Newyorkerbyheart

ABC – i ord og billeder: Z……………

22 marts , 2010 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Sjov i blogland - Tags: ,
Petunia’s bogstavleg er nu nået til sin afslutning og Z sætter et flot punktum for denne sjove leg – som jeg på ingen måde har fortrudt – at have deltaget i! Det har været sjovt at være med og at læse alle de sjove og kreative indslag………

Z kan jo være mange ting.
Der er Zulu – som kan være krigere, et sprog som tales af ca. 10 millioner mennesker og en TV-station.
Der er Zovir (som er mit foretrukne mærke når udbrud af forkølelsessår skal behandles).
Der er Zombi‘er, som er sådan lidt uhyggelige – dog ikke den søde kat som kan ses ovenover *S*
Z kan være et parti (Fremskridspartiet, som Dansk Folkeparti er en udløber af)
En af mine personlige favoritter er Zoologisk Have. Indtil mit 30. år, havde jeg aldrig været i Zoo, så det var en hel ny verden for mig. Jeg er lidt tvedelt mht. til Zoo, for på sin vis er jeg facineret af at se alle de forskellige – og fremmedartede – dyr. På den anden side, har de det vel bedst i deres naturlige omgivelser og ikke i fangenskab. Men jeg holder meget af at komme i Zoologisk have og gå og kigge……..
Z kan også misbruges, ved at erstatte bogstavet s, hvor det – efter min ydmyge mening – slet ikke hører til. Som f. eks. på knus, sød, kys osv. Jeg synes at det er en uskik, som overhovedet ikke klæ’r vores sprog og som jeg slet ikke kan tage alvorligt! Jeg kan så måske endda bære over med det, når det er teenagere der bruger det, men når det er voksne (modne) mennesker – vel overvejende kvinder – det gør det, så står jeg helt af………
Der er Zenit, der er Zumba – som er den helt store modedille indenfor fitness lige nu og tilslut er der min personlige favorit: ZZZZzzzzzZZZZZ

At “catch some Zzzz’s” er sundt, helende, kan gøre en udhvilet og energisk. Bare kom igang *S* Godnat og sov godt……….

Du kan se mange flere Z’er her.

Print Friendly
Tilbage

3 kommentarer


 1. Mar 23, 2010
  6:32 am

  Petunia

  Mange flotte Z her, men min favoritt er zombiekatten!! Så stilig!!!


 2. Mar 23, 2010
  10:53 pm

  TorAa

  Den katt på det første bilder er jo bare helt ubetalelig.
  Zo fantastisk.
  Ja, slik er dnu engang når man elsker katter at alt annet på en måte får mindre betydning.
  Ha en zuper uke.


 3. Mar 24, 2010
  11:11 am

  Newyorkerbyheart

  Hej TorAa!

  Ja, den kat er virkelig skøn, jeg kunne slet ikke stå for den 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!