Newyorkerbyheart

Godt og blandet…………

02 maj , 2010 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Bla bla, Blogverdens bagside, Familie - Tags: ,

Varme, ristede hveder………….
Skøn blåbærmarmelade fra Fauchon……….

De skønneste 2 unger i hele verden………

Luna, som jeg stod fadder til, er et lille dukkebarn………..

Hmmm, det er vist ved at være et par dage siden jeg været inde forbi bloggen og fået lavet et indlæg, men nu er ventetiden forbi *S*

I torsdag kom verdens sødeste Anette jo. Vi hentede hende i lufthavnen og gensynet var SÅ dejligt! Det var så dejligt at se hende og selvom hun ikke var helt i topform, så hyggede vi os og bare det at have hende i min nærhed, gjorde mig helt rolig og pludselig følte jeg at mit liv var i balance *S*.
Vi fik de varme hveder jeg havde bagt dagen før og de smagte dejligt. Meget luftige i det, måske fordi jeg bagte dem med damp, det kan ihvert fald anbefales…….

Desværre skulle Anette jo videre allerede TIDLIGT fredag morgen, men heldigvis skal jeg jo snart se hende igen. Sidst i maj tager jeg jo til Paris og jeg glæder mig som jeg tror et lille barn glæder sig til juleaften………..

Fredag skulle vi ud til kærestens søster, som er flyttet ind hos hendes kæreste. Den øvrige familie mødtes til kaffetid, vi ankom først ved 17-tiden, fordi jeg lige skulle have sovet ud. Det var en super hyggelig aften med masser af snak og LÆKKER mad!
Det er jo så sjældent at alle er samlet og at vi ser kærestes søster, mand og børn fra Sjælland. Vi har ikke set de kære små piger – og deres forældre – siden før jul, så gensynet var glædeligt og dejligt. Vi var først hjemme over midnat, så i går brugte jeg det meste af dagen på at sove – og på at bearbejde et chok!

En som jeg har haft meget kontakt med og som jeg har kendt nærmest siden jeg begyndte på min blog, meddelte mig pludselig, at nu kunne vi ikke være venner mere!!
En hel masse om at det var i svære tider at man skulle kende sine venner, om jalousi over mit tætte forhold til Anette og en besked om at nu var venskabet slut!!! Jeg forstå ingenting. Kan man ikke være venner med flere? Er det forbudt at være glad for en anden person og føle at man har et bånd? Må man ikke give udtryk for den glæde?
Jeg er meget ked over at vedkommende ikke mere vil være min ven – og meget såret – men sådan er livet jo og måske er det bedst sådan. Livet har det jo med at tage nogle “mærkelige” drej af og til, hvor det alligevel viser sig at der var en mening med galskaben og at det alligevel var det bedste der kunne ske i den situation.
Min “depression” blev også omtalt – jeg vidste ikke at det er en grund til at vælge et menneske fra!
Jeg vil gerne slå fast at ja, jeg har været MEGET ked af det, men jeg er ikke mere deprimeret end normalt. Ja, jeg har perioder hvor jeg er uendelig ked af det og træt af det hele, men må “man” ikke det? Jeg har så meget bagage med i min rygsæk, at hvis jeg ikke blev ked af det af og til, ville det nok nærmest være naturstridigt. Jeg har måske bare den “fejl” at jeg er åben omkring det og skriver det som jeg har det.

Anyway, life goes on – nu er det maj og jeg skal SNART til Paris! Desuden har bloggen givet mig utrolig mange glæder, venskaber og mail-udvekslinger med så mange skønne mennesker – så selvom det giver knubs, så er glæderne stadigvæk i klart overtal………

Print Friendly
Tilbage

6 kommentarer


 1. May 2, 2010
  3:13 pm

  Lise-Lotte

  Jeg har lige lyst til at kommentere på det med vennen.

  Mon ikke det siger mere om vennen end om dig ? Hvis man som person er så urummelig , at man ikke kan "tillade" flere venner, er det vist en selv det er galt med. Der er opgange og nedgange i livet og en kendt måde at komme videre på er netop at bearbejde det, ved at være åben. Og HVIS I har lært hinanden ved at blogge sammen, har vedkommende jo vidst, hvordan du har det af og til….

  Vi kan ikke være jubellykkelige hele tiden, og når man har down perioder, er det vigtigt at have nogle som kan rumme en og hjælpe…

  Heldigvis har du mange andre venner og forstående mennesker omkring dig kan jeg forstå, men sørgeligt er det, når man vælges fra pga jalousi og manglende rummelighed.
  Jeg nyder at læse din blog omkring mad, sygdom og dit liv- dejlig ærlig og ikke selvfed som mange andres….

  Jeg håber du får en dejlig forårstur til Paris…
  PS: hvederne ser dejlige ud.
  kh Lise-Lotte


 2. May 2, 2010
  4:24 pm

  Heidi Meldgaard

  Hej Birthe

  Jeg kan da kun være enig med Lise lotte.

  Dejligt sådan at få besøg fra paris. Det er nu stadig en skam at vi lige præcis ikke når at møde hinanden i paris. Jeg smutter derned den 4 juni. Synes det kunne have været så hyggeligt lige at møedes på en lækker fransk cafe.

  Og jeg havde jo besøg af nat geo. men det får du lige over mailen.

  Heidi


 3. May 2, 2010
  4:38 pm

  Lutinlive

  Kære Birthe…
  Jeg er ked af at høre at du har mistet din ven. Det kan være hårdt at blive valgt fra, men jeg er enig med Lise-Lotte i, at det vidst siger mere om vennen end om dig…
  Jeg er vild med din blog, og er imponeret over at du tør være så åben omkring hvordan dit liv er. Alle har dårlige perioder i sit liv, men det er ingen grund til at vælge folk fra.
  Håber du bliver ved med at møde søde mennesker herinde og at bloggen stadig kan være en glæde og et "outlet" i dit liv..
  Jeg nyder i hvert fald at besøge din blog 🙂

  Kærlig hilsen Lea


 4. May 2, 2010
  5:07 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Lise-Lotte!

  Mange tak for din kommentar 🙂

  Hvederne blev super gode og kan virkelig anbefales – de kan jo også spises på andre tider af året…..

  Tja, jeg ved ikke hvad jeg skal mene, men ihvert fald vil jeg blive ved med at være åben og skrive hvordan jeg har det. Så må folk vælge mig fra eller til som de har lyst 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 5. May 2, 2010
  5:08 pm

  Newyorkerbyheart

  Kære Heidi!

  Tak for mail 🙂

  Ja, det er ærgeligt, men heldigvis kan vi da mødes på sushi restaurant her i DK……

  Jeg glæder mig så meget til Paris og det ved jeg at du også gør 🙂

  Knus
  Birthe


 6. May 2, 2010
  5:10 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Lea!

  Mange tak for din kommentar 🙂
  Jeg tror at jeg er blevet lidt kureret mht. at mødes med mennesker herinde fra – ihvert fald for en tid. Jeg vil slet ikke afvise, at jeg tager det op igen på et tidspunkt. Det er jo også spændende at møde andre mennesker…..

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!