Newyorkerbyheart

Bloglands bagside………..

05 maj , 2010 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Blogverdens bagside, Min blog - Tags: ,


Jeg har haft min blog i mange år efterhånden, det nærmer sig 4½ og jeg synes jeg har prøvet meget.

Jeg har fået kontakt til masser af søde og SKØNNE mennesker, som jeg virkelig sætter STOR pris på – men desværre har blog-verden også en bagside!

Jeg har fået en del kommentarer gennem tiden. Størstedelen af de kommentarer jeg får er dybt værdsat og jeg bliver glad hver gang, de varmer mit hjerte. Men jeg har også modtaget en del kommentarer gennem tiden, der ikke har været særlig rare. Kommentarer der har været meget personlige, men i aften har jeg modtaget en som overgår ALT – og som faktisk gør mig bange…………….meget bange!!!!

Som jeg skrev for et par dage siden her, har en person som jeg troede jeg kendte rigtig godt valgt mig fra som ven. Jeg blev selvfølgelig ked af det, men har også tænkt ok, det var så det jeg må videre. At hun ikke længere vil være ven med mig, er hendes valg!
Men da jeg i aften lukkede min computer op, fik jeg er chok af en anden verden. Hun havde efterladt en kommentar, som ikke bare er skræmmende, men som også viser at det måske nok er hende der har mest brug for hjælp lige pt.

Jeg vælger at bringe kommentaren her, den kan også ses hvis I går ind på dette indlæg og går ned under kommentarer.

Nille sagde … Faktum er, at du er en dybt psykotisk person; ja, voldtaget (måske) – men man kommer over den slags bagateller. Du lever i fortiden – et par måneder i USA for TYVE ÅR siden! Wake up!

Stop med dine lykkepiller, få noget god sex som du jo ikke får med den lille fedtspiller du bor sammen med, og LEV! Masturberer du selv? Det kunne måske give dig den glæde du mangler?

Din sygdom er psykotisk, du er fed af at spise usund mad. Tag dig sammen, og gør noget for dit liv!
Lige nu dyrker du din sygdom – det er så patetisk, Birthe! Du burde være tvangsindlagt i flere år. OK – man bliver voldtaget som barn – men så er det heller ikke værre.

Du har desværre ikke været et intellektuelt venskab; ej heller en person man kan stole pâ!

Som I kan se er personen Pernille (som også har denne blog). Jeg ved at mange af Jer derude læser med hos hende og er glade for hende – det er godt, for jeg tror at hun har meget brug for Jer! Pas godt på hende, for på mig, virker det som om hun har meget brug for hjælp, støtte og venner lige nu..

Print Friendly
Tilbage

88 kommentarer


 1. May 6, 2010
  1:40 am

  Caroline

  Hej Birthe

  For ca. 1 år siden blev jeg gjort opmærksom på din fantastiske blog.
  Det tog mig en weekend og en del nattetimer, at læse alle dine tidligere indlæg. Og jeg var hooked!! Ikke nok med at du lavede fantastisk mad, så var jeg ikke mindst, dybt fascineret af din historie og personen bag den levende fortælling.
  Jeg er 25 år og er ikke i den samme situation som dig. Har ikke oplevet de grusomme minder som dig og er ej heller i besiddelse af en ligeså drænende sygdom. Men alligevel kunne jeg identificere mig selv med dig og ikke mindst dine tanker.
  Hver dag læser jeg en masse blogs, mest om mode, da det nu er min interesser og arbejdsfelt. Dine indlæg er dog helt specielle for mig og jeg glæder mig hver gang et nyt dukker op.
  Har aldrig tidligere kommenteret da du jo ikke kender mig! Men nu er jeg simpelthen nødt til det!! Er dybt chokeret over den besked du har modtaget. Kender hende ikke, har aldrig læst hendes blog og har intet ønske om dette.
  Ja, hvad kan man sige til det, det hele er jo så tydeligt FORKERT og … ja, bare enormt uretfærdigt! Bliver ked af det på dine vegne og trist over at hun kan tænke disse tanker.
  Håber nu alligevel du kan lade det passere uden at tage det alt for nært.

  Mange tanker Caroline


 2. May 6, 2010
  5:36 am

  Big John

  Hun bruger jo grimme ord – kun for at såre dig. Det lyser ud af hende – synes jeg – at hun er jaloux på at det går dig godt, at du er populær blandt mange mange læsere.
  Og ja, hun er så syg at hun burde behandles. Desværre er der – selv om vi lever i 2010, stadig mange af den slags personer der istedet for at nyde venner og livet ikke har andet at tage sig til end at svine andre til. Hun må have det meget dårligt med sig selv.


 3. May 6, 2010
  6:09 am

  MissMuffin

  Puha siger jeg bare…
  Hold nu fast, at voksne mennesker kan sige sådan nogle ting!!
  Jeg synes ikke, at det er en "bagatel" at blive seksuelt misbrugt som barn og hvis det ikke efterlod store ar på sjælen, jamen så ville der da først være noget galt..

  Hvis venner er som det her, så har man da hvertfald ikke brug for fjender.

  Knus herfra..


