Newyorkerbyheart

Tak for support……

08 maj , 2010 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Blogverdens bagside, Om mig - Tags:

Tak for al den support og støtte der er strømmet imod mig siden jeg lavede dette indlæg, det er MEGET værdsat og har glædet mig utrolig meget.

Desværre har jeg også modtaget en del meget ubehagelige og truende kommentarer – som jeg har valgt at afvise – og jeg har også set mig nødsaget til at frasortere alle anonyme kommentarer, ihvert fald for en tid. Jeg må beskytte mig selv. Jeg beklager meget hvis det er til gene for Jer som mener det godt og som altid har kommenteret under “anonym”, jeg håber, at I alligevel finder ud af at kommentere………

De sidste par dage har været hårde og min nattesøvn har begrænset sig til at par timer hver nat. Jeg har modtaget en del mails der fortæller mig hvor dårligt et menneske jeg er fordi jeg har offentlig gjort Pernilles kommentar som jeg har, at det er mudderkastning. Sådan kan det måske forståes og læses for udenforstående, men på et tidspunkt må jeg også vise at nok er nok. Fordi jeg har en blog, behøver jeg ikke finde mig i kommentarer skrevet på den måde.
Mange har også været inde på at det jo må være min egen skyld, at ingen mennesker vil skrive sådan en kommentar, medmindre jeg har gjort vedkommende noget helt forfærdeligt!
Jeg har altid bygget min blog på ærlighed, altid forsøgt at være så oprigtig som muligt. Ja, I hører kun historien fra min side, det vil være svært andet, idet det jo er mig der skriver bloggen. Jeg kan jo ikke skrive den fra Pernilles side, fordi jeg ikke ved hvad hun tænker og nu er jeg faktisk også sikker på at jeg ikke vil vide det. Det tog mig mange overvejelser at vælge at lave det indlæg, men jeg kunne ikke have lavet det med mindre jeg vidste med mig selv, at jeg ikke på nogen måde havde fortjent det. Sådan en kommentar har INGEN fortjent.
Jeg var godt klar over at jeg ville møde en del skepsis, hvilket er helt naturligt. Som dagene er gået, har det så vist sig at jeg ikke er alene – andre har stået i samme situation som mig – fra samme person. Liselotte fra Slagt en hellig ko har lavet dette indlæg, hvilket jeg sætter stor pris på. Jeg ved at der er flere som Liselotte og jeg, jeg ved nu at Pernille virkelig trænger til hjælp og jeg beder inderligt til at hun får det.

UPDATE:
Etcetera har også lige lavet dette indlæg – tak for det og godt at du nu står frem……….

Jeg er stadig vred, skræmt og såret, men mit hjerte siger selvfølgelig også at Pernille er syg og har brug for hjælp.

Som Liselotte skrev i hendes indlæg, så skal vi passe på hinanden her i blogland – og tak fordi I har været med til at passe på mig – det er virkelig VÆRDSAT!

God weekend til Jer alle derude, pas på Jer selv og hinanden………..

Print Friendly
Tilbage

26 kommentarer


 1. May 8, 2010
  1:26 pm

  Sandra

  Kære Birthe.

  Du er SEJ!
  Og du er ikke alene – og det skal frem i lyset så det kan få en ende, for det er IKKE okay.

  Jeg håber din nattesøvn bedres og din dag bliver god.


 2. May 8, 2010
  2:05 pm

  Jule Mig

  Phyy har først lige fået læste om dine sidste dage, nu… Kan godt forstå at du er rystet.

  Mennesker kan desvære være noget så grumme overfor hinaden, og nogen gange uden egentlig grund.

  Jeg er ret glad for din blog, du har en fin ballance imellem, ´mad og "private ting "

  Mange tanker
  Hyggehygge
  Marianne


 3. May 8, 2010
  2:23 pm

  Sister Bonde

  Håber at alt dette "at-svine-folk-til-som-man-ikke-kender" – får en snarlig ende. Der er INGEN, ligegyldig hvem man er, der har fortjent at få disse mail/kommentarer.
  Godt du havde mod til at få det ud, tror der er flere (som Liselotte) som tør nu.
  Knus til dig.


 4. May 8, 2010
  3:27 pm

  heidi

  Jeg synes på ingen måde det er at hænge nogen ud, at du vælger at kommentere Pernilles svinestreg af et indlæg. Hun har selv valgt at lægge det som en offentlig kommentar der kan læses af alle – ergo må hun også forvente at der bliver reageret på det. Det var noget andet hvis det var kommet i en privat mail, som kun du kunne læse.
  Det er sørgeligt at der er flere der er ofre for hendes angreb – men så meget desto bedre er det at det kommer frem, så hun kan blive stoppet – uanset om det er ved at der forhåbentlig er nogle mennesker tæt på hende der tager fat og siger "stop" – eller i sidste ende en politianmeldelse, hvis der ligefrem er tale om forfølgelse og trusler.

