Newyorkerbyheart

Ahhh, læskende drikke……..

11 juni , 2010 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Produkt omtale, Produkttest - Tags: ,

Ny essens fra AQVIA Danskvandsmaskine, Cactus/lime………….

Nyhed fra Rynkeby, Blandet æble og solbær………..

Grenadine sirop, som jeg havde med hjem fra Paris……….

Sommeren er over os – siges der, selvom vejret ikke ligefrem viser sig fra sin mest solrige side i disse dage – og sommer betyder også søgen efter læskende drikke.
Der er ikke nogen tvivl om at det der slukker tørsten bedst er vand – eller i mit tilfælde danskvand – som jeg har noget der ligner et afhængighedsforhold til. Derfor sætter jeg også – stadig – stor pris på min AQVIA Danskvandsmaskine, den bliver brugt flittigt hver eneste dag. Som oftest er det “ren” danskvand jeg drikker, men det sker at jeg synes at det skal have en lidt anden smag. AQVIA kommer med en ny essens der hedder
Cactus/Lime, som er dejlig forfriskende og har en fin smag, hvis du synes at almindelig (dansk)vand bliver for kedelig. Forøvrigt kommer de også med en ny smagsvariant, nemlig økologisk æblecider med hyldeblomst, som jeg glæder mig MEGET til………

Den anden dag var Rynkeby så søde at sende deres seneste saft-variant til mig. Deres Blandet æble og solbær 0% er en skøn smagskombination og dejlig frisk. Den er uden sukker, uden sødemidler, uden konserveringsstoffer, uden tilsætningsstoffer og uden tilsat farve – den kunne sagtens gå hen og blive et hit!

Det var ikke meget jeg havde med hjem fra Paris sidste gang jeg var dernede, men lidt blev det da til. Noget af det jeg havde med hjem fra Grenadine sirop, som smager SÅ godt og som jeg tillader mig selv at drikke 2 glas af hver dag, til aftensmaden. Jeg bruger den sammen med danskvand, boblerne gør det dejligt friskt. Det er sådan rimelig sødt, så det er ikke den perfekte tørst-slukker, men åh, hvor det smager *S*

Print Friendly
Tilbage

4 kommentarer


 1. Jun 11, 2010
  2:01 pm

  Piskeriset

  Hihi! Jeg har været pjattet med Grenadine, siden jeg var barn! Det smager supergodt og giver en rigtig flot farve!

  Jeg glæder mig til at smage Rynkeby-saften, den lyder til at være god! Jeg er ellers ikke så meget til saft, men når de ligefrem laver en uden alt muligt kunstigt i, så bliver jeg/man da nødt til at prøve den!

  Hav en dejlig weekend 🙂


 2. Jun 11, 2010
  3:20 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Piskeriset!

  Ja, Granadine har en uendelig smuk farve, som flydende rubiner – lidt ligesom hindbærbrus – bare uden alle de kunstige farvestoffer 🙂

  Jeg synes at saften er rigtig god – især blandet med danskvand. Jeg blander altid saft med danskvand – jeg er sikker på at din rabarbersaft også vil gøre sig godt med danskvand i…..

  God weekend til dig også.

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Apr 9, 2012
  9:58 am

  Eva Holm

  Uanset hvor dejligt danskvand er må jeg advare imod at drikke det hver dag flere gange om dagen.
  Det indeholder kulsyre, så gør tændernes emalje blødere, så den nemmere slides.

  Jeg har set triste skader hos selv forholdsvist unge mennesker på grund af netop danskvand.

  Derfor holder jeg mig til postevand, og så engang imellem noget af alt det andet 🙂


  • Apr 9, 2012
   11:03 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Eva!

   Tak for din kommentar, det må jeg nok hellere tage til efterretning 🙂

   Mange hilsner
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!