 4. May 6, 2010
  6:33 am

  Mutti

  Kære Birthe,
  Bliv ved! Lad ikke "små" mennesker komme i vejen for din lykke. Jeg tror du har fat i noget rigtig godt med bloggen. At den kun er ét skridt i den rigtige retning, men vil føre mere godt med sig.
  Nilles grimme indlæg er ikke værd at spilde tid på. Det kan ikke komme fra "et rigtigt menneske".
  Sender dig en masse gode tanker og et cyber-kram.

  De aller kærligste hilsner
  Tina


 5. May 6, 2010
  7:19 am

  heidi

  Jeg kan kun sige jeg er rystet. Jeg kender hverken Pernille eller hendes blog (og kommer heller ikke til det), men uanset hvordan et venskab er endt, er det sygt at smide sådan en kommentar.

  Jeg håber dog at du vil være i stand til at se bort fra dette ynkelige menneskes behov for at nedgøre dig, og fortsætte med din blog. De små mennesker er dog heldigvis i undertal!

  Heidi


 6. May 6, 2010
  8:01 am

  Anonymous

  Hej
  Jeg synes det er utroligt at nogen vil være bekendt at skrive så grimt om andre. Du har ret det er hende der er noget galt med og som det nok er mest synd for. Alligevel synes jeg også det er meget synd for dig at du skal udsættes for sådan noget svineri, bryder hun sig ikke om dig kan hun da bare lade være med at læse din side.
  Jeg synes du har en rigtig god side og jeg elsker dine opskrifter.

  mvh. Pia


 7. May 6, 2010
  8:08 am

  Anonymous

  Kære Birthe.

  Jeg er målløs – ja, jeg har simpelthen ikke ord for det Pernille har gjort mod dig.
  Hun er så langt ude som et menneske kan være. Om ikke andet trænger hun til hjælp – hvor modbydelig kan man være? Ja, dette er bagsiden af facebook.
  Alle de bemærkninger hun kommer med er noget af det allermest sårende et menneske kan smide i hovedet – føj for pokker.
  Vi høres ved:-)

  Mange positive hilsner
  Charlotte den 2.


 8. May 6, 2010
  8:08 am

  Pia

  Kære Birthe.
  Jeg tror aldrig, at jeg har læst et mere ondskabsfuldt, modbydeligt og mentalt indskrænket indlæg end Pernilles. Mit indtryk er, at indlægget er skrevet af en mentalt forstyrret person. Det er så ondskabsfuldt, at det gør indtryk – selvom det burde ties ihjel – for opmærksomhed er vel, hvad kvinden søger! Jeg må virkelig medgive dig, at dette er en bagside ved blogs, men heldigvis er hovedparten af den danske befolkning raske personer ;-)).
  Jeg vil ønske dig en forrygende dejlig dag. Husk, at du ikke står alene med en undren over situationen. Prøv at ryste modbydelighederne af dig. Hun er det ikke værd. Hun søger "sensationer" og ikke kvalitet i livet som dig. Vi kender ikke hinanden, men herfra sendes en kæmpeknuser. Gå ud og få sol i ansigtet. Husk at du er "dig" og det kan du være både glad og stolt over.
  KÆMPEknus Pia


 9. May 6, 2010
  8:59 am

  Bente Wedel Møberg

  Kære Birthe!

  Jeg fik en rigtig grim fornemmelse i maven, da jeg læste din ex-venindes kommentar… og jeg kan forstå din chockerede reaktion.

  Du må aldrig – ALDRIG – lade disse ord komme helt ind i din sjæl! Du har i dit liv fundet mening og en vej på trods af din bagage.

  At gå sådan efter dine svageste punkter er ikke blot psykotisk… det er psykopatisk. Du har ret.. hun har brug for hjælp.. men ikke din.. du skal beskytte dig selv!

  Jeg holder af dine indslag i min hverdag og ønsker dig alt det bedste!

  De kærligstehilsner fra Bente i Tyskland


 10. May 6, 2010
  9:05 am

  Øglemor

  Øjøjøj, for en kommentar! Skal da godt nok lige love for, at jeg godt kan forstå, at du blev bange for dén svada. Og jeg må sige, at jeg synes, det er meget generøst af dig, at du kan opfordre afsenderens læsere til at passe godt på hende.

  Men du har jo nok ret. Hun har brug for hjælp, for hun har det da vist ikke for godt. Bare trist, at hun så lader det gå ud over dig.

  (Jeg er i øvrigt en af dem, der følger jævnligt med på sidelinjen, men ikke lige får kommenteret så flittigt. Men her syntes jeg alligevel, at jeg blev nødt til at sige noget…)


 11. May 6, 2010
  9:14 am

  Ladybug

  Hvor er det uhyggeligt og bekymrende at et voksent menneske kan udtrykke sig sådan over for andre. Det siger vist mere om personen der udtrykte sig end personen det var rettet imod.

  Håber du har det godt under omstændighederne og passer godt på dig selv.


 12. May 6, 2010
  9:58 am

  Grith

  Hej Birthe!

  Hvor blev jeg bare ked af at læse dit indlæg. Det er da en forfærdelig kommentar at få.

  Jeg forstår så udemærket at det har rystet dig! Håber du kan lade være med at tage det alt for meget til dig.

  Kender dig jo kun fra bloggen, men synes bestemt ikke du har fortjent de hårde ord.

  Din blog er jo din "dagbog" og dine tanker og følelser – og synes det er vigtigt at du fortæller om hvordan det er at leve med din sygdom! Det har jeg stor respekt for.