  Jeg har heldigvis ikke selv været ude for noget lignende på min blog (andet end en sur kommentar om at det var godt jeg ingen børn havde, da jeg tillod mig at brokke mig over uopdragne børn på en restaurant, og ikke mindst deres passive forældre) – men jeg håber alle der kommer ud for noget lignende får det frem i lyset.
  Pas fortsat på dig selv 🙂
  Heidi


 5. May 8, 2010
  3:58 pm

  Skovbakke

  Kære Birthe.

  Det er godt, du har valgt at passe på dig selv og sortere anonyme kommentarer fra. Du skal også vælge at se bort fra negative og ubehagelige kommentarer, som mener, du hænger Nille ud. Hun har PÅ INGEN MÅDE ret til at skrive sådan en ubehagelig smøre, køre på dig, din sygdom og din barndom, og så til sidst lige fyre en svada af mod din intellekt. Hun har overtrådt alle grænser for, hvordan man omgås mennesker. Selv hvis du havde trådt hende en anelse over tæerne, så er det, hun præsterer i sin kommentar fuldstændig ude i hampen. Det, hun skriver er ikke mudderkastning, det er ikke en reaktion på noget veninde-fnidder, og det er ikke bare en træls kommentar. Det, hun skriver, er direkte ondt, og det er møntet på at gøre dig skade. Godt, at Liselotte også står frem, og dejligt at Nille har valgt at gå under jorden med sin blog – det siger jo en hel del om hende. Hvis hun var en kvinde med hjerte, der bare var kommet til at træde ved siden af, så havde hun jo været her et eller andet sted og undskyldt eller prøvet at forklare sig.
  Kærlig hilsen
  Rikke


 6. May 8, 2010
  4:20 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Sandra!

  Mange tak for din kommentar – og jeg håber sandelig også, at jeg snart får bare lidt af min nattesøvn tilbage 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 7. May 8, 2010
  4:21 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Marianne!

  Mange tak for din kommentar 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 8. May 8, 2010
  4:24 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Sister Bonde!

  Mange tak for din kommentar 🙂
  Jeg håber at du har ret, at flere kommer frem, for der er jo en del der har den samme historie….

  Mange hilsner
  Birthe


 9. May 8, 2010
  4:25 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Heidi!

  Mange tak for din kommentar 🙂

  Jeg tror heller ikke at ubehagelige kommentarer kan undgås, nogle føler at de kan tillade sig hvad som helst, når de sidder og skriver bag en skærm. Men det her er noget helt andet, det er skræmmende og det skal stoppes….

  Mange hilsner
  Birthe


 10. May 8, 2010
  4:27 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Rikke!

  Mange tak for din kommenter – og det er jo lige præcis sådan jeg følte det! Det er nemlig ikke bare den "almindelige" mudderkastning, det er så meget mere end det.
  Jeg er også glad for at andre kommer frem med deres historie, sammen står vi stærkere…..

  Mange hilsner
  Birthe


 11. May 8, 2010
  5:50 pm

  hanne

  Hej Birthe
  En lidt trist måde jeg har "lært dig at kende" på, men nu da jeg har fundet dig vil jeg helt sikkert kikke jævnligt forbi.

  Godt du stod frem, kan man skrive sådan til andre ja så må man sørme også stå til regnskab for det.

  Glæder mig til at læse om dit USA, jeg er selv vild med det land 🙂

  Knus Hanne


 12. May 8, 2010
  8:26 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Hanne!

  Velkommen herinde og jeg håber, at du vil finde dig godt tilpas 🙂

  Jeg er så glad for at jeg bestemte mig for, at mig skulle hun ikke træde på, på den måde. Jeg er ret sikker på at hun er blevet forbavset over at jeg "slog" igen……

  Har du været i USA? For mig er det jo hjem.

  Mange hilsner
  BIrthe


 13. May 9, 2010
  7:54 am

  Anne

  Som i går er jeg også i dag uden ord…ingen fortjener sådan en behandling…Jeg håber du snart får oplevelsen ud af kroppen, for du har ingen grund til at bære rundt på den.. Alle skal vi skrive ordentligt til hinanden! det kan godt være vi ikke er enige i alt, men tale grimt, som i den kommentar du fik, det er uhørt..
  Venlige tanker fra Anne


 14. May 9, 2010
  11:27 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Anne!

  Tak for kommentar 🙂

  Det er svært at få ud af kroppen, jeg er stadig dyb chokeret og det går hårdt ud over nattesøvnen, men som dagene går, skulle det da gerne blive bedre…..

  Mange hilsner
  BIrthe


 15. May 9, 2010
  12:31 pm

  Gitte S

  Hej Birthe

  Jeg kender dig ikke, men vil bare sige at jeg gennem lang tid har fulgt din blog…..fortsæt endelig :-))

  Jeg mener at det er et frit land vi lever i og hvis folk rundt omkring ikke syntes om det man skriver på den enkelte blog, kan man jo bare holde sig væk.

