedre. Læg et dobbelt lag køkkenrulle på en tallerken, fordel baconskiverne så de ikke lægger alt for meget ovenpå hinanden, læg et dobbeltlag køkkenrulle ovenpå og så skal det have ca. 4½-5 minutter i microovnen ved høj effekt. Tag ud, fjern køkkenrulle (både ovenpå og under) og så er det klar til spisning – sprødt og lækkert.

Aftensmaden stod på stegt flæsk, persillesovs, kogte kartofler og råkost, det har vi skullet ha’ siden i onsdags, men da jeg ikke har været i stand til at lave mad, fik vi det i går aftes – UHMMMM *S*.

Ellers gik dagen bare med afslapning. Vejret var så smukt, men jeg turde ikke rigtig gå ud i det, så vi hyggede os indendøre. Prinsessen nød også det dejlige vejr og solskinnet. Da jeg stod op, lå hun lige så lang hun var i vindueskarmen og slikkede sol………..

Nu virker mit domæne – det domæne som jeg købte for efterhånden nogle år siden.
Ikke at det har noget indvirkning på hvordan I kommer ind på min blog, men nu kan I også taste: www.newyorkerbyheart.com og komme ind på min side.

Bøger:
Jeg må tilstå, at jeg har opgivet “Elleve” af Arne Dahl – ihvert fald for nu – måske jeg tager den op senere! Den er bare for mærkelig for mig og jeg kan slet ikke holde koncentrationen. Jeg synes at den er så langt fra de andre bøger om A-gruppen som han har lavet, at jeg slet ikke kan forholde mig til den og efter min (ydmyge) mening, skulle den ikke have været skrevet.
Jeg er nu startet på “Postkortmorderne” af Liza Marklund og James Patterson og den tegner godt, den var ihvert fald svær at lægge fra sig i går aftes da jeg skulle sove………..

Print Friendly
Tilbage

10 kommentarer


 1. Feb 22, 2010
  3:25 pm

  Lea / Lutinlive

  Godt at høre at du har det bedre…
  Prinsessen ser ud som om hun nyder solen, smukt billede…


 2. Feb 22, 2010
  4:37 pm

  Nille

  Kære Birthe,

  Dejligt, at du har det bedre! Min forkølelse varede da også noget længere – men da var kløen i hvert fald væk… den hader jeg! Så længe man kun er snottet, man man jo sagtens arbejde.

  Fortsat god bedring 🙂

  Kærlig hilsen
  Pernille


 3. Feb 22, 2010
  6:36 pm

  Piskeriset

  Ret smart tip mht. bacon – det havde jeg ikke tænkt på, men det må afprøves!

  Godt du er ved at få det bedre – det er alt for træls at underdrejet af forkølelse.


 4. Feb 22, 2010
  7:15 pm

  tellerup

  Dejligt du er frisk igen… eller på vej til at blive det ;o)Har savnet dine nyheder … Billedet af Prinsessen minder mig om… da jeg kom hjem idag sad min hund fast i persiennen…. måtte klippes fri. Han er ok… men nu skal jeg huske at rulle alle op hver morgen inden vi tar' afsted… skal ikke have en af kattene elelr hundene kommer galt afsted når jeg er på arbejde ;o)
  Dejligt at have dig tilbage på bloggen!!
  KH Marianne


 5. Feb 22, 2010
  8:23 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Lea!

  Tak og ja, du kan tro at hun nød solen 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 6. Feb 22, 2010
  8:24 pm

  Newyorkerbyheart

  Kære Pernille!
  Ja, den kløen i næsen er bestemt ikke sjov!
  Jeg er også stadig ret forkølet og snøvler stadig lidt når jeg taler, men det er da blevet væsentlig bedre 🙂

  Kærlig hilsen
  Birthe


 7. Feb 22, 2010
  8:25 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Piskeriset!

  Det er nemlig ret godt – og nemt – at lave bacon på den måde. Bare husk at tage køkkenrullen af med det samme – eller fjerne bacon fra køkkenrullen – for ellers kan det blive lidt svært 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 8. Feb 22, 2010
  8:27 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Marianne!

  Puh ha, det lyder ikke rart med din hund. Var det også sådan nogle lamelgardiner eller "rigtige" persienner?
  Det er først her på det sidste at hun er begyndt at gå om bag ved dem, men det er ok. De var så billige – vi valgte de billige med vilje – at hvis de går i stykker kan der nemt købes nye 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 9. Feb 22, 2010
  9:10 pm

  mona

  Hej Birthe,
  Dejligt at høre, at du er ved at blive frisk igen. Smukt billede af prinsessen.

  Jeg bruger også nogle gange tricket med bacon i mikroen, men jeg synes, at køkkenrullen klistrer fast til kødet? Måske skal jeg købe en dyrere køkkenrulle?

  Hilsen
  Mona i Ishøj


 10. Feb 22, 2010
  10:09 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Mona!

  Ja, jeg er ihvert fald glad for det, jeg HADER at være forkølet 🙂

  Hun er jo sådan en smuk prinsesse, så hun skal udstilles her på bloggen af og til..

  Jeg tror nu ikke det har noget med kvaliteten at gøre. Jeg oplever også at det hænger lidt i, men ikke mere end at hvis jeg bare skynder mig at tage køkkenrullen af, så går det fint 🙂

  mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!