  Og kan kun give dig ret i at det virker som om Pernille har brug for støtte – der må jo være noget der gør ondt på hende.

  Mange knus fra en der sætter stor pris på at læse din blog.

  Grith


 13. May 6, 2010
  10:12 am

  Anonymous

  Sikke en kommentar at få! Et rigtig dårligt eksempel på hvad der sker når man kan sidde og gemme sig bag en computerskærm. Jeg har fulgt din blog i lang tid, og har fundet megen inspiration til aftensmaden hos dig. Det er herligt at du er så konsekvent med at tage billeder, og bruge opskrifter. Jeg synes også det er interessant at læse om personen bag maden, og er glad for at du deler ud af DIN verden. Det er dejligt at du fortæller om hvordan det er at være dig, i stedet for at bruge plads på at dømme andre. Håber du fortsætter med din blog, for jeg er sikker på jeg ikke er den eneste som synes den er nyttig OG spændende at læse.


 14. May 6, 2010
  10:12 am

  Astrid Werge

  Hej Birthe,
  Jeg bliver så arrig når jeg læser hvad Nille har skrevet. Jeg læste lige kort nogle af hendes indlæg på egen blog, og det virker godt nok som om hun har brug for at gøre andre mennesker ondt, så hun slipper for at skulle tænke på sig selv og den råddenskab der tydeligvis huserer inden i hende. Det er så tarveligt at skrive sådanne ting. Omvendt ved jeg jo ikke hvad der er foregået inden denne besked, men jeg tvivler på at du har kastet med mudder på samme måde.
  Det indtryk jeg har fået af dig er nemlig på ingen måde lig Nilles. For mig virker det som om du er en helt igennem sød person, der ikke vil nogen noget ondt. Og ja, du er syg, men jeg synes da at du tackler det langt bedre end så mange andre. Det virker som om du får en masse positivt ud af dit liv. Og selvfølgelig vil der nogen gange være perioder hvor man bliver deprimeret og led og ked af det hele. Det kender vi andre "raske" da også!

  Pyha, jeg havde lige brug for at komme af med nogen ting 🙂
  Jeg håber inderligt ikke at dette stopper dig Birthe. Jeg ELSKER din blog og er så taknemmelig for at har lyst til at dele så meget med os herude.

  STORT knus

  Astrid Werge.


 15. May 6, 2010
  10:18 am

  Anonymous

  Hej Birthe.
  Jeg tror at det er første gang, at jeg skriver en kommentar til dig, men følger med i din blog og elsker, at læse om alt den dejlige mad 🙂 Jeg skriver fordi jeg blev meget rystet over at læse den kommentar, som Nille har efterladt til dig. Jeg håber at du kan ryste det af dig og fortsætte den dejlig blog. Hun er i hvert fald ikke værd at samle på.
  Mvh Susanne


 16. May 6, 2010
  10:23 am

  yesiwonit!

  Jeg kender ikke til sagens sammenhæng, hvis der overhoved er én, men jeg vil alligevel sende dig et virtuelt kram og sige at sådan en kommentar er lig med lavt selvværd og skørhed – væk med den, ned i skraldespanden, den har intet med dig at gøre – kun afsenderen og hendes forkvaklede liv, meninger, tanker og følelser!

  Verden ER fuld af skøre mennesker – de fleste absolut dejlige, men engang i mellem støder man på folk, der ingen grænser har på egne eller andres vegne – og den her i særdeleshed én af slagsen!

  Knus,
  Marie


 17. May 6, 2010
  10:35 am

  Lea

  Kære Birthe…
  Jeg er fuldstændig i chok… På den ene side er jeg SÅ forarget over at et menneske kan opføre sig på denne måde, og må indrømme at jeg kunne mærke at jeg blev vred, da jeg læste kommentaren..
  Ja og så har jeg et eller andet sted også ondt af hende, der har skrevet kommentaren.
  Jeg kender lidt til hendes blog, har dog aldrig fundet den så fængende, så må indrømme at jeg ikke kender noget til hende.. Dog må hun have det rigtig svært, siden hun skal svine dig til på denne måde..
  Du virker som et dejligt menneske Birthe, og selvom jeg kunne bruge timer på at vende min vrede mod det hun har skrevet, så må jeg sige at noget af det.. Ja jeg får simpelthen kvalme af at hun kan omtale dig sådan…
  Hold hovedet højt, det er ikke dig der har handlet forkert…

  Kærlige hilsner Lea

  Og Nille; du burde skamme dig!


 18. May 6, 2010
  12:04 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Caroline!
  Velkommen herinde og tak fordi du giver dig til kende 🙂 Jeg er så glad for at vide hvem der læser med herinde, så jeg synes det er dejligt at du lægger en kommentar……

  Har du virkelig læst det hele? hold da op 🙂 Jeg synes at det er facinerende at mennesker synes om det jeg skriver, for jeg bruger jo bloggen meget som dagbog, så det er jo "bare" mine tanker der kommer ud 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 19. May 6, 2010
  12:05 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Big John!

  Først: velkommen herinde, jeg tror ikke at jeg har set dig før 🙂

  Jeg håber ihvert fald at hendes venner og familie tager hånd om hende, for jeg tror at hun har brug for det.

  Mange hilsner
  Birthe


 20. May 6, 2010
  12:06 pm

  Newyorkerbyheart

  MissMuffin!

