Newyorkerbyheart

Rekreations-mad…………..

22 marts , 2010 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Bøger, Ferie/rejser - Tags:

Aftensmad lørdag aften, hakkebøf, bløde løg og spejlæg på rugbrød………..

Tomatsauce med ærter, til maden i går aftes………..

Gårsdagens tallerken………..

At sige jeg er ved at være mig selv, efter vores skitur, er nok at tage munden for fuld – men jeg er da oppe og fungerer nogenlunde *S*

Kæresten havde maveonde hele vejen hjem fra Østrig og jeg har også haft en snert af det, mærkeligt at vi skal lide af det hvert år, når vi kommer hjem. Ok hvert år er måske så meget sagt, for de 2 år vi var i Canazei, Italien havde vi ingen problemer. Men i år og sidste år, hvor vi har været i Østrig, har vi været hårdt ramt!
Min mave er stadig ikke helt glad, men dog bedre end i går…………

Vi kom hjem midt på eftermiddagen lørdag. Lørdag aften lavede jeg en hakkebøf med bløde løg og spejlæg, som vi fik på noget lækkert rugbrød.

I går aftes fik vi en stegt kyllingefilet med fuldkornsspaghetti og tomatsauce med ærter, det var lige hvad jeg kunne klare at lave……..

Til kyllingefileterne brugte jeg noget af det krydderi jeg har fået af min Mama. En rub (krydderiblanding) fra Nantucket Off-Shore som hedder Holiday Turkey Rub. Den gav en virkelig SKØN smag til kyllingen og jeg glæder mig til at bruge den oftere når vi skal til at grille igen……..

Saucen jeg lavede til er denne tomatsauce, som jeg bare kom lidt ærter i.

Bøger:
Jeg er ved at læse “Flaskepost fra P” af Jussi Adler-Olsen – og hvor er det bare en GOD bog!! Hvis I endnu ikke har stiftet bekendtskab med Jussi Adler-Olsen, så bare kom i gang, for han skriver altså helt fantastisk godt og han bøger er både spændende og fyldt med humor. “Flaskepost fra P” er 3. bog i serien med Carl Mørck og afdeling Q. Eneste fejl den har, den stjæler alt for meget af ens nattesøvn!!! Hvis du er i en periode hvor du har brug for din nattesøvn, så skal du nok ikke starte på denne bog, for den er nærmest umulig at lægge fra sig igen *S*
På vores skiferie fik jeg gjort “Brutal magt” af Andy McNab færdig og fik også læst “Den urolige mand” af Henning Mankell, som jeg også virkelig kan anbefale! Jeg har læst hele serien om Kurt Wallander og har nydt hver og en af hans bøger.
Kurt Wallander er umulig ikke at holde af, synes jeg. Han er på sin side dyster, mørk og trist – men alligevel også en mand med positive glimt, impulsive handlinger, kløgt og mod. Uden at afsløre alt for meget, er dette en vemodig afsked med Kurt Wallander og jeg vil komme til at savne ham……

Nå, men nu er det tilbage i rutinen. Der skal laves mad igen og ugeplanen er lagt, så I kan se frem til regelmæssige indlæg igen *S*

Print Friendly
Tilbage

4 kommentarer


 1. Mar 22, 2010
  1:44 pm

  Lise-Lotte

  Hej Birthe

  Velkommen hjem fra Østrig. Håber I trods drama havde en god ferie.

  Ja, det er da pudsigt at I har haft maveonde begge gange. Jeg har været i Østrig og holdt ferie måske 70 gange i mit liv, hvis det kan gøre det og har aldrig haft noget men det kan jo komme allesteder fra og henne….

  Håber du finder lidt tid til rekreation- det er mange gange ikke helt ved siden af, når man siger, at man har behov for en uges ferie efter en ferie…

  Jeg glæder mig til at høre om jeres ferie, når du har kræfter til det. Velkommen hjem.

  PS: Det ser så lækkert ud med hakkebøffer på rugbrød, det får vi engang imellem, men mums….

  Og god bedring med maven

  kh Lise-Lotte


 2. Mar 22, 2010
  3:41 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Lise-Lotte!

  Tak 🙂

  I min situation skal der ihvert fald hviles efter en ferie og ofte i mere end 1 uge……

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Mar 22, 2010
  5:42 pm

  Piskeriset

  Den mad er du sluppet godt fra – som sædvanlig 🙂

  Nu bliver jeg altså snart få læst noget af Jussi, for med de rosende ord bliver jeg endnu mere nysgerrig – og jeg er ellers i forvejen ret interesseret i at komme i gang med det forfatterskab 🙂


 4. Mar 22, 2010
  9:04 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Piskeriset!

  Mange tak 🙂

  Du må helt klart læse Jussi, han er god, bare kom igang……..

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!