Newyorkerbyheart

Laks med pasta og porre……….

Laksefileterne steges………

(Madlavnings)fløde med porrer og tomat……..

Den færdige ret……..

Aftenens tallerken……….

I dag har vi fået en pastaret med laks og porre inde fra Divxit.
Divxit er en stor opskriftside, som jeg har indtastet opskrifter til i nogle år efterhånden, nu er tiden så også kommet til at afprøve nogle af dem *S*

Denne ret var super hurtig at lave og smagte skønt!
Jeg brækkede den stegte laks i flager og kom dem ovenpå pasta og flødesaucen, men laksefileter kan også bare serveres ved siden af.
Min Mama har sendt mig noget “Salish – Alderwood smoked fine salt”, som er intet mindre end FANTASTISK! Det har sådan en let røget smag og jeg må sige, at når de skriver at det passer godt til laks, så underdriver de ikke!!!
Hvis I kan få fat i noget så køb det, det skulle også være ganske fantastisk på steaks såvel som fjerkræ……..

Laks med pasta og porre (fra divxit), 2 pers.
2 laksefileter uden skind og ben
citronpeber og gerne “Salish – Alderwood smoked salt
2 dl madlavningsfløde (rigtig fløde kan selvfølgelig også bruges)
1 porre, godt skyllet og renset, skåret i tynde ringe
5-6 modne og smagfulde blommetomater, skåret i tern
saft af ½ citron
et nip sukker
salt, friskkværnet peber
pasta af god kvalitet
Varm lidt olie op på en pande, krydr laksefileterne på begge sider og steg til de er netop møre. Kom fløde i en gryde sammen med porrer og lad det koge op. Skru ned, så det kun lige simrer. Lad det simre i et par minutter, til porrerne er møre, men stadig har lidt bid. Sluk for varmen, men lad gryden stå på blusset, mens tomater og citronsaft røres i. Smag til med salt og friskkværnet peber. Kog pastaen al dente og lad den dryppe af. Vend pastaen med saucen og kom det i et fad. Pluk laksen i flager og kom dem ovenpå, server evt. med noget lækkert brød.

En salat vil også gøre sig godt til denne ret, men jeg havde altså ikke lige overskud til det, så vi fik lidt brød til……..

Hvor er det dejligt at vinden er blevet mærkbart lunere og solen er kommet frem. Jeg fandt en lækrog og sad ude lidt i dag, fik lidt sol på næsen og betagtede prinsessen mens hun lå og rullede rundt – hun er vist blevet lidt forårskåd *S*

Jeg fik trænet lidt i dag. Jeg har ofte skrevet, at jeg køber mange forskellige dvd’er, for at variere min træning mest muligt.
Det er ikke let for mig at følge holdtræning, fordi der er så meget jeg ikke kan og det passer mig bedre, at kunne lave tingene i mit eget tempo og når det passer ind i min hverdag.
I dag har jeg kastet mig over linedance, som min nyeste dvd omhandler. Dvd’en hedder “Dance off the inches – Country line dance” og selvom jeg godt ved at det lyder sådan ret “hill billy”-agtigt, så er det altså ret sjovt – og jeg skulle hilse at sige – at jeg fik sved på panden af det. Det var ikke noget jeg kunne finde på at gå til på et hold og da slet ikke tage rundt og optræde med (som mange hold gør), men hjemme i min egen stue, da går det an. Det er så sjovt og det er jo i bund og grund hvad træning gerne skulle handle om………..

Jeg er i et forfærdeligt humør for tiden!
Jeg går og tumler med en del personlige ting og oveni det er jeg bare helt umenneskelig TRÆT – mere træt end jeg er normalt og det er ellers ikke så lidt – og har også flere smerter end ellers. Det er en tung og smertefuld proces og jeg er bare så trist og ked af det. Det er ellers nu hvor solen og foråret kommer, at glæden også burde blomstre, men jeg kan slet ikke finde glæden i mit indre.
Mit hjerte og mit indre skriger nærmest af smerter og jeg ved ikke helt hvad enden bliver på alt dette, det er nærmest ubærligt lige pt.
Udadtil holdes facaden – efter at have gjort det hele mit liv, er jeg jo ret god til det – men mit indre er et stort kaos af smerter, længsel, fortvivlelse og ubalance.
At have sådan en sygdom som jeg, gør jo så heller ikke tingene bedre. For når sindet ikke har det godt, så gør kroppen også oprør og gør endnu mere ondt end ellers.
Jeg håber at tingene snart ændrer sig til det bedre………

Print Friendly
Tilbage

8 kommentarer


 1. Apr 7, 2010
  10:53 pm

  Marie

  Tak fordi du tager dig tid til at lave indlæg næsten hver eneste dag. Du gør en forskel for mange. 🙂

  Forårshilsener her fra


 2. Apr 7, 2010
  10:55 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Marie!

  Tusinde tak, hvor er det sødt af dig 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Apr 7, 2010
  11:22 pm

  Mutti

  Hej Birthe,
  Jeg håber du vil finde glæden og energien i solen som skinner mere og mere hver dag. Et råd fra min mamma har altid været at "solen venter lige om hjørnet – når vi mindst venter det". Du er solskin i vores liv – giver rigtig meget til andre. Jeg beundrer dig dybt for din ærlighed og det du giver. Helt fantastisk når man tænker på hvor meget dit helbred gør knuder. Det minder også os om at skønne på alt det vi kan, når vi er nogle af de heldige der stadig har et godt helbred. Fra godteposen kan jeg foreslå meditation (man kan lægge ned, eller støtte sig så man er i en behagelig stilling) eller måske den nye trend Zumba – som vist også fås på dvd. Selv smutter jeg i træningscentret, stor og mægtig som jeg er – for det lyder bare så sjovt!
  Gid der snart må komme en masse godt til dig.

  Mange kærlige hilsner
  Tina


 4. Apr 8, 2010
  9:03 am

  Piskeriset

  Øv – det er trist, at du har det sådan 🙁

  Håber det snart bliver meget bedre – du har ikke fortjent at have det sådan!

  *kram*


 5. Apr 8, 2010
  11:22 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Tina!

  Tusinde tak for dine ord, det er herinde – og fra Jeres varmende kommentarer – jeg finder styrken til at fortsætte livet, så tak 🙂

  Lige nu kan jeg ikke overskue meditation, men det er en af de ting som jeg gerne vil lære. Det ville være dejligt, at lære at tømme sin hjerne…..

  Jeg har 2 Zumba dvd'er, men lige nu er det for hårdt for mig, men det er ret sjovt og jeg håber, at kunne få lavet noget mere af det.

  Mange hilsner
  Birthe


 6. Apr 8, 2010
  11:22 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Piskeriset!

  Tak 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 7. Apr 8, 2010
  3:49 pm

  Anonymous

  Kære Birthe

  Når du er rigtig trist – så tænk på alle os du gør glade med din dejlige blok.

  Gid solen snart må skinne ind i dit sind!
  Kh Gitte


 8. Apr 8, 2010
  6:35 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Gitte!

  Tak for din kommentar 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!