  Tak for din kommentar 🙂

  mange hilsner
  Birthe


 21. May 6, 2010
  12:07 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Tina!

  Mange tak for din kommentar 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 22. May 6, 2010
  12:07 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Heidi!

  Tak for din kommentar 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 23. May 6, 2010
  12:08 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Pia!

  Tak for din kommentar – og det glæder mig, at du kan bruge mine opskrifter 🙂
  Du har ret, hun behøver ikke at læse min blog, jeg er trods alt ikke så ond, at jeg tvinger hende til det 😉

  Mange hilsner
  Birthe


 24. May 6, 2010
  12:10 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Pia!

  Tak for din kommentar 🙂
  Ja, jeg tror også at det er opmærksomhed hun søger og derfor overvejede jeg også meget om jeg skulle offentliggøre det. Men på den anden side synes jeg at det er så groft, så det skal ud…..

  mange hilsner
  Birthe


 25. May 6, 2010
  12:10 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Charlotte den 2.!

  Tak for din kommentar 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 26. May 6, 2010
  12:11 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Bente!

  Tusinde tak for dine ord, de varmede mig meget 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 27. May 6, 2010
  12:12 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Ibaby!

  Jeg er glad for din kommentar – tak 🙂

  Jeg ved som ikke om det er storsindet, men medmnenneskelig hed koster jo ikke noget – og hun har helt bestemt brug for hjælp.

  Mange hilsner
  Birthe


 28. May 6, 2010
  12:13 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Ladybug!

  mange tak for din kommentar 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 29. May 6, 2010
  12:14 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Grith!

  mange tak for din kommentar 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 30. May 6, 2010
  12:17 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Astrid!

  Mange tak for din kommentar 🙂
  Sagen her fremlægges jo kun fra min side, det er jo mig der gør det og hvis jeg prøvede på at fremlægge det fra begge sider, tror jeg ikke at det ville være troværdigt…..
  I nat har jeg lagt og gransket mit sind for at finde ud af om jeg har gjort noget der retfærdiggør sådan et udfald, men har ikke fundet noget. Jeg ville helt bestemt ikke kunne lave sådan et indlæg, hvis jeg mente at jeg selv havde gjort noget lignende 🙂

  Jeg tror ikke at jeg er et bedre menneske end Pernille, men nok et anderledes menneske – vi har jo alle vores fejl og jeg har bestemt min del 😀

  Mange hilsner
  Birthe


 31. May 6, 2010
  12:19 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Anonym!

  Tak for din kommentar, det glæder mig at du kan gøre brug af mine opskrifter 🙂

  Jeg er selv et meget visuelt menneske og da jeg startede min blog, manglede jeg noget med billeder, så derfor gik jeg igang……

  Mange hilsner
  Birthe


 32. May 6, 2010
  12:19 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Susanne!

  Velkommen herinde og tak for din kommentar 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 33. May 6, 2010
  12:20 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Marie!

  Mange tak for din kommentar 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 34. May 6, 2010
  12:21 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Lea!

  Mange tak for din kommentar 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 35. May 6, 2010
  1:09 pm

  Maiken

  Hejsa Birte!

  Sikke en åndsvag kommentar!!! Føj for den! Jeg har slet ikke ord for hvor vred jeg kan blive over den slags!

  som du selv siger, så må hun jo ha brug for hjælp!!!

  Jeg håber ikke du lader dig gå alt for meget på af denne besked… så har hun jo fået det udaf det hun ville!!!

  Ha en fantastisk dag…


 36. May 6, 2010
  1:11 pm

  Vibeke

  Jamen hvad sker der da lige…??!! Jeg er rystet over at man kan skrive sådan til et andet menneske. Jeg kender ikke jeres historie. Men syntes da at det er helt forkert at skrive sådan.
  Jeg sender varme tanker til dig… Jeg nyder at læse din blog og finder som skrevet tidligere stor inspriration her 🙂 Knus


 37. May 6, 2010
  1:14 pm

  Anonymous

  Hej Birthe!
  Jeg har i de sidste par måneder læst din blog, og sys den er helt fantastisk , og jeg elsker dine opskrifter!
  Jeg har selv boet i USA i 2 år for 10 år tilbage, og jeg kan så meget følge din facination og kærlighed til det land, jeg er os selv helt hooked! :o)
  Det din "veninde" skriver er simpelthen så lavt! Jeg keder følelsen af, at blive svigtet, at en nær veninde og det gør bare så ondt! Men glæd dig over, at du har så mange andre dejlige veninder, og at prøv at tænke, at det er hende der bare er jaloux på dit fantastiske jeg :o)
  Mange knus fra Maria.


 38. May 6, 2010
  1:16 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Maiken!

  Mange tak for din kommentar 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 39. May 6, 2010
  1:17 pm

  Newyorkerbyheart

  hej Vibeke!

  Mange tak for din kommentar 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 40. May 6, 2010
  1:18 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Maria!

