Newyorkerbyheart

Familieforøgelse…………

02 juli , 2010 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Shopping - Tags:

Smokey Joe Gold……….

Den er så lille og faktisk lidt nuttet………

Min stakkels venstre pegefinger……..

I dag har kæresten hentet vores lille nye familiemedlem, en baby-Weber eller rettere en Smokey Joe Gold, som er en kuglegrill i lille format. Hvis en grill kan være nuttet, så er det et passende ord på denne grill, for den er virkelig sød at kigge på. Den er 43 cm. høj og grillens rist er 37 cm. i diameter.
Vi har købt den fordi at selvom vi er vilde med vores gasgrill, så kan vi godt nogle gange savne duften af kul, men vi gider ikke at tænde op i vores store grill, når det kun er os to (med mindre det er en hel kylling, selvfølgelig). Derfor denne lille nye baby *S*
I forhold til at kæresten for nogle år siden at vi aldrig skulle have en Weber grill, er det da meget godt klaret at vi nu har 3 (TRE!!), ikk’!?!?!?

Jeg har sat et billed ind af min ømme finger. Da vi fik den interimistiske forbinding af som vi lagde i går – så det ikke så slemt ud (selvom det gjorde AV at få forbindingen af!). Fingeren kom i sæbevand, blev duppet tør og fik lov til at lufttørre et stykke tid – inden den blev forbundet igen – denne gang med en noget mindre forbinding. Den er stadig skrækkelig øm og det dunker i den, men ikke helt så slemt som i går. Kæresten griner lidt (læs: meget) af mig, fordi jeg går og stritter med fingeren hele tiden når jeg laver noget, men det er jo rart at jeg kan være med til at give ham et godt grin *S*…….

Print Friendly
Tilbage

10 kommentarer


 1. Jul 3, 2010
  6:40 am

  Bianca

  Sikke da et uheld med den finger… Er også vildt klodset og kunne have gjort det samme selv… – har vist faktisk gjort det et par gange eller 3.. Håber den læger hurtigt for det er slet ikke til at gå rundt med…

  Super fin weber… vi har også sådan en lille fætter, og det er dejligt nemt når der bare skal laves med til to… Så den nyder vi i stor stil…

  God sommer!


 2. Jul 3, 2010
  9:22 am

  Forår hele året (Jette)

  Hej, tror du ikke, at ham kæresten skal stå helt for madlavningen de næste par dage, så din ømme finger kan få lov at hele i ro og mag 🙂
  God weekend


 3. Jul 3, 2010
  3:20 pm

  Vibeke

  Av for den lede…. Uhhh jeg kan godt forstå du har ondt i den finger. Din stakkel 🙁 Men tillykke med den lille nye "baby". Den er rigtig nusser at se på 🙂 Vi har også en weber. Den er nu god. Selvom vi også nægtede pure at vi skulle være weber ejer :-D. Men vi har dog kun en 😉


 4. Jul 3, 2010
  11:57 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Bianca!

  Ja, det er noget ømt og så har jeg tendens til at støde den ind i alt muligt 🙂

  Vi har afprøvet den i dag, den er et hit!

  Mange hilsner
  Birthe


 5. Jul 3, 2010
  11:57 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Jette!

  Det ville ikke være så tosset, har bare ikke lige lyst til millionbøf i den her hede 😉

  Mange hilsner
  Birthe


 6. Jul 3, 2010
  11:59 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Vibeke!

  Ja, det er lidt træls at gå rundt med sådan en finger, men jeg håber at der læger hurtigt 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 7. Jul 4, 2010
  11:26 pm

  Tina

  Ja jeg griner bestemt ikke!! Det ser ret smertefuldt ud 🙂
  Neeeiii sådan en lille fin grill ønsker jeg mig også! Jeg griller nemlig af og til alene eller datteren og jeg. Og de par pølser og lidt kylling fylder jo intet 😉


 8. Jul 4, 2010
  11:31 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Tina!

  Det gjorde også rigtig ondt – og gør det faktisk stadig – men det heler forhåbentlig hurtigt 🙂

  Kan godt forstå at du ønsker dig sådan en, den er perfekt til 1-2 pers.
  Dejligt at høre at du også griller når du er selv. Det gjorde jeg også rigtig meget da jeg boede selv – dog tit på en engangsgrill. Det går jo rimelig hurtigt med sådan en, så jeg grillede tit når jeg kom hjem fra arbejde….

  Mange hilsner
  Birthe


 9. Jul 6, 2010
  1:03 am

  Tina

  Jep jeg bruger også engangsgrill lige nu. Den gamle grill er i stykker og jeg ved ikke rigtigt hvad jeg vil nu. Bortset fra at jeg er ret forelsket i de der små buttede nogen 🙂
  Jeg så een til 199 i Superbrugsen… måske jeg sku…. 😉


 10. Jul 7, 2010
  11:17 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Tina!

  Der findes jo rigtig mange muligheder efterhånden, fordi grill kan fås i en størrelse som passer alle 🙂
  Vi ventede til vi kunne få en Smokey Joe på tilbud, jeg tror vi fik den til kr. 350,-

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!