Newyorkerbyheart

Boganmeldelse: “Fyrmesterens datter” Ann Rosman, Forlaget Punktum………..

12 juli , 2010 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Boganmeldelser - Tags:

Fyrmesterens datter” af Ann Rosman, Forlaget Punktum………..

Jeg er blevet færdig med bogen og har lidt svært ved at skrive hvad jeg synes om den.
Den er sådan set godt skrevet og sproget flyder også nogenlunde, men jeg synes ikke at den er specielt spændende og det var på ingen måde sådan, at jeg ikke kunne vente med at vende siderne. Det var som om jeg ikke rigtig blev fænget af historien og jeg havde svært ved at skelne personerne fra hinanden.

Alligevel kunne jeg godt lide mange af de stemningsbilleder der er i bogen. Det er jo ingen hemmelighed at jeg er meget glad for Sverige og der bliver “malet” nogle ret skønne billeder af omgivelserne, som giver mig lyst til selv at komme op og se dem.

Fyrmesterens datter” er første bind i en planlagt serie og selvom jeg ikke var så vild med denne, så vil jeg dog ikke afvise at jeg ikke vil læse den næste. Nogle gange er den første bog i en serie, sådan lidt la-la, så det kan jo være at det bliver bedre………

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!