Newyorkerbyheart

Min første give-away……….

08 juni , 2010 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Konkurrencer - Tags: ,

Bogen “Sund på den fede måde” af Lone Kjær og et par dåser med delikatesser……..

Dåserne indeholder: terrine med and a la orange og terrine med kanin a la provence………..

Give-aways er blevet så populære og nu hopper jeg på vognen, idet jeg har fundet en anledning som jeg synes er passende………

Min blog har længe haft en fanclub på Facebook – som jeg ikke engang selv har startet, eller havde kendskab til blev startet – men den har efterhånden vokset sig stor og jeg er ret stolt af den. Den er i skrivende øjeblik oppe på 984 medlemmer – målet er 1000 medlemmer!

Da jeg tidligere på året vandt “Sund på den fede måde” af Lone Kjær i en konkurrence, vand jeg faktisk 2 stk., så jeg har besluttet at det skal være præmien i denne give-away sammen med 2 dåser franske delikatesser.

Så hvis du har lyst til at være med i denne give-away, så meld dig ind i fanclubben på Facebook, tryk på “synes om” under det indlæg jeg har lavet inde på fanclubbens væg og skriv din egen yndlingsopskrift som kommentar. Når medlem nummer 1000 nåes, trækker jeg lod blandt dem der har trykket på “synes om” og skrevet deres yndlingsopskrift.

Print Friendly
Tilbage

6 kommentarer


 1. Jun 8, 2010
  10:58 pm

  Piskeriset

  Jeg har ikke en Facebookprofil, så jeg benytter i stedet lejligheden til at sige tillykke med den store fanklub – det er ret godt gået 🙂


 2. Jun 9, 2010
  12:11 am

  Lise Jørgensen

  Se, godt nok er det din første give away, men da også den bedste der har været længe i blogverdenen..
  Birthe, jeg elsker din blog og dine indlæg er en af dem jeg med sikkerhed læser hver dag.
  Tak for en rigtig god blog og jeg har selvfølgelig deltaget i konkurrencen 🙂
  Godnat her fra 🙂


 3. Jun 9, 2010
  9:26 am

  Frk. Funky

  God ide og hvilke fantastiske gaver :)Har straks tilføjet min opskrift.


 4. Jun 9, 2010
  11:03 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Piskeriset!

  Ja og nu er den over 1000 medlemmer, jeg er så stolt 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 5. Jun 9, 2010
  11:04 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Lise Jørgensen!

  Tusinde tak for din pæne ord, de varmer mig meget 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 6. Jun 9, 2010
  11:04 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Frk. Helle!

  Tak for opskriften 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!