  Mange tak for din kommentar – det glæder mig at du deler min facination af USA 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 41. May 6, 2010
  1:40 pm

  lakridsen

  Hej Birthe

  Jamen altså er jo næsten mundlam, og der skal meget til. Nille skulle skamme sig her fra og til den lille mørke og tomme hule hun åbenbart kalder hendes krop. Hun ejer da hverken pli, medfølelse eller hjerte.
  Utroligt at man ikke bare kan holde den slags for sig selv istedet for at træde på en der ligger ned.
  Birthe du lyder som en fantastisk pige. Prøv om du ikke kan sole dig i alle de roser du så tit får på din blog og på facebook, og så lade nilles ord tale for hvilken slags menneske hun er. Det står jo for hendes egen regning, at hun kan nedgøre et andet menneske på den måde og så på din egen blog er da det mest hjeteløs jeg har hørt.

  Jeg sender dig de varmeste tanker og en kæmpe knuser. Håber det kan varme dig lidt efter isdronningens ord. Koldt koldt koldt det er hvad det er NILLE. Føj for s….

  knus fra christina


 42. May 6, 2010
  1:48 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Christina!

  Mange tak for din kommentar 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 43. May 6, 2010
  1:49 pm

  Signe

  Kære Birthe
  Dit indlæg har ramt noget i mig. Det må have gjort så ondt at læse den usmagelige kommentar. Og jeg forstår den tristhed det udløser. I min verden handler det at læse blogs om at glædes og inspireres – det giver du til mig som læser. Og alternativt kan jeg jo bare lade være med at læse. Hold hjertet varmt – du har mine og rigtigt mange andres positive tanker.
  Knus


 44. May 6, 2010
  2:03 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Signe!

  Mange tak for din kommentar og du har ret, det gjorde ondt!

  Mange hilsner
  Birthe


 45. May 6, 2010
  2:32 pm

  Anonymous

  Det er da helt sygt…

  Jeg sender alle mine bedste, positive og styrkende tanker til dig!

  /Lene


 46. May 6, 2010
  2:47 pm

  heidi

  Mon ikke også hun godt selv er klar over nu at den er gal – hun har i hvert fald tilsyneladende slettet både sin blog og blogspot profil (eller i hvert fald gjort begge dele usynlige).


 47. May 6, 2010
  4:03 pm

  Anonymous

  Hej Birthe.

  Hold da op, hvor kan mennesker være onde og modbydelige. Hende Pernille er tydeligvis meget vred af en eller anden grund. Hvor må du være såret!(det tror jeg også hun er – eller hun føler sig svigtet i forhold til tilliden mellem jer, siden "du ikke er til at stole på"?! I hvert tilfælde er hendes reaktion fyldt med vrede – og hører ingen steder hjemme). Under alle omstændigheder ved hun ingenting om hverken psykoser eller ar på sjælen. Du virker bestemt ikke psykotisk – men som et menneske, som kæmper for at have et godt liv trods svære odds med ar fra barndommen og fibromyalgi. Jeg tror ikke, Pernille er en ven for dig alligevel, når hun ikke har forståelse for det. Du inspirerer mig og glæder mig med dine lækre opskrifter her på bloggen. Jeg ønsker alt det bedste for dig og håber, at du kan lægge Pernilles sårende ord bag dig hurtigst muligt.


 48. May 6, 2010
  4:08 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Lene!

  Mange tak 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 49. May 6, 2010
  4:10 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Heidi!

  Jo, det kan være at hun nu fortryder lidt 🙂
  Jeg har dog aldrig ønsket at hun skulle lukke hendes, bare en forklaring på hvorfor…….

  mange hilsner
  Birthe


 50. May 6, 2010
  4:11 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Anonym!

  Tak for din kommentar 🙂

  Ja, jeg bemærkede godt den sætning og jeg har gransket min hjerner, men kan ikke finde ud af hvad det er jeg har gjort for at bryde tilliden. Jeg ved det lyder "engle-agtigt", det er jeg på ingen måde, jeg er menneske på godt og ondt, men det ville være nemmere hvis jeg forstod hvorfor hun har følt grund til at komme med dette udfald……

  Mange hilsner
  Birthe


 51. May 6, 2010
  4:19 pm

  Manja

  Jeg forstår godt du er ked af det over den kommentar – hvad er det dog for noget at skrive nogensinde til et andet menneske? Jeg er rystet!


 52. May 6, 2010
  4:26 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Manja!

  Tak for din kommentar 🙂

  Mange hilsner
  BIrthe


 53. May 6, 2010
  7:29 pm

  tellerup

  Må bare undres- så syge bemærkninger kan jeg slet ikke forholde mig til- selv ikke det værste skænderi mellem to, der kender hinanden kan vel ende i sådan en svada= ergo de siger bare SÅ meget om afsenderen.
  Tror bare du skal glæde dig over, at det "venskab" er slut!
  Og så stole på at vi der følger dig og føler vi kender dig (bare lidt har læst dig vel to år nu og NYDER din blog)- vi keneder dig som en åben, varm person, med noget i "bagagen", ja, men ikke så du ynker over det eller lever kun i det- nej du lever godt på trods af det- stor respekt til dg NBH, glem hende og de hadske syge bemærkninger!!!
  Alt godt fremover til dig og dine!!!


 54. May 6, 2010
  8:22 pm

  Sandra

  Kære Birthe

  Alting har en bagside – alting har en pris:-)
  Lad det ikke komme under huden på dig, du er SÅ meget mere værd end hvad dette syge menneske har sagt og/eller skrevet.
  Misbrug, voldtægt og/eller lignende kan aldrig ignoreres – uanset om der er gået 1-10-20 eller 100 år så vil det altid sidde der, dybt inde i sjælen.

