Newyorkerbyheart

Sushi Insu, Kolding………..

16 april , 2010 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Blogverden, Restaurant/café-besøg - Tags: ,

Uhmmm, det smagte ligeså godt som det ser ud………

……..og frokosten i dag………..

I går aftes havde jeg jo en slags “blind date” med Heidi, som jeg har lært at kende gennem denne blog. Selvom hun bor helt oppe ved Århus, orkede hun alligevel at køre helt til Kolding for at mødes med mig, det synes jeg er ret imponerende! *S*

Vi havde aftalt at mødes kl. 17.30 udenfor Sushi Insu i Kolding og efter at have sagt hej til hinanden, satte vi os ind på restauranten. Vi besluttede os begge for at bestille Insu C og vi kunne faktisk ikke spise op………
Jeg måtte med skam levne 3 eller 4 stykker sushi, men hold da op hvor smagte det GODT! Det var så lækkert og snakken gik godt mens vi fortærede og nød vores sushi.

Det er altså så underligt at mødes med et vildtfremmed menneske og så alligevel have så meget at snakke om. Selvfølgelig har vi udvekslet mails, men alligevel. Vi fik snakket en masse og sporet os lidt mere ind på hinanden.
Jeg nød og hyggede mig i Heidi’s selskab og kan kun håbe, at hun havde det på sammen måde *S*. Ihvert fald sad vi der i godt 3 timer, lige indtil restauranten lukkede….

Jeg har aldrig før været på Sushi Insu, jeg tror at det er et forholdsvist nyt sted i Kolding, men jeg kan anbefale det. Jeg har hørt fra andre at det der ellers kan bestilles der, ud over sushi, ikke er så godt – men deres sushi er SUPER lækkert og jeg synes også at de er rimelig i pris.
Jeg tror mest at det er take-away, men der er altså også mulighed for at sidde og spise derinde. De har 5 borde tror jeg, så bestil bord, hvis du vil spise der……..

Jeg synes at deres sushi var så lækkert, så jeg flottede mig med at bestille noget med hjem til frokost, som jeg har spist i dag – og det fortrød jeg ikke. Jeg nød det i fulde drag igen til frokost, det er så sjældent at jeg få sushi og man skulle ikke tvinge mig særlig meget, for at jeg ville spise det hver dag *S*

Tak Heidi for en god og hyggelig aften! Jeg håber, at vi kan gøre det om igen *S*

Print Friendly
Tilbage

4 kommentarer


 1. Apr 16, 2010
  11:47 pm

  Piskeriset

  Det er da også en god tallerken, I har guffet jer igennem – det ser bestemt indbydende ud!

  Dejligt at jeres møde gik godt! Jeg mødtes med Grith fra I Min Egen Verden i dag, og det var også ret sjovt at ses i virkeligheden 🙂


 2. Apr 17, 2010
  12:08 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Piskeriset!

  Ja jeg spiste til det var ved at komme ud af ørerne, men jeg kunne alligevel ikke spise op 🙂

  Det er sjovt at mødes med andre, som man lærer at kende gennem denne verden……..

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Apr 17, 2010
  10:09 am

  Heidi Meldgaard

  Helt igennem super aften.

  Det var rigtig hyggeligt og maden var dejlig.

  Jeg syntes helt bestemt vi havde en rigtig hyggelig aften også.

  Glæder mig til at gøre det igen.

  Heidi


 4. Apr 17, 2010
  11:06 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Heidi!

  Ja, sikke noget lækkert sushi 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!