Newyorkerbyheart

Foodprocessor – hvad har I………..

17 april , 2010 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Bla bla - Tags:

I dag da jeg skulle bage kage, brugte jeg jo min foodprocessor – og så brændte den sammen!!!
Den var simpelthen ikke stærk nok til at røre/blande dejen………

Jeg er blevet meget afhængig af min foodprocessor fordi den kan gøre madlavning og bagning, så meget lettere for mig. I stedet for at bruge min få armkræfter – og derefter få meget ondt – på at røre deje sammen til, så vil jeg gerne kunne bruge foodprocessoren.
Jeg ved godt at jeg bare kunne købe en røremaskine, men jeg vil gerne have en foodprocessor, for det skal være noget jeg kan stille væk. Jeg vil ikke have en stor maskine stående fremme og vi har heller ikke plads til den.
Desuden skal det være en der både kan hakke, snitte, presse saft osv. – alt den en foodprocessor kan.

Nu er spørgsmålet bare, hvilken en skal jeg have – og IKKE mindst – hvor meget skal jeg ofre?!?!? Jeg er jo ikke verdens rigeste person, så det skal være noget der er yderst rimelig i pris, i forhold til det den kan yde.

Hvad har I? mærke? pris?
Er I glade for den? er den stærk nok til at røre en dej (både kage og brød)?

Jeg håber at I kommer med en masse kommentarer og input, det kan være at det gør beslutnings-processen lettere for mig……….

Print Friendly
Tilbage

28 kommentarer


 1. Apr 17, 2010
  10:05 pm

  Irene

  Jeg har en Electrolux assistent og jeg er virkelig meget glad for den, den kan det hele og lidt til, samtidig med at den er MEGET robust.
  Jeg købte maskinen med en masse udstyr til for 3000 kr. Derudover købte jeg en skål og et piskeris til 500 kr. Så var den også total.
  Den kan stærkt anbefales 🙂


 2. Apr 17, 2010
  10:08 pm

 3. Apr 17, 2010
  10:43 pm

  Vibeke

  Årh hvor ærgeligt at den brændte sammen. Jeg kan slet slet ikke huske hvad jeg gjore før jeg fik min røremaskine -s- Jeg ville ikke kunne leve uden den. Den skulle med på en øde ø… hvor der selvfølgelig var indlagt strøm 😉 Jeg har en kenwood major. Den er stor og kraftig. Den kan røre ALT… i laaaang tid. Men den er selvfølgelig også dyr. mener det var 5000 kr. ca. Men der er jo tilbehør til. Belnder, kødhakker mm.


 4. Apr 17, 2010
  10:54 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Vibeke!

  Ja, det er rigtig æv og jeg ikke lige det jeg havde brug for rent økonomisk 🙂

  Jeg er obs på at køkkenmaskiner har mere power, jeg har bare ikke et sted hvor den kan stå, så derfor håber jeg at finde en kraftfuld, kompakt foodprocessor, der kan stå inde i skabet


 5. Apr 17, 2010
  10:55 pm

  Newyorkerbyheart

  Hov, kom til at afslutte inden jeg var færdig 🙂

  Tak for tippet.

  Mange hilsner
  Birthe


 6. Apr 17, 2010
  10:56 pm

  Camilla

  Hej :o)

  Jeg har en Braun foodprocessor K3000 – det er den som også har blender og røremaskine. Den har jeg været RIGTIG glad for, og som regel kan man få den til ikke så mange penge – måske omkring 1500,-

  mvh
  Camilla


 7. Apr 17, 2010
  10:56 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Mrs. Cakeaholic!

  Det er en køkkenmaskine, ikk? Uh, jeg synes stadig at det er mange penge – ihvert fald for mig 😉

  Mange hilsner
  Birthe


 8. Apr 17, 2010
  11:03 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Camilla!

  Tusinde tak, den ser spændende ud – og også til en pris jeg kan betale. Jeg vil gå ind og kigge lidt nærmere på den 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 9. Apr 18, 2010
  10:59 am

  Madpaverne

  Hej ….
  Jeg kan heller ikke leve unden min foodprocesser. – Jeg har haft en gammel braun, som efterhånden havde en 15 år på bagen, da den døde, har jeg prøvet andre mærker… men jeg må sige, at Brun bare har de mest rubustemaskiner, når de både skal røre og hakke… kan kun anbefalde Braun.
  Jeg har heller ikke lige finaserne til sådan et køb, så jeg har fundet en gammel Braun på DBA.dk – den er som ny, og i vores smid væk samfund, kan man gørge gode køb. – jeg har givet 450 kr
  Held og lykke, håber du finder en

  Venlig hilsen
  Sofie- familiemad.dk


 10. Apr 18, 2010
  12:54 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Sofie!

  Velkommen herinde, jeg tror ikke at jeg har set dig før 🙂 – og forøvrigt er det en god side du har…..