  For mig at se, virker det jo netop positivt – du er afklaret med det, skriver om det, tænker på det, arbejder med det og det er vel alt andet lige, bedre end hvis du lod som om det aldrig var sket? (sådan er det altså i min verden).

  Anyways, jeg er VILD med din blog – og jeg er endnu mere vild med den fordi du deler med os andre, du er et menneske på godt og ondt. DU har opture – og nedture – ligesom alle os andre.
  Du er menneskelig;o).

  Jeg håber din torsdag aften bliver fantastisk!


 55. May 6, 2010
  8:22 pm

  Sandra

  Kære Birthe

  Alting har en bagside – alting har en pris:-)
  Lad det ikke komme under huden på dig, du er SÅ meget mere værd end hvad dette syge menneske har sagt og/eller skrevet.
  Misbrug, voldtægt og/eller lignende kan aldrig ignoreres – uanset om der er gået 1-10-20 eller 100 år så vil det altid sidde der, dybt inde i sjælen.

  For mig at se, virker det jo netop positivt – du er afklaret med det, skriver om det, tænker på det, arbejder med det og det er vel alt andet lige, bedre end hvis du lod som om det aldrig var sket? (sådan er det altså i min verden).

  Anyways, jeg er VILD med din blog – og jeg er endnu mere vild med den fordi du deler med os andre, du er et menneske på godt og ondt. DU har opture – og nedture – ligesom alle os andre.
  Du er menneskelig;o).

  Jeg håber din torsdag aften bliver fantastisk!


 56. May 6, 2010
  8:52 pm

  Anonymous

  Hold da helt op, tænk at en andet menneske kan finde på at sige sådanne dybt latterlige ting. Du har helt ret, det er hende der må have et problem og brug for hjælp.

  Jeg håber virkelig ikke at du lader de negative oplevelser i forbindelse med bloggen tage over for alle de positive. Som du forhåbentlig er klar over er vi RIGTIG mange der nyder denne blog, og jeg har på fornemmelsen at vi læsere er alle aldre og typer. Selv er jeg en 20-årig studerende fra KBH., der elsker inspirationen din blog giver.

  Al held og lykke i fremtiden! Jeg glæder mig til fortsat at finde nye inspirerende opskrifter herinde:)


 57. May 6, 2010
  8:54 pm

  annemarie

  Kære Birthe,
  det gør mig ondt, at du må bruge tid og energi på at tænke over den kommentar, du har fået fra Pernille. Sikke en vrede. Jeg kender hendes blog og jeg ville bestemt ikke have gættet, samme person stod bag. I plejer at skrive sødt til hinanden, og den anden side af historien kender jeg ikke. Du må bruge hendes kommentar til det, den fortjener – absolut intet. Det er bestemt i orden at frasige et venskab, at sige fra eller ikke kunne rumme et andet menneske. Det er bestemt ikke i orden at gå efter svage punkter, man kan komme i tanke om, blive personlig ubehagelig og ikke være konstruktiv. Du må virkelig bruge din tid og energi på alt det dejlige, du har skabt i dit liv. Jeg glæder mig til meget mere newyorkerbyheart-blogging fra dig. Jeg har kun været i NY 2×2 uger og jeg er mindst lige så fascineret som dig.
  Stort knus fra mig


 58. May 6, 2010
  9:37 pm

  Anonymous

  Kære Birthe
  Vil også meget gerne give mig til kende i denne sag. Jeg er en af dine faste læsere, og har meget glæde af dine lækre opskrifter men lige så meget af dine beskrivelser af dit liv.
  Jeg er dybt rystet over den kommentar du har fået i dag, det er så SYGT og helt igennem ondskabsfuldt at man kan opføre sig sådan over for et andet menneske.
  Jeg håber du er i stand til at ryste det af dig, og kan se at det er hende det er HELT galt med.
  Mange tanker og hilsner


 59. May 6, 2010
  9:54 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Tellerup!

  Tak for din kommentar 🙂

  Jeg har det præcis som dig! Uvenskab er en ting og man kan synes at en anden er dum, irriterende eller andet – men man kan aldrig skrive sådan noget!

  Mange hilsner
  Birthe


 60. May 6, 2010
  9:57 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Sandra!

  Mange tak for din kommentar 🙂

  Jeg har sorteret nogle kommentarer fra herinde i dag, fordi jeg ikke ønsker dem på min blog. Men de alle sammen gået på, at jeg jo må have gjort noget forfærdeligt – det er bare det ved det, at jeg ikke ved hvad det er. Jeg har tænkt og tænkt, men jeg ved det virkelig ikke. Ja, jeg er menneske på godt og ondt og bestemt ingen engel – men hvem er det? Jeg prøver dog så vidt mulig ikke at såre andre mennesker…..

  Mange hilsner
  Birthe


 61. May 6, 2010
  9:58 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Anonym!

  Mange tak for din kommentar og hvor det glæder mig at du kan gøre brug af min blog 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 62. May 6, 2010
  10:00 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Annemarie!

  Tak for din kommentar 🙂
  Jeg må siger, at jeg også gerne vil vide hvad grunden er……
  Jeg fik en mail fra hende i søndags, jeg skrev tilbage at jeg selvfølgelig var ked af det og såret, men at det var hendes valg. Det næste jeg ved er så, at der lander sådan en kommentar, så helt præcist hvad der er sket, står desværre også hen i det uvisse for mig.

