Newyorkerbyheart

Syg – igen!……………

09 marts , 2010 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Helbred, Syg - Tags:

Jeg er igen til tælling, denne gang med halsbetændelse, som jeg nu skal have penicillin for i 10 dage………

Jeg kunne godt mærke i går da jeg stod op, at jeg havde ondt i halsen, men jeg tænkte at jeg jo lige havde været syg, så det ville nok gå over i løbet af dagen. Det gjorde det ikke – tværtimod! Smerterne blev værre og mig der altid har det varmt, lå og rystede under dynen i går aftes. Jeg kunne simpelthen ikke få varmen, selvom jeg lå med pyjamas og strømper på. Tilsidst måtte kæresten op og fylde nogle vandflasker op med varmt vand, så de kunne fungere som varmedunke………..

Da jeg så endelig fik varmen, gik det helt over i den anden grøft, jeg var totalt gennemblødt og måtte op og skifte sengetøj – puh, det er altså ikke rart!

Jeg har ikke sovet meget i nat, fordi halsen har gjort voldsom ondt og jeg har haft problemer med at synke.

I dag tog jeg så en taxa op til lægen, hvor jeg blev podet og der blev taget en blodprøve. Den vidste at jeg har streptokokker i halsen og at mine hvide blodlegemer er helt i bund, så der er ordineret penicillin i 10 dage……….

Det er ret dårlig timing, for i weekenden kører vi til Østrig til årets skiferie. Jeg håber at smerterne har fortaget sig inden da og at det “kun” er den ekstra træthed fra penicillinen jeg skal slås med (+ de øvrige skavanker selvfølgelig *S*)

I dag står menu’en derfor på pizza nede fra byen, da jeg ikke lige har kunnet finde kræfter til at lave mad. I morgen skal jeg have lavet mad – men kan desværre ikke skrive noget om det – før sidst i juni. Det er til Spis Bedre‘s testpanel og deadline er engang i næste uge og da vi ikke er hjemme der, ja så skal det laves i denne uge……..

Print Friendly
Tilbage

18 kommentarer


 1. Mar 9, 2010
  6:44 pm

  Bebiane

  Rigtig god bedring, put dig under dynen og hold dig varm.


 2. Mar 9, 2010
  9:13 pm

  Piskeriset

  Æv! Du er da godt nok uheldig! Jeg skynder mig fluks at sende noget god bedring i din retning – nu må du have opbrugt din kvote, og du kan jo ikke være syg på din ferie 🙂


 3. Mar 9, 2010
  10:01 pm

  mona

  Hej Birthe,
  Hvor er det dog surt som du må trækkes med sygdom denne vinter!
  Rigtig god bedring – håber du får det så godt, at I kan komme på skiferie.

  Hilsen
  Mona i Ishøj


 4. Mar 9, 2010
  10:49 pm

  Marianne's mening

  Kære Birthe,
  Sikke du har og er ramt! Jeg håber virkelig, at pencillinen virker godt og hurtigt, så skiferien ikke bliver ødelagt!

  Et stort knus sender jeg til dig :0)


 5. Mar 10, 2010
  8:18 am

  Lise-Lotte

  God bedring,her har vores drenge også lige ligget med streptokokker. Heldigvis sker der hurtigt en forbedring når penicillinen kommer ind i billedet.

  Rigtig god bedring og god tur til Østrig.


 6. Mar 10, 2010
  11:06 am

  Anonymous

  Jeg føler med dig. At du føler dig træt efter en penicillinkur er ikke pillernes skyld, men den ret alvorlige betændelsestilstand du har. Det tager tid med at komme til kræfter igen. Du skal nu, efter kuren er slut, til at opbygge dit immumforsvar, og med den sygdom du lider af, er dette en stor belastning. Håber på snarlig god bedring Birthe. Sisse


 7. Mar 10, 2010
  11:30 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Bebiane!

  Mange tak 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 8. Mar 10, 2010
  11:31 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Piskeriset!

  Ja, det er jo ikke så længe siden jeg var syg sidst, så jeg håber at du har sendt rigeligt til mig 😉

  Mange hilsner
  Birthe


 9. Mar 10, 2010
  11:32 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Mona!

  Ja, dårlig start på året, men nu håber jeg at det er slut 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 10. Mar 10, 2010
  11:32 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Marianne!

  Det knus er virkelig tiltrængt – tak 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 11. Mar 10, 2010
  11:33 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Lise-Lotte!

  Jeg håber at penicillinen virker hurtigere i år end den gjorde sidste år 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 12. Mar 10, 2010
  11:34 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Sisse!

  Ja, min kroniske sygdom gør jo at mit immunforsvar altid er svagt og der skal ikke noget til før jeg bliver syg – desværre…….
  Jeg kan godt mærke at min krop er meget svækket lige nu, jeg håber at det snart blive bedre 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 13. Mar 10, 2010
  12:00 pm

  Kathrin

  Du ønskes god bedring herfra.

  Hilsen Kathrin


 14. Mar 10, 2010
  12:13 pm

  Nille

  Kære Birthe,

  Øv, øv og øv!!!! Jeg håber virkelig, at du er i stand til at køre på lørdag – det lyder ikke umiddelbart som om, at det bliver en rar tur – og kan du så overhovedet stå på ski?

  Har I en afbestillingsforsikring? Jeg tegner aldrig den slags – men det er jo så typisk der uheldet sker!

  Håber, at du kan putte dig under dynen og hurtigt få det bedre!

  Kærlig hilsen
  Pernille


 15. Mar 10, 2010
  5:38 pm

  Newyorkerbyheart

  Kære Pernille!

  Det bliver ihvert fald en total anderledes skiferie, men måske bjergluften vil gøre mig godt 🙂 Jeg vil prøve at stå på ski nogle dage, nu må vi se hvordan det går – og nej, vi har netop ikke en afbestillingsforsikring (men det gør vi helt sikkert til næste år)

  Kærlig hilsen
  Birthe


 16. Mar 10, 2010
  5:43 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Katrin!

  Mange tak 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 17. Mar 11, 2010
  9:12 am

  Bettys blog

  Nåeee, hvor er det træls for dig her lige før ferien.
  Jeg kan ikke lade være med at tænke på, om du kender din D vitamin status? Vitaminet som også er et hormon, og som spiller en stor rolle i forhold til vores immunforsvar.
  Jeg skrev et indlæg i går med den nyeste viden om D vitamin, og en simpel blodprøve vil vise dit tal. (som jo altså skal være højere end det Sundhedsstyrelsen anbefaler)
  Rigtig god bedring.
  Forhåbentlig gør penicillinen dig klar til Østrig.


 18. Mar 11, 2010
  11:06 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Betty!

  Ja, det er træls, men heldigvis virker penicillinen så jeg håber på det bedste og at jeg ikke vil være alt for træt 🙂

  Jeg tog D vitamin tilskud sidste år og det hjalp mig ikke, jeg havde influenza, halsbetændelse, lungebetændelse og bronkitis……. Fibromyalgi gør at mit immunforsvar konstant er nede og min mangel på evne til at sove + at jeg presser mig selv lidt for meget, hjælper nok ikke 😉

  Mange hilsner
  BIrthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!