Newyorkerbyheart

Bell(a)issimo…………

11 juli , 2010 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Bla bla, På besøg - Tags:

Lille Bella på opdagelse i den store verden………

………ahhh, vand gør godt i den varme……..

Puhh, det er altså for varmt – godt der er skygge……….

ZZZzzzzzZZZZ – varmen trætter………..

I går var vi en tur i Odder. Anette er hjemme fra Paris og det var bare SKØNT at se hende, hendes datter, hendes far, hendes nevø – og ikke mindst lille Bella! Bella er Anettes fars nye hund – og hvor er den bare SØD. En lille golden retriever, 3 mdr. gammel og bare helt igennem vidunderlig. Jeg kan godt forstå at han er glad for hende *S*

Jeg havde frygtet varmen i går, men Anette havde sørget for at jeg fik en plads under parasollen og bordet var blevet flyttet ud på græsplænen, så der kom en dejlig brise af og til. Jeg havde det slet ikke for varmt en eneste gang, mens vi var deroppe – køreturen var dog varm – selvom vi har aircondition, var det som om den havde svært ved at holde temperaturen nede.

Åh, det var så dejligt at tilbringe nogle timer i Anettes – og resten af hendes families – selskab. Hun er jo det mest vidunderlige menneske – ligeså smuk indeni som uden på – og jeg takker min skaber for, at have fået hende ind i mit liv. Hun giver mig så meget glæde – og heldigvis skal vi snart ses igen. I’m blessed!!

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!