  Mange hilsner
  Birthe


 63. May 6, 2010
  10:01 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Anonym!

  Mange tak for din kommenter og det gør mig glad, at jeg kan være med til at inspirere dig 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 64. May 6, 2010
  10:47 pm

  Piskeriset

  Det var dog en usædvanlig vred kommentar – jeg er stadig helt mundlam! Uanset hvad kan jeg simpelthen ikke forstå, hvordan man kan få sig selv til at udbasunere sådan en svada på internettet…

  Jeg var ærlig talt også blevet bange, hvis det var mig – håber ikke at du pludselig stopper med at blogge, fordi du ind imellem har fået ubehagelige kommentarer.

  Tanker herfra.


 65. May 6, 2010
  10:50 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Piskeriset!

  Mange tak for din kommentar 🙂
  Jeg stopper bestemt ikke med at blogge! Jeg har været igennem meget i den tid jeg har haft min blog og har været tæt på af og til – men dette skal IKKE få mig til holde op…..

  Mange hilsner
  Birthe


 66. May 6, 2010
  11:10 pm

  Anonymous

  Jeg er også en af de anonyme som nu føler trang til at stikke hovedet frem. Her i familien henter vi daglig inspiration og har gjort det gennem et par år efterhånden. Birthe du giver så meget af dig selv og har mange læsere. Hende nille lyder som at hun kunne trænge til hjælp. Du må ryste det af dig og så huske på alle disse positive kommentar du får;)) thumps up – for en fantastisk kvinde og hendes blog<3

  Tina


 67. May 6, 2010
  11:47 pm

  Annemarie

  Kære Birthe,
  du må virkelig ikke bruge energi på at tænke hvorfor eller hvad du kunne have gjort anderledes. Den anden side er underordnet. Den kommentar du har fået virker ikke overvejet, men meget impulsiv og syg. Jeg tror ikke, det har noget med dig at gøre, men alt med hende selv at gøre. Det er usagligt og lavt og grunden er egentlig ligegyldig! Hvis formålet var at afslutte et venskab, så findes der mange andre fine måder at gøre det på. Hun fik dog vist, hun ikke er dit venskab værd.

  Hvor er det godt at se, at så mange reagerer på det, at så mange, der læser din blog med begejstring og som opfordrer dig til at se væk fra det og fremad. Jeg håber, det hjælper dig.

  Knus og tanker


 68. May 7, 2010
  11:54 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Tina!

  Mange tak for din varmende kommentar, jeg er så glad for at jeg kan være med til at inspirere så mange mennesker 🙂

  Du har helt ret, hun har bestemt brug for hjælp.

  Mange hilsner
  Birthe


 69. May 7, 2010
  11:55 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Annemarie!

  Tusinde tak for din kommentar, den varmer mig meget 🙂

  Jeg er utrolig glad for alle dem der støtter mig, det er en stor hjælp i en tid der er lidt svær…….

  Mange hilsner
  Birthe


 70. May 8, 2010
  9:51 am

  Kristin72

  Dette var triste saker, hadde jeg fått en slik kommentar hadde jeg nok overveid å politianmelde den, den er jo dypt krenkende. Hvis dere er flere som har opplevd dette kunne dere jo gått sammen om det. Rett nok har vi ytringsfrihet, men vi har ikke rett til å ærekrenke. Kanskje hun hadde holdt munn da. Eller ikke… Men da hadde det i allefall vært gjort et forsøk. Lykke til videre, ønsker deg alt godt:)


 71. May 8, 2010
  9:52 am

  naalogtraad

  Jeg følger ikke rigtig med herind, men jeg bruger indimellem dine opskrifter. Læser så det jeg kommer frem til, men har aldrig lagt en kommentar.
  Jeg håber du har det godt trods alt og kommer vider, for der er mange, der støtter dig.
  God weekend.


 72. May 8, 2010
  11:24 am

  Familien Ejlersen

  Hold ud og hæng i!! Vi er mange som elsker din blog.
  Jeg kigger med dagligt og har prøvet mange af din opskrifter til stor glæde for venner og familie.

  Stort kram herfra

  Marianne


 73. May 8, 2010
  11:24 am

  Kisser

  Kan man ikke sige noget pænt om andre, skal man holde sin mund.
  Damen der sendte den grimme kommentar, skal også lige huske på, at alt hvad hun sender ud i universet (og i blogland), kommer lige retur i hovedet på hende selv.
  Klem
  Kisser


 74. May 8, 2010
  11:48 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Kristin72!

  Mange tak for din kommentar 🙂

  Jeg har slet ikke tænkt så langt som politianmeldelse, men hvis det sker igen, vil jeg helt sikkert overveje det.
  Man kan blive sure på hinanden, javel, men det her er langt over grænsen…..

  Mange hilsner
  Birthe


 75. May 8, 2010
  11:49 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Naalogtraad!

  Tak for din kommentar og det glæder mig at du kan gøre brug af nogle af opskrifterne 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 76. May 8, 2010
  11:49 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Familien Ejlersen (Marianne)!

  Mange tak for din kommentar 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 77. May 8, 2010
  11:50 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Kisser!

  Tak for din kommentar 🙂

  Ja, blog-verden er trods alt en lille verden og folk mailer sammen på kryds og tværs…..

