Newyorkerbyheart

Boganmeldelse: “Klostret” af Panoz Karnezis, Forlaget Hr. Ferdinand………

05 maj , 2010 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Boganmeldelser - Tags:

Klostret” af Panoz Karnezis, Forlaget Hr. Ferdinand………..

Bogen handler om Vor Barmhjertige Frues Kloster, hvor der bor 6 nonner. Klostret er faldefærdigt og forfatteren giver så detaljeret en beskrivelse, så jeg næsten følte jeg var der. Jeg kunne mærke varmen om sommeren og den isnende kulde om vinteren.

Man følger nonnernes hverdag, hvor Gud selvfølgelig er i centrum men får også baggrunden for, hvorfor et par af nonnerne er havnet i klostret.
Livet som nonne er ikke altid så simpelt og selv nonner kan slæbe rundt på en fortid, hvor det ikke var kærligheden til Gud der var i centrum…..

Jeg synes at det var en meget gribende bog, som holdt mig fanget lide fra første side. Det var ikke en bog jeg umiddelbart ville have valgt hvis jeg stod og læste på bagsiden af bogen, nede hos boghandleren – men hvor er jeg glad for at jeg fik chancen for at læse den………

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!