  Jeg har også kigget lidt på brugt markedet, men fandt ikke lige noget lige pt., men det er helt sikkert værd at holde øje med.

  Mange hilsner
  Birthe


 11. Apr 18, 2010
  2:47 pm

  Lisbeth

  Hej Birthe,

  Jeg har selv en mindre model af Braun, tror ikke den kan røre dej til boller osv, men har før rørt en kagedej på den, ligesom jeg snitter og hakker – jeg synes, ligesom en der kommenterede tidligere, at Braun er super.

  Ønskedrømmen for mig er en KitchenAid med hele svineriet, men den kræver plads til at stå fremme og det har jeg desværre ikke 🙁

  Hilsen Lisbeth


 12. Apr 18, 2010
  5:05 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Lisbeth!

  Tak for din kommentar 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 13. Apr 18, 2010
  8:12 pm

  Annemarie Guldbrandsen

  Hej Birthe

  Jeg har efterhånden læst med og ladet mig inspirere af din fantastiske blog igennem lang tid. Tak fordi du deler din laden og gøren og tanker med os.

  Vil lige dele mit foodprocessor-tip med dig. Efter et mangeårigt tilløb købte jeg for halvandet år siden en Magimix 5200XL (XL fordi hullet til at hælde igennem er ekstra stort, men det er ikke nødvendigt). Den er branddyr i DK, men jeg købte min via http://www.juiceland.co.uk. Den kom med et dansk adapter el-stik. Den er rigtig god. Generelt finder jeg ofte store besparelser via tyske og engelske hjemmesider på disse dyre produkter.

  Du har dog ret, de ér dyre, men de holder også i mange år. Pengene skal selvfølgelig være der, når der skal investeres.

  Håber du finder den rigtige.

  Hilsen Annemarie


 14. Apr 18, 2010
  10:24 pm

  Louise V.

  Hej Birthe.

  Jeg skrev tidligere, men er ikke sikker på den gik igennem 🙂 Jeg har ikke selv en foodprocessor, men nyder ofte godt af dine skønne opskrifter, så tjekkede lige nettet engang.

  Forbrugermagasinet TÆNK lavede en test af foodprocessorer for et års tid siden. Her var der kun én fdprocessor som klarede sig over det okay niveau, og som blev deres testvinder. Det var en fra Morphy Richards, og den kan fås på blandt andet pixmania til 1940 inkl fragt.

  Tak for god inspiration og held og lykke med jagten på en ny maskine.

  Mvh. Louise


 15. Apr 18, 2010
  11:05 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Annemarie!

  Velkommen herinde og tusinde tak fordi du giver dig til kende – jeg bliver så glad når jeg ved hvem der læser med herinde 🙂

  Sikke en maskine du har der – tak for din kommentar og input. Du har ret i at hvis de holder mange år så er de ikke så dyre, men der er alligevel en ordentlig portion penge at lægge på bordet, når man er på førtidspension……

  Mange hilsner
  BIrthe


 16. Apr 18, 2010
  11:06 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Louise!

  Nej, den er ikke gået igennem, men dejligt at denne gjorde 🙂

  Jeg så også godt den undersøgelse, dog ikke det hele, fordi jeg var for nærig til at betale for at læse den…..

