Newyorkerbyheart

Skt. Hans aften på Sønderskov Slot……….

24 juni , 2010 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Arrangementer, Bla bla - Tags:

I den “fine” afdeling var der hvide duge på bordene og maden steger over ilden………

……..resten af gæsterne sad på græsset et ved medbragte borde……….

Masser af stemning og mennesker……….

Bålet tændes………

Chokoladekransen klar til bagning………

Den færdigbagte chokoladekrans……….

I går var det jo så blevet Skt. Hans aften og sikke et fantastisk vejr det blev. Som før skrevet, skulle vi fejre aftenen sammen med kærestens søster og hendes kæreste på Sønderskov Slot. Faktisk blev vi et større selskab, fordi nogle venner også stødte og det blev en SUPER hyggelig aften i godt og hyggeligt selskab.
Omgivelserne var jo helt perfekte og vejret ligeså, så rammerne kunne ikke blive bedre.

Vi havde bestilt maden, en grillbakke hvor der skulle være en svinekotelet, en pølse og en steak + en kartoffelsalat, en hvedekernesalat, brød, salsa og noget hjemmelavet krydderurtesalt (lavet af krydderurter fra slottets egen have).
Desværre for os, var der i vores grillbakke ikke en steak – jeg skriver desværre for nogle af de andre ved vores bord fik steaks og de så absolut fantastisk ud. Det var de faktisk, for jeg fik lov til at få en lille bid og sjældent har jeg da smagt en steak der var så mør og lækker! Vi blev spist af med små, tynde skiver af kalv, som faktisk ikke rigtig var værd at spise. Pølserne var heller ikke alt for gode – det var som om skindet var meget tykt – men koteletterne var rigtig lækre, især da de blev grillet med noget af den lækre krydderurtesalt.
Tilbehøret var ok, men det smagte faktisk ikke af så meget – vi havde dog kun betalt kr. 85,- pr. person – så i den sammenhæng var maden vel ok……….

Vi skulle selv grille vores kød, men desværre var der ikke helt styr på det. Da vi ankom, var der ikke engang tændt op i grillen endnu – og når jeg skriver grillen, så er det rigtig – der var kun 1 og det var altså ikke nok til alle de mennesker. Der var kaotiske tilstande op ved den grill og det tog enormt lang tid inden grillen overhovedet var klar til at blive grillet på. Folk var ved at blive meget utålmodige og det var lidt synd for den unge mad der havde ansvaret for at tænde op i grillen, for han vidste slet ikke hvad han skulle gøre. Han stod med en masse kul, men ikke noget til at tænde op med og derfor tog der selvfølgelig en evighed inden der kom bare nogenlunde gang i kullene.
Men vi havde været så heldige at få fat i et bord og bænke/stole (der var nogle få stillet op i slotshaven til dem der var der først), så vi hyggede os og selskabet var jo godt *S*

Ved siden af os sad dem der havde givet en hel del flere penge, men så også fik 3 retter mad, duge på bordene og tilhørende vin. Maden de fik så rigtig lækker ud, jeg var lige ovre og lure. Deres dessert var variation over jordbær, jeg tror at der var 4 eller 5 forskellig slags dessert med jordbær. Da alle havde fået, kunne vi se at der var rigtig meget i overskud og da det stod der og så så godt ud, spurgte vi om vi ikke måtte købe noget af det. Vi kunne da godt klemme sådan en jordbærdessert ned og det var jo ikke noget de kunne bruge igen, det skulle bare smides ud. Men det fik vi desværre ikke lov til, hvilket jeg synes var lidt ærgeligt for de kunne jo have slået 2 fluer med et smæk. De kunne have tjent lidt ekstra og samtidig have sluppet for at smide al den gode mad ud – men vi måtte nøjes med at kigge langt efter det *S*

Det var nu ikke fordi vi led nogen nød. Jeg havde bagt chokoladekrans med marcipan og disse småkager, desuden havde de andre også forskellige ting med.

Ved 21.30 tiden blev bålet – som var meget lille – tændt og der blev sunget. Der var masser af mennesker og masser af god stemning.
Det var dog lidt ærgeligt at det var som om det hele kom bag på arrangørerne: at der kom så mange mennesker, at der kun var 1 grill, at der ikke blev tændt op i grillen tidsnok osv. Men alt i alt var den god og hyggelig aften, mest fordi vejret var så skønt og vi var sammen med FANTASTISK mennesker………

Print Friendly
Tilbage

6 kommentarer


 1. Jun 24, 2010
  6:59 pm

  Lea

  Det var da en lidt øv oplevelse. Jeg selv måttet have den skønne vandmelon salat til det grillet.


 2. Jun 24, 2010
  7:06 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Lea!

  Ja, man kan sige at det med maden og grillen var lidt træls, men ellers var de ydre rammer jo perfekte – og selskabet fejlede bestemt heller ikke noget 🙂

  Håber, at I nød maden?

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Jun 24, 2010
  9:20 pm

  Piskeriset

  Det ser vel nok hyggeligt ud, men hvor er det ærgerligt med grilloplevelsen. Underligt de ikke havde tænkt over det?


 4. Jun 24, 2010
  9:36 pm

  Lea

  Al mad bliver nydt her…


 5. Jun 24, 2010
  11:06 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Piskeriset!

  Ja, det var underligt. Det var som om dagen var kommet lidt bag på dem, selvom de jo havde annonceret med det 🙂
  Men omgivelserne var jo perfekte og det samme var selskabet……

  Mange hilsner
  Birthe


 6. Jun 24, 2010
  11:06 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej igen Lea!

  Sådan skal det være 😀

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!