  Mange hilsner
  Birthe


 78. May 8, 2010
  1:37 pm

  Dortheivalo

  Du får et varmt kram fra det kolde nord og jeg håber virkelig, virkelig, at du kan smide hendes idiotiske kommentar af dig.

  Sådan behandler man bare ikke et medmenneske uanset hvad.. og hvad værre er, er at hun på et tidspunkt har været en påstået veninde.
  Godt du slap af med hende. Jeg ønsker dig en god weekend og det bedste for dig


 79. May 8, 2010
  4:29 pm

  Newyorkerbyheart

  hej Dortheivalo!

  Mange tak for din kommentar 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 80. May 8, 2010
  9:36 pm

  Bea

  sådane kommentarer skal politianmeldes. Dette er ikke lenger uskyldig men direkte personangrep med meget krenkende påstander. Dette er klamt!!

  Jeg ønsker deg en rigtig god weekend.

  Med hilsen Bea


 81. May 8, 2010
  9:47 pm

  folehave's univers

  Nu er det jo tilladt at skrive hvad som helst om andre, det kaldes ytringsfrihed. Men hende her er da helt afsporet. Lyder som om, hun har det rigtig skidt med sig selv. Synd for hende. Du er som jeg kan læse mig til meget populær, vær glad for det, mennesker der ude holder af dig.Du har ramt en masse mennesker med din blogg. Det lader til at være hårdt for din såkaldte tidligere veninde. De mennesker man omgås skal vælges med omhu, hende her skal vælges fra lige omgående. Ingen undskyldninger vil forhåbentlig kunne formilde dig.
  Hæng på fortsæt som hidtil.Du gør det godt. Glædeligt forår til dig.


 82. May 8, 2010
  10:02 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Bea!

  Mange tak for din kommentar 🙂

  Du har helt ret, det er ikke længere uskyldigt – eller fordi man er sur på et andet menneske – dette er, bevidst, at tage de sider frem som man virkelig ved gør ondt og så dreje kniven RIGTIG dybt ind…….

  Mange hilsner
  Birthe


 83. May 8, 2010
  10:04 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Folehave's univers!

  Mange tak for din kommentar 🙂
  Du har ret ang. det med ytringsfrihed, men det er dog også en grænse. Pludselig er det ikke længere ytringsfrihed men chikane og det vil jeg kalde dette……

  Der skal helt klart vælges med omhu og jeg synes at det er lidt flovt, at jeg ikke kunne se gennem denne person.

  Mange hilsner
  Birthe


 84. May 8, 2010
  10:28 pm

  Puk Bak

  Jeg har også skrevet denne kommentar hos et cetera, men synes også den bør komme direkte til dig:

  Jeg må nok indrømme, at jeg er noget chokeret! Gik helt i stå da jeg opdagede, at det var _den_ Nille, der blev snakket om. Jeg har fuldt hendes blog længe, og der har overhovedet ikke været noget, der pegede på, at hun kunne finde på sådan noget.
  Jeg synes godt nok, at hun skulle passe lidt bedre på sig selv i forhold til arbejdet – er jo også derfor, at hun er sygemeldt for øjeblikket. Men at det skulle ende med det her?
  Det ord der bliver ved med at dukke op er; MÆRKELIGT!


 85. May 8, 2010
  10:31 pm

  Newyorkerbyheart

  hej PukBak!

  Tak for din kommentar 🙂

  Ja, det er mærkeligt, men hvis du læser mit nyeste indlæg, så kan du også se, at jeg ikke er alene. Der er andre der har oplevet samme side, endda over flere år…..

  Mange hilsner
  Birthe


 86. May 8, 2010
  11:10 pm

  Marianne

  Jeg er så chokeret….. jeg mangler fuldstændig ord for sådan en handling. Du har min uforbeholdende støtte….Knus


 87. May 9, 2010
  8:24 am

  Helle

  Kære Birthe!

  Jeg er netop kommet hjem fra en skøn skøn ferie på Rhodos sammen med mine 2 drenge. Fantastisk mad – og tænkte lige på dig, da jeg kom hjem og så min mail igennem, og de "daglige" mails.

  jeg kan se, at intet har ændret sig her i lille Danmark. Folks egoistiske og selvhævdende måde at opføre sig på, eksisterer for fulde gardiner.

  Hvis det kan være dig nogen som helst "trøst", så tænk ganske få uger tilbage, og erindr politikeren der på facebook hængte adskillige politikere, ansatte på Christiansborg og andre kendte ud, med det mest uhyggelige og modbydelige ordvalg. Og sådan en person har været valgt til at varetage vores interesser, hvis man har stemt på pågældende parti.

  Der er noget galt i DK, Dybøl Mølle osv.
  Du må love ikke at tage det hun skriver personligt, selvom det er absolut sygt.

  Tak for mange gode indlæg, opskrifter og dejlige billeder.

  Pas på dig selv.

  Kærlig hilen
  Helle


 88. May 9, 2010
  11:29 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Helle!

  Velkommen hjem fra ferie og tak for kommentar 🙂

  Mange siger at jeg ikke skal tage det personligt, men det er altså ret svært for det hun skriver er jo netop dybt personligt. Det er ting jeg har kæmpet med i mange år og som hun udlægger det er det "kun" voldtægt, men det var en voldtægt der stod på fra jeg var 1½ år til jeg var 19…..
  Det sårer dybt.

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!