Newyorkerbyheart

Boganmeldelse: “Født i skyggernes tid” af Andrea Busfield, Thaning & Appel………

17 maj , 2010 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Boganmeldelser - Tags:

Bogen “Født i skyggernes tid” af Andrea Busfield, Thaning & Appel…………

Jeg er blevet færdig med “Født i Skygggernes tid” af Andrea Busfield, Thaning & Appel og sikke en bog! Jeg blev helt forelsket i den og igen følte jeg den facination af Afghanistan, som jeg også følte, da jeg læste “Drageløberen“.
Bogen følger drengen Fawad og hans mor – og deres måde at klare sig på i dagens Afghanistan. De er heldige, idet moderen får arbejde hos 3 englændere, som deler et hus og de bliver på den måde også indviklet i deres skæbner……
Det er en bog der handler om forbudt og svær kærlighed, om at miste, om at finde måder at klare sig på, om nogle af Afghanistans love og regler – samt de forandringer landet gennemgår. Den handler om håb, om tro og om kærlighed……..

Der skinner tydeligt igennem at forfatteren Andrea Busfield har forelsket sig i landet og i de mennesker hun har mødt. Hun fortæller så gribende om hvor smukt der er – at selvom jeg ingen intention har om at tage til Afghanistan – så bliver jeg alligevel utrolig nysgerrig efter hvordan det faktisk ser ud.
Jeg håber, at Andrea Busfield skriver flere bøger, for dette er virkelig en lille perle, som – selvom den har sin portion af triste skæbner – så har den altså også humor og glæde.

Print Friendly
Tilbage

6 kommentarer


 1. May 17, 2010
  6:54 pm

  Louise

  Lyder som en spændende bog. Jeg har ikke fået læst Drageløberen selv endnu, men kan huske hvor meget folk talte om den for nogle år siden. Den skal jeg også se at få læst.


 2. May 17, 2010
  6:59 pm

  Piskeriset

  Jeg har flere gange tænkt på at læse Drageløberen, men den falder lidt uden for min bogsmag, så jeg har ikke fået gjort noget ved det endnu. Mest har jeg følt mig forpligtet til at læse den, men da filmen kom frem, syntes jeg faktisk, at den lød så spændende, at jeg fik lyst til at læse den.

  Og nu fik du lige – indirekte – mindet mig om i det igen. Tak – tror jeg må prøve at finde den på tilbud i løbet af sommeren og få læst den 🙂


 3. May 17, 2010
  7:38 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Louise!

  Jeg læste heller ikke "drageløberen", da den var på sit højeste, ren popularitets mæssigt, men jeg kan anbefale den 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 4. May 17, 2010
  7:39 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Piskeriset!

  Det tog mig lang tid at få taget mig sammen til at læse "Drageløberen", fordi jeg mente at det ikke lige var en bog for mig. Men jeg må siger, at jeg blev behagelig overrasket 🙂

  Jeg blev så fanget af stemningen og historien, jeg synes helt bestemt at du skal læse den…

  Mange hilsner
  Birthe


 5. May 17, 2010
  9:24 pm

  Nadine

  Hej Birthe,
  Fantastisk blog du har! Jeg tjekker den dagligt og elsker at blive inspireret til lækre opskrifter.

  Her i dag havde jeg sådan en lyst til at lave en god middag og inviterede derfor mine forældre og lillesøster på aftensmad hvor jeg brugte din opskrift på kyllingefrikadeller med squash, gulerød og peberfrugt og til dessert lavede jeg den super lækre (og dejligt nemme) blueberry crisp, som jeg mange gange har tænkt på at lave og i dag blev det!

  Begge dele var en stor succes! Så tak for hjælpen;)

  Kh Nadine


 6. May 17, 2010
  9:39 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Nadine!

  Tusinde tak for din kommentar og for rosen 🙂

  Det glæder mig at det blev en succes, det er så dejligt når jeg kan være med til at inspirere…..

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!