Newyorkerbyheart

Fiskefad med masser af grøntsager…………

Alle grøntsagerne………

Klar til at komme i ovnen (under alle grøntsagerne gemmer der sig pangasiusfileter, men glemte at tage et billed)……..

Det færdige fiskefad……….

Gårsdagens tallerken, hvor fisken også kan ses………..

I går lavede jeg et virkelig SKØNT fiskefad med masser af grøntsager, opskriften er taget fra Divxit, med få ændringer………

Fiskefadet har en dejlig smag og med alle de grøntsager, som fylder godt i maven, behøves der ikke andet til end et stykke godt brød.
Som altid fik jeg nok lavet lige i overkanten af grøntsager, så grøntsagerne var ret “crunchy” efter de 30 minutter som opskriften sagde, de skulle stå i ovnen. Mens vi spiste første portion, satte jeg fadet i ovnen igen og det hjalp. Så I skal nok prøve Jer lidt frem og måske give det 40 minutter i ovnen istedet for 30…….

Jeg brugte lidt af stokken fra broccoli, fordi hovederne så ikke så fine ud. Jeg havde kun ganske få champignon liggende, så dem kom der ikke så mange i af. Squash skar jeg i lidt større stykker end resten af grøntsager, fordi jeg synes at det er lidt træls når de bliver alt for møre. Jeg tilsatte et par fed hvidløg, for smagens skyld.
I må prøve Jer lidt frem mht til den grønne karrypasta, det afhænger jo lidt af hvor stærkt I kan lide det.
Jeg har skrevet på at det er til 2-3 personer, men det afhænger jo helt af hvor mange grøntsager I bruger, så prøv Jer frem.

Jeg skriver opskriften som jeg lavede den………..

Fiskefad med masser af grøntsager (fra Divxit), 2-3 pers.:
4 pangasius loins (som er noget mindre end de almindelige pangasius fileter) – eller anden hvid, fast fisk
1 squash, skåret i halvmåner
1 rødløg, finthakket
4 gulerødder i meget små tern
3 snackpebre i meget små tern
champignon, hele eller halveret, alt efter størrelse
lidt stok af broccoli, evt. skrællet og derefter skåret i meget små tern
små kartofler, godt vaskede, med skræl og skåret i meget små tern
3 forårsløg, fintsnittet
2 fed hvidløg, knust og finthakket
hav salt, citronpeber
1 dåse kokosmælk
1-1½ spsk. grøn karrypasta eller efter smag (kom det i lidt efter lidt)
Bland alle grøntsagerne – undtagen forårsløg – i en stor skål. Dup fisken tør. Smør et ovnfast fad med lidt olie. Kom halvdelen af grøntsagerne i og krydr godt med salt og citronpeber. Læg fisken på og krydr med salt og citronpeber. Kom resten af grøntsagerne ovenpå og krydr igen godt med salt og citronpeber.
Ryst kokosmælken godt og hæld den så i en lille gryde. Lad det koge op sammen med den grønne karrypasta, smag det til, til det har ønsket styrke og smag. Hæld blandingen over grøntsagerne og sæt i ovnen ved 200 grader i 30-40 minutter. Tjek at grøntsagerne er møre ellers giv dem lidt mere. Server med lækkert brød til.

I går var jeg til første træningstime i tennis – ok, faktisk tog jeg 2 timer. Først tog jeg 1 time på begynder holdet, men det var lige let nok for mig, fordi det virkelig var helt fra bunden. Så jeg blev og tog 1 time sammen med de øvede også – og det var meget bedre – der fik jeg udfordringer. Det var SUPER sjovt, men jeg ville lyve hvis jeg sagde at jeg ikke kan mærke det i dag! Men det ved jeg jo, så der går nok resten af ugen, inden jeg igen er normal – men det var smerterne værd, for det var altså ret sjovt.
Jeg vil dog i fremtiden kun træne sammen med de øvede og så håber jeg, at smerterne bliver lidt mindre med tiden.
Træneren var god vældig god og tog også hensyn til mig, men desværre er jeg jo ikke så god til selv at sige fra *S*.
Der vil helt sikkert komme ting, som jeg ikke kan. Jeg vælger f. eks. at jeg ikke vil bruge kræfter på at lære at serve, fordi det er for voldsom en bevægelse, som vil gøre alt for ondt.
Mit mål er jo på ingen måde at skulle spille en kamp, fordi det vil jeg aldrig komme til. Jeg vil bare lære grundslagene, så jeg kan dem godt og forhåbentlig kan spille et par gange om ugen i en times tid – i mit eget tempo.
Selvom det gør ondt, er det jo stadig vigtigt at jeg holder mig igang og laver en form for træning. Det er vigtigt for alle mennesker, men især for mig (og andre som mig), fordi det faktisk kan afhjælpe smerterne i det lange løb. Hvis jeg bare satte mig hen vil mine led blive alt for stive og det vil kun gøre smerterne værre. Det er vigtigt at leddene smørres – og selvom det gør ondt – gør det jo altså godt. Men der er selvfølgelig en grænse, det er klart…………

På fredag skal vi have kærestens mor, hans søster og hendes kæreste til middag – så jeg er gået i gang med at tænke over hvad vi skal have. Desserten har jeg helt styr på, men hovedretten er stadig lidt svævende.
Jeg vælger kun at servere 2 retter (hovedret og dessert) og så bager jeg måske madeleine kager til kaffen.

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. Apr 20, 2010
  9:55 pm

  Anette

  Den fiskeret lyder rigtig lækker. Den må på min huskeliste.

  Det er flot, at du er startet på tennis.


 2. Apr 20, 2010
  10:03 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Anette!

  Den smager virkelig godt også er man jo dækket ind mht. grøntsager 🙂

  Jeg er også glad for at være startet, det er ren vilje jeg skal køre det igennem på, for det gør godt nok ondt……

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!