Newyorkerbyheart

I nailed it………..

02 juli , 2010 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Om mig - Tags:

Et styks indpakket pegefinger……….

Jeg kommer ofte til skade, går konstant ind i døre, slår tæer på stole/borde osv – og har dermed konstant blå mærker over det hele. Et “klumpe-dumpe-gen” jeg har fået efter jeg er blevet syg – men det er faktisk forholdsvis sjældent at jeg skærer mig. Men i går aftes gjorde jeg det, godt og grundigt!
Jeg var træt og ukoncentreret mens jeg stod og hakkede basilikum, men pludselig føltes det forkert, efterfulgt af en skarp smerte. Jeg kiggede ned og så ikke andet end blod – en hel del blod.
Jeg kunne ikke helt se hvor slemt det var, for selv om jeg tørrede blodet væk kom det ligeså hurtigt tilbage, men jeg nåede dog at se at en pæn del ad neglen manglede. Faktisk ved jeg stadig ikke helt hvor slemt det er, for da vi pakkede fingeren ind i går, blødte det stadig så meget til at vi kunne se det. Vores mål var bare at få det pakket forholdsvis stramt ind, så vi kunne stoppe blødningen.
Faktisk har vi ikke rigtig noget forbindingsmateriale i huset, måske lidt dumt når man tænker på hvor tit jeg kommer til skade *S*. Men vi fandt et rent viskestykke som vi klippede i stykker og så noget sportstape……
Kæresten tager så ned på apoteket i dag og køber noget andet, så vi kan få den pakket lidt bedre – og måske pænere – ind. Den skal også en tur i sæbevand for at blive renset og så får vi en chance for at se hvor slemt det er……

Det er ihvert fald smertefuldt, det dunker og banker hele tiden i den stakkels finger. Alting bliver vanskeligere, med sådan en finger! Bare det at sætte håret i en hestehale er problematisk og smertefuldt – og umuligt uden at støde fingeren fandt jeg ud af – så jeg lød nok nærmest som en sømand, da håret blev sat op *S*
Natten har også været urolig, smerterne i fingeren har gjort det svært at sove. Mit søvnmønster er normalt at jeg sover 1-1½ time – 2 timer hvis det går rigtig godt – inden jeg skal op pga smerter i kroppen, sådan er det hver nat, det er jeg vant til. Men i nat har jeg måske sovet max. 45 minutter ad gangen, så jeg er noget træt i dag.

Det er heller ikke let at skrive på computer med sådan en finger, skulle jeg hilse at sige. Normalt foregår det jo med 10 fingre i et forholdsvis godt tempo, men jeg er ved at udvikle et 9 fingerssystem, hvilket ikke er let. Jeg rammer hele tiden de forkerte taster og det tager lang tid at skrive tekster. Så hvis I finder mange stavefejl eller mærkelig formuleringer, så er min undskyldning den tilskadekomne venstre pegefinger….

Print Friendly
Tilbage

4 kommentarer


 1. Jul 2, 2010
  5:32 pm

  stine

  iihh er ikke rart.. for nogle uger siden kom min mor på besøg og jeg havde en svinekam jeg ville tage benene af og så lave en dejlig flæskesteg… kniven smuttede bare lige ind i min tommelfinger ved ledet.. skulle jo udbene en svinekam.. ikke en stine-steg hehe. håber ikke at du får mén af det, min finger er desværre blevet underligt følelsesløs på oversiden selvom det er helet fint, men det er dog blevet bedre nu.


 2. Jul 2, 2010
  11:02 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Whitee!

  Tak for din kommentar og fordi du giver dig til kende 🙂

  Puh, det lyder ikke rart, det er noget farligt noget sådan noget udbening!
  Jeg tror ikke at dette giver nogle mén, men da jeg var au pair (for 19 år siden) fik jeg en swiss army kniv af min Papa. Da jeg skulle åbne den første gang skar jeg mig selvfølgelig så dybt, så jeg måtte sys! Det var lige ved leddet og det er først i de seneste par år, at det ikke længere er følelesløst når jeg gnider hen over det, så det tager lang tid……

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Jul 4, 2010
  10:26 pm

  Piskeriset

  Argh! :-O
  God bedring – nu ikke noget med at komme mere til skade!


 4. Jul 4, 2010
  11:16 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Piskeriset!

  Jeg skal prøve, men jeg lover ikke noget 😉

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!