  Tak fordi du tog dig tid til det 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 17. Apr 19, 2010
  1:49 am

  Zanne

  hej denne koster godt nok 3500 kt, mn den er vældig god.
  Der er 15 års motor garanti på denne også, hviklet er et klart plus også.
  http://www.consumer.philips.com/c/foodprocessorer/robust-collection-1200-w-hr7781_00/prd/da/dk/


 18. Apr 19, 2010
  9:50 am

  Rebelsig

  Jeg har en Kenwood Major og jeg ELSKER den! Fik den i julegave sidste år og har brugt den ca. 3 gange i ugen lige siden 😀 Den er desuden ret billig – 1799 kr. Og der fåes en masse ekstraudstyr til den! Læs mere om den her http://www.elgiganten.dk/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/store-elgigantenDK-Site/da_DK/-/DKK/El_DisplayProductInformation-Start?ProductID=Tb3D4QFH5jsAAAEOhEY03xic&CatalogCategoryID=9LzD4QFH5RIAAAEOsw803xiY&Selected=Specifications


 19. Apr 19, 2010
  10:40 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Zanne!

  Tak for din kommentar 🙂 Den ser fin ud, men er desværre alt for dyr for mig.

  /Newyorkerbyheart


 20. Apr 19, 2010
  10:41 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Rebelsig!

  Tak for din kommentar 🙂
  Desværre er det ikke en røremaskine jeg er ude efter, men en foodprocessor, som kan stå inde i skabet når den ikke bruges…..

  Mange hilsner
  Birthe


 21. Apr 19, 2010
  10:43 am

  Rebelsig

  Guuuuuud, det havde jeg så ikke lige fattet, hi hi.. Læste bare at du brugte den til at lave kagedej i og så tænkte jeg… Ja, altså 🙂

  Hi hi, så er det godt der er mange andre som er kommet med forslag 😀


 22. Apr 19, 2010
  10:49 am

  Newyorkerbyheart

  Hej igen Rebelsig!

  Helt ok, det kan jo let smutte – men der ser ud til at være en skøn maskine 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 23. Apr 19, 2010
  10:23 pm

  Anonymous

  jeg har en magimix 5100…..og NØJ hvor jeg knus elsker den!!!
  fra ny er de ganske pebrede i prisen 4000 og op efter men jeg fandt min brugt til 1700 🙂 der er tre skål str, to knive, dejkrog, saft centrifuge, citruspresser og div rive jern….

  ja det var mange penge, men den bliver brugt flere gange om ugen og jeg bliver stadig glad hver gang mine øjne falder på den på køkkenbordet. Den er nemlig både flot OG stor….

  mvh
  mette


 24. Apr 19, 2010
  10:23 pm

  Stine

  Hej Birthe

  Jeg har søgt lidt på den der Braun K3000, som Camilla tidligere skrev om, og der kan købes her til 1858kr: http://www.skiftselv.dk/p/Køkkenmaskiner/Braun/Multisystem_K_3000/2052c379-38f8-4215-91f9-736ca799420a
  Det er jo ikke så galt, og jeg har altid været stor fan af Braun også, min mor ligeså, og hun har lavet meget dej på sin i mange år! Der står på Braun's hjemmeside, at det kan klare op til 4 kg dej (2kg mel+væske) med stålskålen, og det må da siges at være ret meget, og så følger der jo alverdens grej + skåle med til den, så man kan lave alt muligt! Se her på Braun's side: http://www.braun.com/global/household/food-preparation/food-processors/multisystem.html

  Venlig hilsen
  Stine


 25. Apr 19, 2010
  10:30 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Stine!

  Tusinde tak for det arbejde du har lavet, hvor er det sødt af dig 🙂
  Det er faktisk den Braun jeg har bestemt mig for at købe og den er bestilt – det blev den i går aftes………nu kan jeg kun vente……

  Mange hilsner
  BIrthe


 26. Apr 19, 2010
  10:31 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Mette!

  Den lyder rigtig lækker den Magimix 5100, det må blive næste gang – nu skulle den jeg har købt gerne holde i rigtig mange år 😀

  Mange tak for din kommentar……..

  Mange hilsner
  Birthe


 27. May 3, 2010
  10:14 am

  Helen

  Hej, har fulgt med i din blog gennem nogle måneder – og det er jo blevet 1000 gange nemmere at invitere gæster med alle de gode og gennemprøvede opskrifter jeg finder her. Så tak for det!
  Og også tak for denne foodprocessor debat da jeg skal ud og investere i min første – og så er det jo rart at høre brugernes frem for sælgernes kommentarer. Birthe, jeg hopper også på braun k3000 – hvor og til hvilken pris har du fundet den?


 28. May 3, 2010
  10:54 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Helen!

  Velkommen herinde og tak fordi du giver dig til kende 🙂 Jeg er glad for at du kan bruge min blog til at finde inspiration til madlavningen……

  Min maskine blev købt på Wupti.

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!