Newyorkerbyheart

So long……………

26 maj , 2010 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Ferie/rejser - Tags: ,

Biksemad……….

Aftenens tallerken………

I dag skulle maden være let, for jeg har så mange andre ting i hovedet – i morgen rejser jeg jo til Paris for at besøge den kære Anette – og jeg glæder mig helt VILDT!
Derfor er meget af dagen gået med at pakke, gennemgå lister og prøve at få styr på det hele. Hvorfor er det lige at kvinder tror hele hjemmet falder fra hinanden, bare fordi de skal være væk et par dage?!?!? – eller det gør jeg ihvert fald.
Husker kæresten nu at give prinsessen hendes pille for epilepsi hver dag?, får han (altså kæresten) noget at spise? (det gør han jo nok!), vil han mon støvsuge mens jeg er væk? (det kender jeg godt svaret på!) og en milliard andre spørgsmål. Altså han har jo boet selv inden han flyttede sammen med mig, så han klarer sig jo nok *S*
Men bare rolig, hvis han skulle prøve på at glemme noget, så har jeg skrevet en liste til ham og den er slet ikke så lang som man kunne forvente, når jeg skriver lister! Faktisk er der kun 3 ting på den, så det er jo billigt sluppet – en af dem er at han skal huske at hente mig i lufthavnen på søndag aften *S*

Anyway, jeg skal på min første rejse alene siden 1998, det er faktisk lidt angst-fremkaldende, især med min succes-rate i at opsøge uheldige situationer. Men helt ærligt, hvor galt kan det gå i en flyver fra Danmark til Paris – og hvor jeg bliver hentet i Paris – jeg tror jeg klarer det…………

Jeg glæder mig dog helt vildt til at komme ned til Anette, så vi kan få vendt verdenssituationen, få hygget og spillet noget yatzy – det bliver såååååååå godt.
Jeg glæder mig faktisk også til at holde lidt fri fra madlavningen. Selvom jeg elsker at lave mad, så synes jeg alligevel at det er rart at holde fri engang imellem. Ikke at jeg ikke tænker på mad imens, for jeg inspireres jo hele tiden – og man skal jo spise *S* – men bare det ikke at skulle stå i køkkenet……..
Nogle gange kan det faktisk være lidt af en belastning at være så glad for at lave mad, for andre kan godt forvente at man så lige giver et nap med, eller siger: “kan du ikke lige lave det og det?” Ikke fordi jeg ikke vil hjælpe, af og til er det bare rart at kunne sætte sig til et bord, hvor andre har lavet maden.

Menuen i aften stod på biksemad, nemt og så smager det jo godt. Jeg havde en hel masse culottesteg i fryseren, som jeg skar i tern inden jeg frøs det. Desuden tilsatte jeg noget løg og et par peberfrugter. Det blev så serveret med spejlæg og rødbeder til – slet ikke tosset………..

I  morgen skal jeg så have pakket det sidste og så have lavet en ordentlig portion lasagne til kæresten, det har han ønsket sig – så ved jeg jo også at han får noget at spise *S*

Vi er også ved at finde ud af hvor vi skal hen til sommer. Lige siden 2000 har vi været i Sverige hvert år, men i år tror jeg at der skal ske noget andet. Vi har talt om mange steder, bl. a Kroatien og Mallorca, men jeg tror at valget bliver mellem Gardasøen og Amalfikysten. Er der nogle af Jer derude der har været nogle af stederne? Kan I anbefale gode hoteller/steder? Jeg håber, at I kan være med til at inspirere mig………

Jeg holder nu fri fra bloggen nogle dage og vil give mig selv lov til at nyde Paris og Anettes gode selskab. Jeg glæder mig til at vende tilbage med nye kræfter og optanket på venskabs-kontoen.

Paris – here I come………….

Pssst……… skulle I have lyst til at deltage i en lille “give-away” mens jeg er væk, så lokker Piskeriset med nogle lækre præmier……….
Print Friendly
Tilbage

8 kommentarer


 1. May 27, 2010
  7:13 am

  Mutti

  Hej Birthe,
  Rigtig god tur til dig.
  Når du skal kigge efter ferie kan jeg varmt anbefale http://www.in-italia.dk – Helt fantastisk hjemmeside, meget detaljeret og med andres rejsebeskrivelser.

  Kærlig hilsen
  Tina 🙂


 2. May 27, 2010
  11:41 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Tina!

  Mange tak 🙂

  Jeg har godt kigget lidt på den side, må vist ind og kigge noget mere – tak for tippet……..

  Mange hilsner
  Birthe


 3. May 27, 2010
  12:14 pm

  Anne

  Amalfikysten er ufattelig smuk – det kan klart anbefales. Jeg var der, mens jeg studerede – for ca. 8 år siden, så jeg kan ikke umiddelbart anbefale hoteller. Men jeg husker området som et af de smukkeste, jeg har set!

  Anne


 4. May 27, 2010
  12:47 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Anne!

  Jeg må også tilstå at Amalfikysten er min favorit! De billeder jeg har set er så smukke, så det næsten ikke er til at fatte – jeg må igang med research 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 5. May 27, 2010
  10:51 pm

  Piskeriset

  Jeg har desværre hverken været i Paris, Gardasøen eller Amalfikysten, så der kan jeg ikke hjælpe. Men jeg håber, at det bliver en rigtig god tur, og at I får hygget jer gevaldig meget 🙂


 6. May 30, 2010
  9:24 pm

  Maria E

  Jeg var på amalfikysten sidste år med kæresten…. Var helt fantastisk! Vi boede i en lille by der hedder Praiano som skulle have den bedste beliggenhed på kysten… Vi lejede en scooter så vi kunne komme rundt til de andre byer (bil er et no-go!) men der er selvfølgelig også busser! Byen Positano var smuk, men meget turistet. Selve Amalfi by var tilgengæld noget så charmerende!

  Lige meget hvor i verden i tager hen, ønskes i en rigtig god ferie..! 🙂

  Mvh Maria


 7. May 31, 2010
  1:02 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Piskeriset!

  Tak, det var en rigtig dejlig tur 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 8. May 31, 2010
  1:03 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Maria E!

  Tusinde tak for din kommentar, byen er noteret! 🙂 Jeg tror også at jeg er mest til Amalfikysten, men nu må vi se hvad vi finder af tilbud…..
  Var I med et rejseselskab (hvis, ja – hvilket?) eller arrangerede i selv rejsen? Hvor fløj i evt. til eller kørte I selv?

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!