  Knus Gitte s


 16. May 9, 2010
  3:21 pm

  Connie

  Hej herlige kvinde fra newyrkerbyheart.
  jeg kender dig ikke, men jeg ved af erfaring af alt er en overgang. Lad disse grimme kommentarer ligge ubesvaret for fremtiden og læs dem ikke. Du bliver blot stadig ked af det og det spolerer din nattesøvt. Den bedste virkning – tror jeg – ti' det ihjæl og vis, at du er den 'voksne'. Iøvrigt en herlig blog du har, kan nogen ikke lide den, hvorfor læser de den så 🙂
  kh
  Connie


 17. May 9, 2010
  3:32 pm

  Louise

  Det, der er sket for dig, er ikke i orden, men helt utilstedeligt, og skulle ikke overgå nogen, hverken i virkeligheden eller i blogland. Keep rockin'!


 18. May 9, 2010
  5:24 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Louise!

  Mange tak for din kommentar og jeg kan kun give dig ret, inden skal udsættet for sådan noget, uden at der sættes en stopper for det 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 19. May 9, 2010
  10:40 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Gitte S!

  Tak for din kommentar 🙂 – og ja, jeg tvinger jo ikke ligefrem nogen til at læse min blog 😉

  Mange hilsner
  Birthe


 20. May 9, 2010
  10:42 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Connie!

  tak for din kommentar 🙂

  Ved du hvad, jeg har gennem årene lagt side til en hel del grimme kommetarer og ladet det passere, slettet dem. Men på et tidspunk er nok nok – og det her er min grænse helt sikker og det synes jeg skal ud. Personen har valgt at lægge en offentlig kommentar og må dermed forvente at den bliver udgivet. Ingen skal stå model til sådan nogle ord – heller ikke jeg. Jeg er så glad for at jeg er stået frem med det, selvom jeg også har fået på puklen for det, ingen skal have lov til at terrorisere andre på den måde……

  Mange hilsner
  Birthe


 21. May 9, 2010
  10:45 pm

  a-sbs

  Jeg forstår slet ikke hvorfor, nogle mennesker hænger dig ud for at have offentliggjort Pernilles kommentar! Det hun har skrevet til dig, er da noget så uforskammet, og intet menneske burde få sådan en kommentar smidt i fjæset.
  Al godt til dig i fremtiden, og tak for en super blog, som ofte bruges herfra :))
  Anne-Sofie


 22. May 9, 2010
  10:57 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Anne-Sofie!

  Mange tak for din kommentar 🙂

  Nogle mennesker har nogle ret "sjove" holdninger, når de kan få lov til at sidde bag deres computerskærm og være anonyme – siden jeg slog anonym-muligheden fra, har jeg ikke modtaget grimme kommentarer. Det giver stof til eftertanke…..

  Jeg er glad for at du kan bruge min side til inspiration, det er jo min største glæde…..

  Mange hilsner
  Birthe


 23. May 10, 2010
  9:38 am

  Mia Folkmann

  Jeg faldt tilfældigvis over din side og så, hvad du var blevet udsat for.

  Den omhandlede kommentar overraskede mig i den grad, fordi den kom fra en kant, som jeg kendte LIDT til. Men ved nærmere eftertanke var det måske alligevel ikke så overraskende. Jeg har flere gange været ude for, at det slår helt klik for mennesker i stress-situationer, og det er nok det, der er sket her. Bare synd, at det gik ud over dig (og andre).

  Men det ER da ikke noget, du må tage til dig. Det kan på ingen måde tages seriøst – så ryst på hovedet og glem det! Det er bestemt ikke værd at spilde sin nattesøvn over… 🙂

  PS. Jeg VED, at det er nemmere sagt end gjort – men prøv alligevel!


 24. May 10, 2010
  1:29 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Mia!

  Tak for kommentar.

  Hvis du nærlæser, kan du se at dette ikke "bare" udspringer af en enkeltstående tilfælde af stress, men omhandler en person som har forfulgt og terroriseret andre mennesker og en årrække.

  /Newyorkerbyheart


 25. May 10, 2010
  8:30 pm

  monasblog

  Kære Birthe,
  Jeg har også læst den modbydelige kommentar du har fået, og jeg blev først dybt chokeret, og så blev jeg gal!! Rigtig gal!! For filan, sådan skriver man da ikke til nogen, det er helt ude i hampen.

  Jeg læser med glæde din blog, og afprøver også en del af dine dejlige opskrifter – keep up the good work!

  Du har min fulde opbakning!

  Mange hilsener fra
  Mona i Ishøj


 26. May 10, 2010
  8:34 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Monasblog!

  Tillykke med din blog – og sikke en SMUK kat! 🙂

  Du kan tro jeg også blev gal og det var derfor jeg syntes, at nu var nok nok. Jeg har set igennem med mange grimme kommentarer – også i forbindelse med denne "sag" – men det her skulle ikke gå ubemærket hen….

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!